Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Racingstol med stativ for ratt og pedaler

Playseat Evolution - Black

  Art.nr: 212250
  • Sammenleggbar
  • Enkel installasjon
  • Mange justeringsmuligheter
  • Behagelig å sitte i
  • Kompatibel med PS2®, PS3®, PS4®, Xbox®, Xbox 360®, Xbox One®, Wii™, WiiU™, Mac® og PC.

Internett

Forventet på lager: 05.05.2020

Denne varen selges kun på internett.

Variant Svart Vinyl
Svart
Svart

3 190,-

Delbetal fra 311,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Playseat Grand Evolution

Få den ekte racingfølelsen med Playseat Grand Evolution. Racingsetet er oppbygd med en svartlakkert ramme med et behagelig sete på toppen. Stolen er kompatibel med PS2®, PS3®, PS4®, Xbox®, Xbox 360®, Xbox One®, Wii™, WiiU™, Mac® og PC.

Pedal- og rattfestet er justerbart i lengderetningen. Rattfestet er også opphøyd, slik at det passer alle spillere. Modellen er sammenleggbar, slik at du enkelt kan oppbevare den når den ikke er i bruk.Ratt, pedaler og girspak medfølger ikke.

212250 Playseat Playseat Evolution - Black REM.00004 Playseat Grand EvolutionFå den ekte racingfølelsen med Playseat Grand Evolution. Racingsetet er oppbygd med en svartlakkert ramme med et behagelig sete på toppen. Stolen er kompatibel med PS2®, PS3®, PS4®, Xbox®, Xbox 360®, Xbox One®, Wii™, WiiU™, Mac® og PC.Pedal- og rattfestet er justerbart i lengderetningen. Rattfestet er også opphøyd, slik at det passer alle spillere. Modellen er sammenleggbar, slik at du enkelt kan oppbevare den når den ikke er i bruk.Ratt, pedaler og girspak medfølger ikke. Gamingstol 4 2 3190 NOK 3190 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Gamingstoler og bord
  3. Gamingstol