Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingstol perfekt for gamingentusiasten

DXRacer RACING PRO Chair R131-NW

  Art.nr: 247161
  • Vakkert kunstskinn
  • Ryggstøtte: 92 cm
  • 4D-justerbar armstøtte
  • Behagelig for lange personer
  • Maksvekt: 115 kg

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Variant Hvit

3 390,-

Delbetal fra 328,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

DXRacer Racing Pro er en videreutviklet gamingstol som har en tynn stamme og tilbyr alle mulige behagligheter. Den passer ekstra bra til lengre spillere ettersom ryggstøtten er høyere enn på Formel-serien.  De 4D-justerebare armstøttene og den fullt justerbare ryggstøtten (mellom 90-135°) gjør det mulig for ekstra tilpassing for å passe akkurat din foretrukne sittestilling mens du gamer.

Generell film fra DXRacer. Nøyaktige funksjoner kan variere mellom ulike modeller.

Justerbare funksjoner

Selvfølgelig kan du heve og senke hele stolen til en høyde som passer deg og ditt skrivebord, men også armstøtten kan justeres til en passende høyde. Dine albuer bygger en rett vinkel som er ergonomisk og hjelper å forebygge musearm, slitene skuldre og pukkelrygg som oppstår som følge av utmattende skuldere og håndledd. Ryggstøtten kan også vinkles fram og tilbake for at du skal finne akkurat din favorittposisjon. Fell den 135° bakover for hvilemodus når ryggen trenger en pause. Ha den gyngende eller lås i ryggen i en horisontal modus.

Konstruksjon

Sittedelen og ryggstøtten er paddet med et skum med høy tetthet og sammen med matchende nakke- og ryggputer får du bra støtte og behagelig komfort som hjelper deg å sitte med en bra holdning i flere timer foran dataen. Den stjerneformede hjulbasen og SGS-sertifiserte gassfjæren klarer en vekt på opp til 100 kg.  2"-hjulene er produsert i PU-plast og ruller smidig over rette flater.

247161 247161 DXRacer DXRacer RACING PRO Chair R131-NW GC-R131-NW-V2 DXRacer Racing Pro er en videreutviklet gamingstol som har en tynn stamme og tilbyr alle mulige behagligheter. Den passer ekstra bra til lengre spillere ettersom ryggstøtten er høyere enn på Formel-serien.  De 4D-justerebare armstøttene og den fullt justerbare ryggstøtten (mellom 90-135°) gjør det mulig for ekstra tilpassing for å passe akkurat din foretrukne sittestilling mens du gamer. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Generell film fra DXRacer. Nøyaktige funksjoner kan variere mellom ulike modeller. Justerbare funksjoner Selvfølgelig kan du heve og senke hele stolen til en høyde som passer deg og ditt skrivebord, men også armstøtten kan justeres til en passende høyde. Dine albuer bygger en rett vinkel som er ergonomisk og hjelper å forebygge musearm, slitene skuldre og pukkelrygg som oppstår som følge av utmattende skuldere og håndledd. Ryggstøtten kan også vinkles fram og tilbake for at du skal finne akkurat din favorittposisjon. Fell den 135° bakover for hvilemodus når ryggen trenger en pause. Ha den gyngende eller lås i ryggen i en horisontal modus. Konstruksjon Sittedelen og ryggstøtten er paddet med et skum med høy tetthet og sammen med matchende nakke- og ryggputer får du bra støtte og behagelig komfort som hjelper deg å sitte med en bra holdning i flere timer foran dataen. Den stjerneformede hjulbasen og SGS-sertifiserte gassfjæren klarer en vekt på opp til 100 kg.  2"-hjulene er produsert i PU-plast og ruller smidig over rette flater. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Gamingstol 5 1 3390 NOK 3390 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingstoler og bord
  3. Gamingstol