Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingstol for juniorer med sittehøyde mellom 32 og 42 cm

Mission SG Ymir V2 Black/Green

  Art.nr: 1011472
  • Slitesterkt PU-lær
  • Ryggstøtte: 54 cm
  • Kan lenes bakover
  • Faste armlener
  • Maksvekt: 80 kg

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Mission SG Ymir V2 Black/Green har en forsterket og forbedret system for høydejustering som nå er 100 mm.

Alle gamere fortjener god sittekomfort, barn som voksen. Mission SG Ymir V2 er en gamingstol for barn, som med et mykt sete og tiltbar ryggstøtte gir deg komforten du trenger for å prestere. Stolen er designet i grønt og svart PU-lær, med et heftig racingpreg. Uansett om det gjelder skolearbeid eller dataspill, så kan du være sikker på at du sitter klar til å få jobben gjort.

Pålitelig byggekvalitet

Konstruert for å vare. Ymir er utrustet med en sterk klasse 3-fjæring som i kombinasjon med fem Ø50 mm-hjul tillater en vekt på opptil 80 kg. Stolen er trukket i PU-lær, et slitesterkt materiale med en myk og behagelig overflate. Med Mission SG Ymir V2 kan du være trygg på at du sitter i en stol som tåler mange lange spilleøkter – uten å slites ut.

Pålitelig byggekvalitet

Ryggstøtten, som kan lenes bakover, lar deg justere sittestillingen din etter egen preferanse. Alt for at du skal kunne fokusere på det som teller. Om du vil at ryggstøtten skal være låst i en vinkelrett sittestilling, kan du enkelt dytte inn spaken. På samme vis trekker du den ut igjen når du vil aktivere tiltefunksjonen.

På undersiden av stolen kan du tilpasse hvor mye kraft som skal kreves for å få ryggstøtten til å tiltes bakover. Bytt mellom ulike styrker etter om du trenger å ta det med ro eller engasjere deg i intense oppgjør i favorittspillet ditt, eller finn den perfekte innstillingen som lar deg sitte ergonomisk uansett oppgave.

1011472 1011472 Mission SG Mission SG Ymir V2 Black/Green K-8606 Mission SG Ymir V2 Black/Green har en forsterket og forbedret system for høydejustering som nå er 100 mm. Alle gamere fortjener god sittekomfort, barn som voksen. Mission SG Ymir V2 er en gamingstol for barn, som med et mykt sete og tiltbar ryggstøtte gir deg komforten du trenger for å prestere. Stolen er designet i grønt og svart PU-lær, med et heftig racingpreg. Uansett om det gjelder skolearbeid eller dataspill, så kan du være sikker på at du sitter klar til å få jobben gjort. Pålitelig byggekvalitet Konstruert for å vare. Ymir er utrustet med en sterk klasse 3-fjæring som i kombinasjon med fem Ø50 mm-hjul tillater en vekt på opptil 80 kg. Stolen er trukket i PU-lær, et slitesterkt materiale med en myk og behagelig overflate. Med Mission SG Ymir V2 kan du være trygg på at du sitter i en stol som tåler mange lange spilleøkter – uten å slites ut. Pålitelig byggekvalitet Ryggstøtten, som kan lenes bakover, lar deg justere sittestillingen din etter egen preferanse. Alt for at du skal kunne fokusere på det som teller. Om du vil at ryggstøtten skal være låst i en vinkelrett sittestilling, kan du enkelt dytte inn spaken. På samme vis trekker du den ut igjen når du vil aktivere tiltefunksjonen.På undersiden av stolen kan du tilpasse hvor mye kraft som skal kreves for å få ryggstøtten til å tiltes bakover. Bytt mellom ulike styrker etter om du trenger å ta det med ro eller engasjere deg i intense oppgjør i favorittspillet ditt, eller finn den perfekte innstillingen som lar deg sitte ergonomisk uansett oppgave. Gamingstol 4 2 799 NOK 799 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingstoler og bord
  3. Gamingstol