Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mission SG Ymir – gamingstol for juniorer

Mission SG Ymir Black/Green

  Art.nr: 1007843
 • Slitesterkt PU-lær
 • Ryggstøtte: 57 cm
 • Kan lenes bakover
 • Faste armlener
 • Maksvekt: 80 kg
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Alle gamere fortjener god sittekomfort, barn som voksen. Mission SG Ymir er en gamingstol for barn, som med et mykt sete og tiltbar ryggstøtte gir deg komforten du trenger for å prestere. Stolen er designet i grønt og svart PU-lær, med et heftig racingpreg. Uansett om det gjelder skolearbeid eller dataspill, så kan du være sikker på at du sitter klar til å få jobben gjort.

Pålitelig byggekvalitet

Konstruert for å vare. Ymir er utrustet med en sterk fjæring som i kombinasjon med fem Ø50 mm-hjul tillater en vekt på opptil 80 kg. Stolen er trukket i PU-lær, et slitesterkt materiale med en myk og behagelig overflate. Med Mission SG Ymir kan du være trygg på at du sitter i en stol som tåler mange lange spilleøkter – uten å slites ut.

Pålitelig byggekvalitet

Ryggstøtten, som kan lenes bakover, lar deg justere sittestillingen din etter egen preferanse. Alt for at du skal kunne fokusere på det som teller. Om du vil at ryggstøtten skal være låst i en vinkelrett sittestilling, kan du enkelt dytte inn spaken. På samme vis trekker du den ut igjen når du vil aktivere tiltefunksjonen.

På undersiden av stolen kan du tilpasse hvor mye kraft som skal kreves for å få ryggstøtten til å tiltes bakover. Bytt mellom ulike styrker etter om du trenger å ta det med ro eller engasjere deg i intense oppgjør i favorittspillet ditt, eller finn den perfekte innstillingen som lar deg sitte ergonomisk uansett oppgave.

Se også

(8 stk)
 • Slitesterkt PU-lær
 • Ryggstøtte: 70 cm
 • Faste armlener

990,-

Se også

(8 stk)
 • Slitesterkt PU-lær
 • Ryggstøtte: 70 cm
 • Faste armlener

990,-

1007843 Mission SG Mission SG Ymir Black/Green K-8606 Alle gamere fortjener god sittekomfort, barn som voksen. Mission SG Ymir er en gamingstol for barn, som med et mykt sete og tiltbar ryggstøtte gir deg komforten du trenger for å prestere. Stolen er designet i grønt og svart PU-lær, med et heftig racingpreg. Uansett om det gjelder skolearbeid eller dataspill, så kan du være sikker på at du sitter klar til å få jobben gjort. Pålitelig byggekvalitet Konstruert for å vare. Ymir er utrustet med en sterk fjæring som i kombinasjon med fem Ø50 mm-hjul tillater en vekt på opptil 80 kg. Stolen er trukket i PU-lær, et slitesterkt materiale med en myk og behagelig overflate. Med Mission SG Ymir kan du være trygg på at du sitter i en stol som tåler mange lange spilleøkter – uten å slites ut. Pålitelig byggekvalitet Ryggstøtten, som kan lenes bakover, lar deg justere sittestillingen din etter egen preferanse. Alt for at du skal kunne fokusere på det som teller. Om du vil at ryggstøtten skal være låst i en vinkelrett sittestilling, kan du enkelt dytte inn spaken. På samme vis trekker du den ut igjen når du vil aktivere tiltefunksjonen.På undersiden av stolen kan du tilpasse hvor mye kraft som skal kreves for å få ryggstøtten til å tiltes bakover. Bytt mellom ulike styrker etter om du trenger å ta det med ro eller engasjere deg i intense oppgjør i favorittspillet ditt, eller finn den perfekte innstillingen som lar deg sitte ergonomisk uansett oppgave. Gamingstol 3,6 7 699 NOK 699 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingstoler og bord
 3. Gamingstol