Rå gamingstol med RGB-lys og integrert lader

Mission SG Leviathan Black

  Art.nr: 1007854
 • Slitesterkt PU-lær
 • Ryggstøtte: 87 cm
 • Justerbare 4D-armlener
 • Integrert RGB-lys og nødlader
 • Maksvekt: 160 kg

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 790,-

Delbetal fra 278,-/mnd Info

Info
Mission SG Leviathan Black
Rå gamingstol med RGB-lys og integrert lader

2 790,-


 • pris: 3 980,-
Legg pakken i handlevognen
Mission SG Leviathan Black
Rå gamingstol med RGB-lys og integrert lader

2 790,-


 • pris: 3 069,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG Leviathan er en stol som inviterer til langvarige, deilige spillkvelder og bærer deg igjennom intense oppgjør med stil og komfort. En unik RGB-lysslynge går langs utsiden av stolryggen, drives via en inkludert nødlader og styres ved hjelp av den medfølgende fjernkontrollen. Den sterke stålrammen og en robust hjulbase i aluminium gir deg en pålitelig konstruksjon med en maksvekt på 160 kg. Sitt svalt, nyt komforten og kjenn at du skiller deg ut med en stol som har det lille ekstra!

Høykvalitetstrekk i PU-lær

PU-lær er et slitesterkt material med myk overflate som passer perfekt for trekk til robuste gamingstoler. Leviathan-trekket er sydd i et spesielt, utbulende mønster, som dels øker sittekomforten og dels bidrar til god lufting. Sitt svalt og rolig i kampens hete – uansett hvor hett det blir.

4D-armlene i karbonfinish

4D-armstøtter er designet for å tilby full støtte for underarmer og albuer gjennom å kunne tilpasses i fire retninger. Leviathan lar deg avlaste skuldrene dine i ergonomiske og behagelige sittestillinger. 

Fullfør arsenalet ditt

Den siste byggesteinen til det perfekte, mest estetiske systemet. Oppnå en unik helhet med RGB-slyngen ut mot stolkantene. Synkroniser fargene mellom datamaskin, spillutstyr og stol eller lag din egen rå blanding. Én ting er sikkert: Du kommer til å skille deg ut fra mengden.

10 000 mAh nødlader og fjernkontroll

Det råkule RGB-lyset drives av en inkludert nødlader. Du kobler USB-A-kontakten til en av inngangene på denne powerbanken og styr lyseffektene ved hjelp av fjernkontrollen. Når du er fornøyd, eller har spilt ferdig, så kan du skru av belysningen og oppbevare både fjernkontroll og nødlader i sine dedikerte lommer.

Behagelig setebunn

Den myke, vatterte sitteputen – med behagelig luftfjæring – gir deg en sittekomfort som overgår de fleste andre stoler. Setet er bygget rundt en kraftig stålramme som garanterer en holdbar konstruksjon som tåler 160 kg maksvekt.

Nakke- og ryggputer i minneskum

En nyhet ved Mission SG Leviathan er de inkluderte nakke- og ryggstøtteputene, som er fylt med memory foam. Vatteringen i putene former seg nemlig etter hvordan du sitter, for å gi maksimal komfort. Under lange og uavbrutte spilløkter er det viktig at du får støtten du fortjener for å prestere på topp.

Solid lettvektsbase i aluminium

Stolen er utstyrt med en robust aluminiumsbase som er lett og sterk. Konstruksjonen er ikke bare solid, men bidrar til stolens stilrene helhetsinntrykk fra bunn til topp.

To hjuloppsett inkludert

Hjulene på Leviathan er ekstra store for å gi god stabilitet og friksjonsfri rulling. Ett hjuloppsett på Ø75 mm er optimale for harde gulv, mens et annet på Ø65 mm passer mykere gulv. Du slipper dermed å bekymre deg for gulvet og skjemmende underlag, og kan sette fullt fokus på spillingen.

Se også

(10 stk)
 • Lærtrekk av høy kvalitet
 • Ryggstøtte: 83 cm
 • Justerbare 4D-armlener

2 990,-

Se også

(10 stk)
 • Lærtrekk av høy kvalitet
 • Ryggstøtte: 83 cm
 • Justerbare 4D-armlener

2 990,-

1007854 Mission SG Mission SG Leviathan Black J-9005 Mission SG Leviathan er en stol som inviterer til langvarige, deilige spillkvelder og bærer deg igjennom intense oppgjør med stil og komfort. En unik RGB-lysslynge går langs utsiden av stolryggen, drives via en inkludert nødlader og styres ved hjelp av den medfølgende fjernkontrollen. Den sterke stålrammen og en robust hjulbase i aluminium gir deg en pålitelig konstruksjon med en maksvekt på 160 kg. Sitt svalt, nyt komforten og kjenn at du skiller deg ut med en stol som har det lille ekstra! Høykvalitetstrekk i PU-lær PU-lær er et slitesterkt material med myk overflate som passer perfekt for trekk til robuste gamingstoler. Leviathan-trekket er sydd i et spesielt, utbulende mønster, som dels øker sittekomforten og dels bidrar til god lufting. Sitt svalt og rolig i kampens hete – uansett hvor hett det blir. 4D-armlene i karbonfinish 4D-armstøtter er designet for å tilby full støtte for underarmer og albuer gjennom å kunne tilpasses i fire retninger. Leviathan lar deg avlaste skuldrene dine i ergonomiske og behagelige sittestillinger.  Fullfør arsenalet ditt Den siste byggesteinen til det perfekte, mest estetiske systemet. Oppnå en unik helhet med RGB-slyngen ut mot stolkantene. Synkroniser fargene mellom datamaskin, spillutstyr og stol eller lag din egen rå blanding. Én ting er sikkert: Du kommer til å skille deg ut fra mengden. 10 000 mAh nødlader og fjernkontroll Det råkule RGB-lyset drives av en inkludert nødlader. Du kobler USB-A-kontakten til en av inngangene på denne powerbanken og styr lyseffektene ved hjelp av fjernkontrollen. Når du er fornøyd, eller har spilt ferdig, så kan du skru av belysningen og oppbevare både fjernkontroll og nødlader i sine dedikerte lommer. Behagelig setebunn Den myke, vatterte sitteputen – med behagelig luftfjæring – gir deg en sittekomfort som overgår de fleste andre stoler. Setet er bygget rundt en kraftig stålramme som garanterer en holdbar konstruksjon som tåler 160 kg maksvekt. Nakke- og ryggputer i minneskum En nyhet ved Mission SG Leviathan er de inkluderte nakke- og ryggstøtteputene, som er fylt med memory foam. Vatteringen i putene former seg nemlig etter hvordan du sitter, for å gi maksimal komfort. Under lange og uavbrutte spilløkter er det viktig at du får støtten du fortjener for å prestere på topp. Solid lettvektsbase i aluminium Stolen er utstyrt med en robust aluminiumsbase som er lett og sterk. Konstruksjonen er ikke bare solid, men bidrar til stolens stilrene helhetsinntrykk fra bunn til topp. To hjuloppsett inkludert Hjulene på Leviathan er ekstra store for å gi god stabilitet og friksjonsfri rulling. Ett hjuloppsett på Ø75 mm er optimale for harde gulv, mens et annet på Ø65 mm passer mykere gulv. Du slipper dermed å bekymre deg for gulvet og skjemmende underlag, og kan sette fullt fokus på spillingen. Gamingstol 3,3 6 2790 NOK 2790 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingstoler og bord
 3. Gamingstol