Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Komfortabel gamingstol i lekkert design

Mission SG Pegasus Black/White

  Art.nr: 1007849
 • Slitesterkt PU-lær
 • Ryggstøtte: 81 cm
 • Justerbare 1D-armstøtter
 • Nakke- og korsryggputer
 • Maksvekt: 120 kg
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart
Rød
Svart

1 790,-

Delbetal fra 194,-/mnd Info

Info
Mission SG Pegasus Black/White
Komfortabel gamingstol i lekkert design

1 790,-


 • pris: 3 580,-
Legg pakken i handlevognen
Mission SG Pegasus Black/White
Komfortabel gamingstol i lekkert design

1 790,-


 • pris: 2 069,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG Pegasus er en robust gamingstol for gameren som verdsetter komfort. Stolen er utstyrt med justerbare 1D-armstøtter, som lar deg tilpasse høyden på armstøtten til sittestillingen din, slik at du kan nyte god ergonomi uansett sittestil. En kraftig konstruksjon med stålramme, hjulbase i hard nylon og store Ø60 mm-hjul gjør dessuten at stolen tåler enda høyere maksvekt enn tidligere stoler fra Mission SG.

Med slitesterkt trekk i PU-lær, myk vattering og integrerte nakke- og korsryggputer er Pegasus din trofaste følgesvenn i alle yndlingsspill. Begi deg ut i strid med en komfort som gir deg konkurransefortrinnet du trenger.

Stolrygg som kan tilpasses deg

En ryggstøtte som kan lenes er vesentlig for en komfortabel gamingstol. Denne stolen gir deg – foruten lenefunksjonen – også muligheten til å justere vinkelen på ryggstøtten. Du velger fritt når du vil sitte rakt i intense kamper, og lene deg helt tilbake for å nyte seieren.

Kvalitetsfjæring (klasse 4) og Ø60 mm-hjul

Pegasus er konstruert for å gi deg pålitelig komfort i lang tid fremover. Høykvalitetsfjæringen gjør det mulig å justere sittehøyden 37–48 cm, samtidig som den bidrar til god stabilitet med sine fem store Ø60 mm-hjul.

Nakke- og korsryggpute for økt støtte

At du sitter godt og ergonomisk er svært viktig for helse og trivsel. Med Pegasus får du med to ekstra støtteputer, som sammen med stolens øvrige utforming resulterer i en ergonomisk helhet som tillater lange økter. Begge putene festes på stolen ved hjelp av remmer, som lar deg justere høyden på putene så de passer deg perfekt.

1007849 Mission SG Mission SG Pegasus Black/White J-8M006 Mission SG Pegasus er en robust gamingstol for gameren som verdsetter komfort. Stolen er utstyrt med justerbare 1D-armstøtter, som lar deg tilpasse høyden på armstøtten til sittestillingen din, slik at du kan nyte god ergonomi uansett sittestil. En kraftig konstruksjon med stålramme, hjulbase i hard nylon og store Ø60 mm-hjul gjør dessuten at stolen tåler enda høyere maksvekt enn tidligere stoler fra Mission SG. Med slitesterkt trekk i PU-lær, myk vattering og integrerte nakke- og korsryggputer er Pegasus din trofaste følgesvenn i alle yndlingsspill. Begi deg ut i strid med en komfort som gir deg konkurransefortrinnet du trenger. Stolrygg som kan tilpasses deg En ryggstøtte som kan lenes er vesentlig for en komfortabel gamingstol. Denne stolen gir deg – foruten lenefunksjonen – også muligheten til å justere vinkelen på ryggstøtten. Du velger fritt når du vil sitte rakt i intense kamper, og lene deg helt tilbake for å nyte seieren. Kvalitetsfjæring (klasse 4) og Ø60 mm-hjul Pegasus er konstruert for å gi deg pålitelig komfort i lang tid fremover. Høykvalitetsfjæringen gjør det mulig å justere sittehøyden 37–48 cm, samtidig som den bidrar til god stabilitet med sine fem store Ø60 mm-hjul. Nakke- og korsryggpute for økt støtte At du sitter godt og ergonomisk er svært viktig for helse og trivsel. Med Pegasus får du med to ekstra støtteputer, som sammen med stolens øvrige utforming resulterer i en ergonomisk helhet som tillater lange økter. Begge putene festes på stolen ved hjelp av remmer, som lar deg justere høyden på putene så de passer deg perfekt. Gamingstol 3,4 34 1790 NOK 1790 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingstoler og bord
 3. Gamingstol