Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

DXRacer gamingstol for lange spilløkter

DXRacer FORMULA F08-NP

  Art.nr: 1013828
  • PU-skinn
  • Matchende nakke- og ryggstøtte
  • Anbefalt makslengde: 180 cm
  • Justerbare armlener
  • Maksvekt: 150 kg

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

Variant Svart/Rosa

2 590,-

Delbetal fra 261,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

DXRacer FORMULA Chair F08 er en populær gamingstol til de ikke aller høyeste gamerne. Stolen har støtte for hele ryggen og med inkludert ryggpute i matchende farge får du ekstra support. Juster armlenene og ryggen på stolen etter dine ønsker og finn en arbeidsstilling som passer deg. Ryggen og setet er paddet med høydensitetskaldskum som ligner det brukt i bilseter for komfort i mange timer.

Velkjent og populær gamingstol

DXRacers Formula-serie er gamingstoler på innstegsnivå som fokuserer på design og høy komfort. Modellene er veldig populære og tilbys i flere farger og design. Anbefalt brukerlengde er mellom 145 og 180 cm og maksvekt er 150 kg. Den passer med andre ord perfekt på ungdomsrommet.

DXRacers F-serie er en prisgunstig modell som er velkjent innen gaming og e-sport. Med en veldig stabil stålkonstruksjon, nytt patentert helstøpt fotkryss i aluminium, justerbar og lenbar sittedel med vippefunksjon, 8-stegs høydejusterbare armlener og høy rygg er dette en kontorsstol som lever opp til de høye kravene gamere har. Ryggen og setet er fylt med et høydensitetskaldskum som brukes i bilseter. Den ergonomiske utformingen av disse stolene gjør dem perfekte for daglig bruk, mange timer om dagen.

1013828 1013828 DXRacer DXRacer FORMULA F08-NP GC-F08-NP-H1 DXRacer FORMULA Chair F08 er en populær gamingstol til de ikke aller høyeste gamerne. Stolen har støtte for hele ryggen og med inkludert ryggpute i matchende farge får du ekstra support. Juster armlenene og ryggen på stolen etter dine ønsker og finn en arbeidsstilling som passer deg. Ryggen og setet er paddet med høydensitetskaldskum som ligner det brukt i bilseter for komfort i mange timer. Velkjent og populær gamingstol DXRacers Formula-serie er gamingstoler på innstegsnivå som fokuserer på design og høy komfort. Modellene er veldig populære og tilbys i flere farger og design. Anbefalt brukerlengde er mellom 145 og 180 cm og maksvekt er 150 kg. Den passer med andre ord perfekt på ungdomsrommet. DXRacers F-serie er en prisgunstig modell som er velkjent innen gaming og e-sport. Med en veldig stabil stålkonstruksjon, nytt patentert helstøpt fotkryss i aluminium, justerbar og lenbar sittedel med vippefunksjon, 8-stegs høydejusterbare armlener og høy rygg er dette en kontorsstol som lever opp til de høye kravene gamere har. Ryggen og setet er fylt med et høydensitetskaldskum som brukes i bilseter. Den ergonomiske utformingen av disse stolene gjør dem perfekte for daglig bruk, mange timer om dagen. Gamingstol 4,5 2 2590 NOK 2590 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingstoler og bord
  3. Gamingstol