Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Sammenleggbar racingstol fra Playseat!

Playseat Challenge

  Art.nr: 228028
  • Ekte racingfølelse
  • Kan klappes sammen!
  • Høy komfort
  • Kompatibel med alle ratt og pedaler på markedet

Internett

Forventet på lager: 22.01.2021
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 249,-

Delbetal fra 232,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Playseat Challenge

Playseat Challenge gir deg en helt autentisk racingfølelse hjemme i stuen! Stolen er bygget på en svartlakkert ramme og har et behagelig syntetisk alcantaramateriale som gir høy komfort over lengre perioder. Stolen er kompatibel med alle ratt, pedaler og konsoller på markedet. Og det beste av alt, Challenger kan klappes sammen når du ikke skal bruke den. Perfekt for deg som har lite oppbevaringsplass til gedigne gamingstoler. Denne stolen har alle plass til.

Stolens mål er 136x54x96 cm i bruk, og 27x54x124 cm når den er sammenslått. 

Kompatibel med alle ratt og pedaler på markedet

Racingstolen er kompatibel med PC, Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, Wii, XBox, Xbox 360 og Xbox One. Det innebærer at du kan oppleve herlige racingøyeblikk med alle ratt og pedaler på markedet.

Slå den sammen for kompakt oppbevaring

Challenge er enkel å montere og stabil i bruk, men alikevel kompakt når du ikke bruker den. På lik linje som en strandstol slår du den bare sammen når du er ferdig med å spille. Du frigjør dermed plass og kan enkelt ta den frem og bort når det passer seg. Stolens egenvekt uten ratt og pedaler montert er på 9 kg.

Passer førere mellom 120 og 220 cm

Playseat Challenge er utformet for at så mange som mulig skal ha muligheten til å ta del av racingopplevelsen som mulig. Derfor passer stolen til alle som måler mellom 120 og 220 cm og veier mellom 20 og 122 kg. Du kan justere både ratt og pedalfeste etter eget ønske.

OBS! Ratt, pedaler og girspak medfølger ikke. Selges separat.

228028 228028 Playseat Playseat Challenge RC.00002 Playseat Challenge Playseat Challenge gir deg en helt autentisk racingfølelse hjemme i stuen! Stolen er bygget på en svartlakkert ramme og har et behagelig syntetisk alcantaramateriale som gir høy komfort over lengre perioder. Stolen er kompatibel med alle ratt, pedaler og konsoller på markedet. Og det beste av alt, Challenger kan klappes sammen når du ikke skal bruke den. Perfekt for deg som har lite oppbevaringsplass til gedigne gamingstoler. Denne stolen har alle plass til. Stolens mål er 136x54x96 cm i bruk, og 27x54x124 cm når den er sammenslått.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Kompatibel med alle ratt og pedaler på markedet Racingstolen er kompatibel med PC, Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, Wii, XBox, Xbox 360 og Xbox One. Det innebærer at du kan oppleve herlige racingøyeblikk med alle ratt og pedaler på markedet. Slå den sammen for kompakt oppbevaring Challenge er enkel å montere og stabil i bruk, men alikevel kompakt når du ikke bruker den. På lik linje som en strandstol slår du den bare sammen når du er ferdig med å spille. Du frigjør dermed plass og kan enkelt ta den frem og bort når det passer seg. Stolens egenvekt uten ratt og pedaler montert er på 9 kg. Passer førere mellom 120 og 220 cm Playseat Challenge er utformet for at så mange som mulig skal ha muligheten til å ta del av racingopplevelsen som mulig. Derfor passer stolen til alle som måler mellom 120 og 220 cm og veier mellom 20 og 122 kg. Du kan justere både ratt og pedalfeste etter eget ønske. OBS! Ratt, pedaler og girspak medfølger ikke. Selges separat. Gamingstol 4,5 11 2249 NOK 2249 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Gamingstoler og bord
  3. Gamingstol