Følelsen av ekte racing!

Playseat Revolution

  Art.nr: 228032
  • Følelsen av et ekte racingsete
  • Høy komfort
  • Kompatibel med alle ratt og pedaler på markedet
  • Kan foldes sammen

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

3 890,-

Delbetal fra 369,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Playseat Revolution

Sett deg i førersetet på racerbilen din og klamp gassen i bånn! Med denne racingstolen fra PlaySeat får du følelsen av et ekte bilsete i en racerbil når du spiller bilspill og kjøresimulatorer. Stolen har stativ/fester for både ratt og pedaler og passer alle spillkonsoller og ratt på markedet.

Følelsen av et ekte racingsete

PlaySeat Revolution er laget i samarbeid med profesjonelle racingførere og står for overlegen byggkvalitet, stabilitet og komfort. Rammen er av sølvlakkert stål og det behagelige forede setet er kledd i syntetisk skinn av høy kvalitet og har forsterket nakkestøtte. Hele racingstolen er designet for å etterligne et ekte racingsete slik at du skal få den ultimate racingopplevelsen når du spiller dine spill.

Kompatibel med alle ratt og pedaler på markedet

Racingstolen er kompatibel med PC, Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, Wii, XBox, Xbox 360 og Xbox One. Det innebærer at du kan oppleve herlige racingøyeblikk med alle ratt og pedaler på markedet.

Passer førere mellom 120 og 220 cm

Playseat Revolution er utformet for at så mange som mulig skal ha muligheten til å ta del av racingopplevelsen som mulig. Derfor passer stolen til alle som måler mellom 120 og 220 cm og veier mellom 20 og 122 kg. Du kan justere både ratt og pedalfeste etter eget ønske.

Stolen i seg måler: 130 x 50 x 98 cm.

Kan legges sammen for kompakt forvaring

Stolen er enkel å montere og når du er ferdig med å spille feller du enkelt ned stolens rygg slik at den vil ta mindre plass. Pedalfestet kan også dyttes lengre inn i stolens base. Dette gjør Playseat Revolution perfekt til å brukes overalt uansett hvor stort huset ditt eller leiligheten din er.

OBS! Ratt og pedaler medfølger ikke. Selges separat.

228032 Playseat Playseat Revolution RR.00028 Playseat Revolution Sett deg i førersetet på racerbilen din og klamp gassen i bånn! Med denne racingstolen fra PlaySeat får du følelsen av et ekte bilsete i en racerbil når du spiller bilspill og kjøresimulatorer. Stolen har stativ/fester for både ratt og pedaler og passer alle spillkonsoller og ratt på markedet. Følelsen av et ekte racingsete PlaySeat Revolution er laget i samarbeid med profesjonelle racingførere og står for overlegen byggkvalitet, stabilitet og komfort. Rammen er av sølvlakkert stål og det behagelige forede setet er kledd i syntetisk skinn av høy kvalitet og har forsterket nakkestøtte. Hele racingstolen er designet for å etterligne et ekte racingsete slik at du skal få den ultimate racingopplevelsen når du spiller dine spill. Kompatibel med alle ratt og pedaler på markedet Racingstolen er kompatibel med PC, Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, Wii, XBox, Xbox 360 og Xbox One. Det innebærer at du kan oppleve herlige racingøyeblikk med alle ratt og pedaler på markedet. Passer førere mellom 120 og 220 cm Playseat Revolution er utformet for at så mange som mulig skal ha muligheten til å ta del av racingopplevelsen som mulig. Derfor passer stolen til alle som måler mellom 120 og 220 cm og veier mellom 20 og 122 kg. Du kan justere både ratt og pedalfeste etter eget ønske.Stolen i seg måler: 130 x 50 x 98 cm. Kan legges sammen for kompakt forvaring Stolen er enkel å montere og når du er ferdig med å spille feller du enkelt ned stolens rygg slik at den vil ta mindre plass. Pedalfestet kan også dyttes lengre inn i stolens base. Dette gjør Playseat Revolution perfekt til å brukes overalt uansett hvor stort huset ditt eller leiligheten din er. OBS! Ratt og pedaler medfølger ikke. Selges separat. Gamingstol 3890 NOK 3890 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingstoler og bord
  3. Gamingstol