Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingstol med stofftrekk for komfortable spilløkter

Mission SG Ares Black

  Art.nr: 1007851
 • Tekstiltrekk
 • Ryggstøtte: 79 cm
 • Justerbare 4D-armstøtter
 • Nakke- og korsryggputer
 • Maksvekt: 120 kg
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Svart
Svart/hvit
Svart

1 590,-

Delbetal fra 178,-/mnd Info

Info
Mission SG Ares Black
Gamingstol med stofftrekk for komfortable spilløkter

1 590,-


 • pris: 2 980,-
Legg pakken i handlevognen
Mission SG Ares Black
Gamingstol med stofftrekk for komfortable spilløkter

1 590,-


 • pris: 1 869,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Sørg for at du sitter godt og ergonomisk med en behagelig, stoffkledd gamingstol fra Mission SG. Ares er en stilren og komfortabel gamingstol som passer like bra til spilling som på kontoret. Oppnå den perfekt sittestillingen for deg ved å justere rygg- og armlener, og kjenn at at du får støtten du trenger for å prestere med de integrerte nakke- og korsryggputene.

Støtte og komfort

Tykkelsen og sømmen på en gamingstol er kritisk for god ergonomi. I Mission SG Ares får du en ny, forbedret vattering som dekker større overflate og er tykkere enn tidligere, for en bedre helhetsopplevelse. Stolen har et behagelig tekstiltrekk som puster godt. Både rygg og sete er sydd slik at du sitter godt også over lang tid – perfekt for lange spilløkter.

4D-armlene for full frihet

Ares er utstyrt med et såkalt 4D-armlene. Et 4D-armlene er designet for å tilby full støtte for underarmer og albuer ved å være justerbart i fire retninger. Den gode ergonomien gir etterlengtet avlastning til skuldrene, spesielt under spill- eller arbeidsøkter som varer i mange timer.

Stålkonstruksjon som tåler opptil 120 kg

Stolen består av en kraftig konstruksjon med stålramme, hjulbase i hard nylon og store Ø60 mm-hjul, som gjør at den tåler en maksvekt på opptil 120 kg. Den har til og med luftfjæring av klasse 4, som er testet og behandlet for minimal luftlekkasje og en garantert stabil og riktig sittehøyde.

1007851 Mission SG Mission SG Ares Black J-1S011F Sørg for at du sitter godt og ergonomisk med en behagelig, stoffkledd gamingstol fra Mission SG. Ares er en stilren og komfortabel gamingstol som passer like bra til spilling som på kontoret. Oppnå den perfekt sittestillingen for deg ved å justere rygg- og armlener, og kjenn at at du får støtten du trenger for å prestere med de integrerte nakke- og korsryggputene. Støtte og komfort Tykkelsen og sømmen på en gamingstol er kritisk for god ergonomi. I Mission SG Ares får du en ny, forbedret vattering som dekker større overflate og er tykkere enn tidligere, for en bedre helhetsopplevelse. Stolen har et behagelig tekstiltrekk som puster godt. Både rygg og sete er sydd slik at du sitter godt også over lang tid – perfekt for lange spilløkter. 4D-armlene for full frihet Ares er utstyrt med et såkalt 4D-armlene. Et 4D-armlene er designet for å tilby full støtte for underarmer og albuer ved å være justerbart i fire retninger. Den gode ergonomien gir etterlengtet avlastning til skuldrene, spesielt under spill- eller arbeidsøkter som varer i mange timer. Stålkonstruksjon som tåler opptil 120 kg Stolen består av en kraftig konstruksjon med stålramme, hjulbase i hard nylon og store Ø60 mm-hjul, som gjør at den tåler en maksvekt på opptil 120 kg. Den har til og med luftfjæring av klasse 4, som er testet og behandlet for minimal luftlekkasje og en garantert stabil og riktig sittehøyde. Gamingstol 3,4 15 1590 NOK 1590 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingstoler og bord
 3. Gamingstol