Robust gamingstol med justerbare 4D-armlener

Mission SG Vulcan Black

  Art.nr: 1007853
  • Slitesterkt PU-lær
  • Ryggstøtte: 85 cm
  • Justerbare 4D-armstøtter
  • Behagelig setefjæring
  • Maksvekt: 160 kg

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 090,-

Delbetal fra 219,-/mnd Info

Info
Mission SG Vulcan Black
Robust gamingstol med justerbare 4D-armlener

2 090,-


  • pris: 3 380,-
Legg pakken i handlevognen
Mission SG Vulcan Black
Robust gamingstol med justerbare 4D-armlener

2 090,-


  • pris: 2 369,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Unn deg å sitte ergonomisk og komfortabelt, enten det er hjemme foran PC-en eller på jobb. SG Vulcan er en gamingstol trukket i PU-lær, som med bred og dyp sittepute tilbyr høy komfort for både gamere og kontorarbeidere. Stolen har et racinginspirert design, som innebærer at den er utformet med et litt fastere sete med opphøyde sittekanter. Med forbedret vattering og behagelig fjæring i setet kan du glemme alt om tresmak, uansett hvor lenge du sitter.

Mykt, deilig sete i stålramme

SG Vulcan gir deg fantastisk sittekomfort. Den vatterte sitteputen, den forbedrede sømmen og setefjæringen sørger for utmerket komfort i sammenligning med mange andre stoler. Stolen er bygget rundt en kraftig stålbase som garanterer holdbarhet og tåler belastninger på opptil 160 kg.

Justerbare 4D-armlener

4D-armstøtter er laget for å tilby full støtte for underarmer og albuer ved å kunne tilpasses i fire retninger.

Vulcans ergonomiske utforming lar deg avlaste skuldrene dine i lange økter, spesielt når du spiller eller jobber mange timer i strekk.

Stolrygg som kan tiltes og lenes

En ryggstøtte som kan lenes er viktig for at en gamingstol skal holde mål. Denne stolen gir deg – i tillegg til lening – muligheten til å justere vinkelen på ryggstøtten. Slapp av i rolige øyeblikk og sørg for at du sitter vinkelrett når situasjonen krever det.

Sterk lettvektsbase i aluminium

Vulcan har en lett og solid aluminiumsbase, som gir stolen et robust fundament uten å veie for mye. I høyblank finish blir resultatet et stilrent men samtidig solid design.

Større hjul – økt stabilitet

Stolens ekstra store hjul øker stabiliteten ytterligere, samtidig som det gjør den enda lettere å flytte på. Sammenlignet med tidligere stoler fra Mission SG har denne stolen større hjul, med en diameter på 65 mm.

1007853 Mission SG Mission SG Vulcan Black J-8L052A Unn deg å sitte ergonomisk og komfortabelt, enten det er hjemme foran PC-en eller på jobb. SG Vulcan er en gamingstol trukket i PU-lær, som med bred og dyp sittepute tilbyr høy komfort for både gamere og kontorarbeidere. Stolen har et racinginspirert design, som innebærer at den er utformet med et litt fastere sete med opphøyde sittekanter. Med forbedret vattering og behagelig fjæring i setet kan du glemme alt om tresmak, uansett hvor lenge du sitter. Mykt, deilig sete i stålramme SG Vulcan gir deg fantastisk sittekomfort. Den vatterte sitteputen, den forbedrede sømmen og setefjæringen sørger for utmerket komfort i sammenligning med mange andre stoler. Stolen er bygget rundt en kraftig stålbase som garanterer holdbarhet og tåler belastninger på opptil 160 kg. Justerbare 4D-armlener 4D-armstøtter er laget for å tilby full støtte for underarmer og albuer ved å kunne tilpasses i fire retninger.Vulcans ergonomiske utforming lar deg avlaste skuldrene dine i lange økter, spesielt når du spiller eller jobber mange timer i strekk. Stolrygg som kan tiltes og lenes En ryggstøtte som kan lenes er viktig for at en gamingstol skal holde mål. Denne stolen gir deg – i tillegg til lening – muligheten til å justere vinkelen på ryggstøtten. Slapp av i rolige øyeblikk og sørg for at du sitter vinkelrett når situasjonen krever det. Sterk lettvektsbase i aluminium Vulcan har en lett og solid aluminiumsbase, som gir stolen et robust fundament uten å veie for mye. I høyblank finish blir resultatet et stilrent men samtidig solid design. Større hjul – økt stabilitet Stolens ekstra store hjul øker stabiliteten ytterligere, samtidig som det gjør den enda lettere å flytte på. Sammenlignet med tidligere stoler fra Mission SG har denne stolen større hjul, med en diameter på 65 mm. Gamingstol 3,2 9 2090 NOK 2090 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingstoler og bord
  3. Gamingstol