Heftig gamingstol med tiltbar ryggstøtte

Mission SG Fenrir Black/White

  Art.nr: 1007847
 • Slitesterkt PU-lær
 • Ryggstøtte: 70 cm
 • Faste armlener
 • Låsbar tiltefunksjon
 • Maksvekt: 100 kg

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 090,-

Delbetal fra 136,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG Fenrir er gamingstolen for deg som vil sitte skikkelig godt når du spiller. Finn den perfekte sittestillingen for deg gjennom å justere ryggstøtten ved hjelp av den låsbare tiltefunksjonen. De faste armlenene gir behagelig avlastning for både armer og skuldre, som gjør at du sitter godt og riktig – selv under lengre spilløkter.

Behagelig og slitesterk

Fenrir er laget med myk vattering og kledd i elegant og slitesterkt PU-lær. PU-læret, i kombinasjon med en robust hjulbase og Ø50 mm-hjul, gir deg en gamingstol utviklet for lange spilløkter. Den nesten helsvarte stolen har to hvite striper som løper langs hele ryggstøtten og sitteputen, for å skape en stilren og råkul racing-følelse.

Ryggstøtte med låsbar tiltefunksjon

Den tiltbare ryggstøtten hjelper deg å justere sittestillingen din akkurat slik du liker den. Alt for at du kan fokusere på det som teller. Still inn følsomheten på lenefunksjonen gjennom å justere på håndtaket under setet, eller lås ryggstøtten i en behagelig og ergonomisk posisjon.

Med full kontroll over sittestillingen din blir det enkelt å opprettholde fullt fokus og prestere, selv under lange og intense spilløkter.

Se også

(24 stk)
 • Slitesterkt PU-lær
 • Ryggstøtte: 81 cm
 • Justerbare 1D-armstøtter

1 690,-

Se også

(24 stk)
 • Slitesterkt PU-lær
 • Ryggstøtte: 81 cm
 • Justerbare 1D-armstøtter

1 690,-

1007847 Mission SG Mission SG Fenrir Black/White K-8851 Mission SG Fenrir er gamingstolen for deg som vil sitte skikkelig godt når du spiller. Finn den perfekte sittestillingen for deg gjennom å justere ryggstøtten ved hjelp av den låsbare tiltefunksjonen. De faste armlenene gir behagelig avlastning for både armer og skuldre, som gjør at du sitter godt og riktig – selv under lengre spilløkter. Behagelig og slitesterk Fenrir er laget med myk vattering og kledd i elegant og slitesterkt PU-lær. PU-læret, i kombinasjon med en robust hjulbase og Ø50 mm-hjul, gir deg en gamingstol utviklet for lange spilløkter. Den nesten helsvarte stolen har to hvite striper som løper langs hele ryggstøtten og sitteputen, for å skape en stilren og råkul racing-følelse. Ryggstøtte med låsbar tiltefunksjon Den tiltbare ryggstøtten hjelper deg å justere sittestillingen din akkurat slik du liker den. Alt for at du kan fokusere på det som teller. Still inn følsomheten på lenefunksjonen gjennom å justere på håndtaket under setet, eller lås ryggstøtten i en behagelig og ergonomisk posisjon.Med full kontroll over sittestillingen din blir det enkelt å opprettholde fullt fokus og prestere, selv under lange og intense spilløkter. Gamingstol 4,3 12 1090 NOK 1090 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingstoler og bord
 3. Gamingstol