Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Racingstol med stativ for ratt og pedaler

Playseat Evolution - Black

  Art.nr: 212250
  • Sammenleggbar
  • Enkel installasjon
  • Mange justeringsmuligheter
  • Behagelig å sitte i
  • Kompatibel med PS2®, PS3®, PS4®, Xbox®, Xbox 360®, Xbox One®, Wii™, WiiU™, Mac® og PC.

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant

3 090,-

Delbetal fra 302,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Playseat Grand Evolution

Få den ekte racingfølelsen med Playseat Grand Evolution. Racingsetet er oppbygd med en svartlakkert ramme med et behagelig sete på toppen. Stolen er kompatibel med PS2®, PS3®, PS4®, Xbox®, Xbox 360®, Xbox One®, Wii™, WiiU™, Mac® og PC.

Pedal- og rattfestet er justerbart i lengderetningen. Rattfestet er også opphøyd, slik at det passer alle spillere. Modellen er sammenleggbar, slik at du enkelt kan oppbevare den når den ikke er i bruk.Ratt, pedaler og girspak medfølger ikke.

212250 212250 Playseat Playseat Evolution - Black REM.00004 Playseat Grand EvolutionFå den ekte racingfølelsen med Playseat Grand Evolution. Racingsetet er oppbygd med en svartlakkert ramme med et behagelig sete på toppen. Stolen er kompatibel med PS2®, PS3®, PS4®, Xbox®, Xbox 360®, Xbox One®, Wii™, WiiU™, Mac® og PC.Pedal- og rattfestet er justerbart i lengderetningen. Rattfestet er også opphøyd, slik at det passer alle spillere. Modellen er sammenleggbar, slik at du enkelt kan oppbevare den når den ikke er i bruk.Ratt, pedaler og girspak medfølger ikke.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Gamingstol 4,4 7 3090 NOK 3090 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingstoler og bord
  3. Gamingstol