Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Komfortabel gamingstol i stilig design

Mission SG RGC 2.7 Gaming Chair Black/White

  Art.nr: 246813
  • Svart/hvit PU-lær
  • Justerbare 3D armstøtter
  • Ryggstøtte: 83 cm
  • Slitesterkt materiale
  • Maksimal vekt: 140 kg

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Mission SG RGC 2.7 er en komfortabel gamingstol som kan brukes både på kontoret og fremfor datamaskinen hjemme. Flere justeringsmuligheter gjør at denne stolen kan tilpasses deg og gi deg bedre ergonomisk sitteposisjon over lengre perioder. Du får ekstra støtte i både nakke og rygg med de medfølgende putene. Mission SG RGC 2.7 er bygget på en solid metallramme med ekstra polstring som gir en mykt, men komfortabel sittestilling, og gir en god racingfølelse.

Komfortabel fjærbunn

Med behagelig syntetisk lær og ekstra myk innmat kan du helt uten problemer sitte i lange perioder uten å bli for svett eller stiv i rygg og ledd. Alle materialene som er med på å forme Mission SG RGC 2.7 er nøye satt sammen for å gi deg en mer behagelig gamingøkt.

Justerbare 3D armstøtter

Det justerbare armstøtten er utformet for at du skal få en så behagelig opplevelse som mulig. Det innebærer mindre belastning for armer og skuldre - perfekt for deg som vil kunne konsentrere deg fullt på gamingen.

Klasse 4 gassfjærer

Med stolen sin gassfjær stiller du enkelt inn ønsket sittehøyde mellom 42 - 52 cm. Klasse 4 innebærer at fjæren er behandlet for minimal lekkasje av luft, som igjen garanter en stabil og korrekt sittehøyde.

246813 Mission SG Mission SG RGC 2.7 Gaming Chair Black/White Mission SG RGC 2.7 er en komfortabel gamingstol som kan brukes både på kontoret og fremfor datamaskinen hjemme. Flere justeringsmuligheter gjør at denne stolen kan tilpasses deg og gi deg bedre ergonomisk sitteposisjon over lengre perioder. Du får ekstra støtte i både nakke og rygg med de medfølgende putene. Mission SG RGC 2.7 er bygget på en solid metallramme med ekstra polstring som gir en mykt, men komfortabel sittestilling, og gir en god racingfølelse. Komfortabel fjærbunn Med behagelig syntetisk lær og ekstra myk innmat kan du helt uten problemer sitte i lange perioder uten å bli for svett eller stiv i rygg og ledd. Alle materialene som er med på å forme Mission SG RGC 2.7 er nøye satt sammen for å gi deg en mer behagelig gamingøkt. Justerbare 3D armstøtter Det justerbare armstøtten er utformet for at du skal få en så behagelig opplevelse som mulig. Det innebærer mindre belastning for armer og skuldre - perfekt for deg som vil kunne konsentrere deg fullt på gamingen. Klasse 4 gassfjærer Med stolen sin gassfjær stiller du enkelt inn ønsket sittehøyde mellom 42 - 52 cm. Klasse 4 innebærer at fjæren er behandlet for minimal lekkasje av luft, som igjen garanter en stabil og korrekt sittehøyde. Gamingstol 3,2 14 1090 NOK 1090 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingstoler og bord
  3. Gamingstol