Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ekslusiv gamingstol med justerbar ryggstøtte

Noblechairs HERO Series Black

  Art.nr: 1006404
  • Premium stol for spill og kontor
  • Kledd i svart kunstlær
  • 4D armlener
  • Komfortabel og myk polstring
  • Maks vekt: 150 kg

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

Variant Svart
Svart/Rød
Svart

4 290,-

Delbetal fra 402,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Noblechairs HERO Series gamingstol er for deg som vil ha en heftig og komfortabel stol og sette høy krav til kvalitet, uansett om du spiller dataspill eller jobber foran skrivebordet. Hero gamingstol har et formbart minneskum, justerbar 4D armlener, en høy ryggstøtte, justerbar ryggstøtte for maksimal komfort og fleksibilitet. Sitt som spillhelten du er inne i - med Hero Series Gaming Chair.

Premiumkvalitet

Noblechairs opprettholder høye produksjonskrav og sikrer eksepsjonell konstruksjonskvalitet i hver stol de produserer. Resultatet er stoler med maksimal ergonomi og komfort som tilbyr ergonomi og komfortabel sitteing foran datamaskinen, selv etter mange timer. Rammen er laget av stål med hjulbase i pulverlakkert aluminium med 60 mm spesialhjul med nylonkjerne og PU-deksel. Det gjør dem både stille og at de ruller lett over alle typer overflater.

Både rygg og sitteområdet er forstørret, og stolen kan håndtere en maksimal vekt på opptil 150 kg. Sidene på ryggstøtten har to komfortable puter som øker komfort og støtte mens du sitter og spiller. Noblechair HERO har en 1,5 mm tykt syntetisk lærbelegg for langvarig holdbarhet. Inne i lærbelegget har Noblechair HERO et kaldt skum med en svært høy tetthet på 55% som former seg til deg og beholder sin form. Materialet puster med forbedret luftstrøm selv når du sitter i stolen i lange perioder.

Eksklusiv spillestol med justerbar lendestøtte

Nesten alle deler av Hero gamingstol er justerbar på en eller annen måte for ekstra fleksibilitet, tilpasning og økt ergonomi. Stolen heves og senkes i 8 cm for justerbar sittehlyde og en riktig vinkel for bena, knær og ankelleddet. Ryggstøtten er høy for å gi støtte til hode og nakke og kan justeres mellom 90-135 °.

En unik og veldig smart funksjon er Noblestoles innebygde ryggstøtte som kan justeres for å passe dine ønsker På ryggstøttens side er et ratt som du spinner for å øke eller redusere støtten i stolen. Så i stedet for en pute som risikerer å gli, vil Noblestols løsning med innebygd ryggstøtte alltid gi deg den beste støtten.

4D armlener

Armer og skuldre får også maksimal støtte med HERO-serien gamingstoler. Armlene er fylt med kaldt skum og kledd i polyuretan med en strukturert overflate for å sikre et perfekt grep. Armlene kan endres på fire måter; høyde, lengde, dybde og vinkel. Det beste er at albuene holder en vinkel på pulten, slik at du kan justere armlene til høyde for å finne posisjonen din. Deretter er armlene enkle å endre for å passe forskjellige behov, for eksempel hvis du skriver, men har hender nærmere kroppen eller spiller med en hånd på datamusen.

1006404 Noblechairs Noblechairs HERO Series Black NBL-HRO-PU-BLA Noblechairs HERO Series gamingstol er for deg som vil ha en heftig og komfortabel stol og sette høy krav til kvalitet, uansett om du spiller dataspill eller jobber foran skrivebordet. Hero gamingstol har et formbart minneskum, justerbar 4D armlener, en høy ryggstøtte, justerbar ryggstøtte for maksimal komfort og fleksibilitet. Sitt som spillhelten du er inne i - med Hero Series Gaming Chair. Premiumkvalitet Noblechairs opprettholder høye produksjonskrav og sikrer eksepsjonell konstruksjonskvalitet i hver stol de produserer. Resultatet er stoler med maksimal ergonomi og komfort som tilbyr ergonomi og komfortabel sitteing foran datamaskinen, selv etter mange timer. Rammen er laget av stål med hjulbase i pulverlakkert aluminium med 60 mm spesialhjul med nylonkjerne og PU-deksel. Det gjør dem både stille og at de ruller lett over alle typer overflater. Både rygg og sitteområdet er forstørret, og stolen kan håndtere en maksimal vekt på opptil 150 kg. Sidene på ryggstøtten har to komfortable puter som øker komfort og støtte mens du sitter og spiller. Noblechair HERO har en 1,5 mm tykt syntetisk lærbelegg for langvarig holdbarhet. Inne i lærbelegget har Noblechair HERO et kaldt skum med en svært høy tetthet på 55% som former seg til deg og beholder sin form. Materialet puster med forbedret luftstrøm selv når du sitter i stolen i lange perioder. Eksklusiv spillestol med justerbar lendestøtte Nesten alle deler av Hero gamingstol er justerbar på en eller annen måte for ekstra fleksibilitet, tilpasning og økt ergonomi. Stolen heves og senkes i 8 cm for justerbar sittehlyde og en riktig vinkel for bena, knær og ankelleddet. Ryggstøtten er høy for å gi støtte til hode og nakke og kan justeres mellom 90-135 °. En unik og veldig smart funksjon er Noblestoles innebygde ryggstøtte som kan justeres for å passe dine ønsker På ryggstøttens side er et ratt som du spinner for å øke eller redusere støtten i stolen. Så i stedet for en pute som risikerer å gli, vil Noblestols løsning med innebygd ryggstøtte alltid gi deg den beste støtten. 4D armlener Armer og skuldre får også maksimal støtte med HERO-serien gamingstoler. Armlene er fylt med kaldt skum og kledd i polyuretan med en strukturert overflate for å sikre et perfekt grep. Armlene kan endres på fire måter; høyde, lengde, dybde og vinkel. Det beste er at albuene holder en vinkel på pulten, slik at du kan justere armlene til høyde for å finne posisjonen din. Deretter er armlene enkle å endre for å passe forskjellige behov, for eksempel hvis du skriver, men har hender nærmere kroppen eller spiller med en hånd på datamusen. Gamingstol 3,7 6 4290 NOK 4290 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingstoler og bord
  3. Gamingstol