Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Heftig gamingstol med tiltbar ryggstøtte

Mission SG Fenrir Black/White

  Art.nr: 1007847
  • Slitesterkt PU-lær
  • Ryggstøtte: 70 cm
  • Faste armlener
  • Låsbar tiltefunksjon
  • Maksvekt: 100 kg

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG Fenrir er gamingstolen for deg som vil sitte skikkelig godt når du spiller. Finn den perfekte sittestillingen for deg gjennom å justere ryggstøtten ved hjelp av den låsbare tiltefunksjonen. De faste armlenene gir behagelig avlastning for både armer og skuldre, som gjør at du sitter godt og riktig – selv under lengre spilløkter.

Behagelig og slitesterk

Fenrir er laget med myk vattering og kledd i elegant og slitesterkt PU-lær. PU-læret, i kombinasjon med en robust hjulbase og Ø50 mm-hjul, gir deg en gamingstol utviklet for lange spilløkter. Den nesten helsvarte stolen har to hvite striper som løper langs hele ryggstøtten og sitteputen, for å skape en stilren og råkul racing-følelse.

Ryggstøtte med låsbar tiltefunksjon

Den tiltbare ryggstøtten hjelper deg å justere sittestillingen din akkurat slik du liker den. Alt for at du kan fokusere på det som teller. Still inn følsomheten på lenefunksjonen gjennom å justere på håndtaket under setet, eller lås ryggstøtten i en behagelig og ergonomisk posisjon.

Med full kontroll over sittestillingen din blir det enkelt å opprettholde fullt fokus og prestere, selv under lange og intense spilløkter.

1007847 1007847 Mission SG Mission SG Fenrir Black/White K-8851 Mission SG Fenrir er gamingstolen for deg som vil sitte skikkelig godt når du spiller. Finn den perfekte sittestillingen for deg gjennom å justere ryggstøtten ved hjelp av den låsbare tiltefunksjonen. De faste armlenene gir behagelig avlastning for både armer og skuldre, som gjør at du sitter godt og riktig – selv under lengre spilløkter. Behagelig og slitesterk Fenrir er laget med myk vattering og kledd i elegant og slitesterkt PU-lær. PU-læret, i kombinasjon med en robust hjulbase og Ø50 mm-hjul, gir deg en gamingstol utviklet for lange spilløkter. Den nesten helsvarte stolen har to hvite striper som løper langs hele ryggstøtten og sitteputen, for å skape en stilren og råkul racing-følelse. Ryggstøtte med låsbar tiltefunksjon Den tiltbare ryggstøtten hjelper deg å justere sittestillingen din akkurat slik du liker den. Alt for at du kan fokusere på det som teller. Still inn følsomheten på lenefunksjonen gjennom å justere på håndtaket under setet, eller lås ryggstøtten i en behagelig og ergonomisk posisjon.Med full kontroll over sittestillingen din blir det enkelt å opprettholde fullt fokus og prestere, selv under lange og intense spilløkter. Gamingstol 3,9 21 990 NOK 990 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingstoler og bord
  3. Gamingstol