Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Robust og stilig gamingstol med justerbare 4D-armstøtter

DXRacer TANK Chair T29-N

  Art.nr: 248528
  • Slitesterkt kunstskinn
  • Ekstra bredt sete
  • Nakke- og skulderpute
  • Justerbare 4D-armstøtter
  • Maksvekt: 150 kg

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant

4 990,-

Delbetal fra 461,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

DXRacer's gamingstoler er prisverdige og velkjente innen gaming og e-sport. DXRacers Tank-serie tilbyr høykvalitetsstoler med komfort og ergonomi i fokus.

I serien finnes modeller med stabil stålkonstruksjon, patentert helstøpt fotkryss i aluminium, sittedel med tiltefunksjon, armlener justerbare i flere ledd, høy rygg og ekstra bredt sete. Stolens rygg og sete er fylt med samme type høykvalitetskaldskum som brukes i mange bilseter og er kledd inn i slitesterkt PU-skinn.

Takket være den overlegne kvaliteten på alle delene av stolen og det ergonomiske designet, vil denne gamingstolen møte høye krav. Den anbefalte makslengden er ca. 200 cm og vektkapasiteten er ca. 150 kg.

Justerbare funksjoner

De 4D-justerbare armlenene gjør at du kan velge en høyde som passer deg. Vi anbefaler deg å velge en høyde der underarmene og albuene danner en rett vinkel for å støtte deg når du bruker en mus over lang tid. Denne vinkelstillingen er ergonomisk og forhindrer belastningslidelser og andre problemer som oppstår fra utmattede skuldre og håndledd.

Ryggen kan låses i en 90-graders vinkel eller låses opp og la deg lene deg bakover til 120° for en pause. Høyden på stolen kan justeres i henhold til høyden på skrivebordet.

248528 248528 DXRacer DXRacer TANK Chair T29-N GC-T29-N-S8 DXRacer's gamingstoler er prisverdige og velkjente innen gaming og e-sport. DXRacers Tank-serie tilbyr høykvalitetsstoler med komfort og ergonomi i fokus. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> I serien finnes modeller med stabil stålkonstruksjon, patentert helstøpt fotkryss i aluminium, sittedel med tiltefunksjon, armlener justerbare i flere ledd, høy rygg og ekstra bredt sete. Stolens rygg og sete er fylt med samme type høykvalitetskaldskum som brukes i mange bilseter og er kledd inn i slitesterkt PU-skinn. Takket være den overlegne kvaliteten på alle delene av stolen og det ergonomiske designet, vil denne gamingstolen møte høye krav. Den anbefalte makslengden er ca. 200 cm og vektkapasiteten er ca. 150 kg. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Justerbare funksjoner De 4D-justerbare armlenene gjør at du kan velge en høyde som passer deg. Vi anbefaler deg å velge en høyde der underarmene og albuene danner en rett vinkel for å støtte deg når du bruker en mus over lang tid. Denne vinkelstillingen er ergonomisk og forhindrer belastningslidelser og andre problemer som oppstår fra utmattede skuldre og håndledd. Ryggen kan låses i en 90-graders vinkel eller låses opp og la deg lene deg bakover til 120° for en pause. Høyden på stolen kan justeres i henhold til høyden på skrivebordet. Gamingstol 4,8 4 4990 NOK 4990 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingstoler og bord
  3. Gamingstol