Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stabil gamingpult med heldekkende musematte

Arozzi Arena Red

  Art.nr: P833
  • Skrivebordsstørrelse på 160 x 82 cm
  • Justerbar høyde
  • Vannavvisende
  • Heldekkende musematte i mikrofiber
  • Stilig og stabil design

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

Variant Red/Black
Pure Black
Red/Black

3 491,-

Delbetal fra 336,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Arozzi Arena er et stilig skrivebord spesielt tilpasset for gaming. Den store overflaten på 160 x 82 cm, gjør at du får bra med plass for all din hardvare. Hele skrivebordets overflate er trukket med en tilpasset musematte, som lar deg konsentrere deg mer om spillet.

Arozzi Arena gamingpult

Musematte

Man merker raskt at Arozzi har laget skrivebordet med input fra mange gamere. Dette merker man blant annet gjennom kvalitetsmusematta, matten sin overflate er en mikrofiberduk som også er vannavisende. Musematten er 5 mm tykk for å maksimere brukerkomforten. Den glatte undersiden reduserer risikoen for at det skjer noen tilfeldige bevegelser på overflaten.

Design

Skrivebordet har fått et helt ny design som er utviklet av et svensk designteam, og med hjelp av spillere for å få frem maksimal komfort. Overflaten på 160 cm (bredde) lar deg bruke tre store skjermer, slik at du kan omgi deg og forsvinne inn i spillmiljøet. Og med en dybde på 82 cm får du bra plass for din mus, ditt tastatur og andre enheter.

Materiale

Det faste byggematerialet innebærer at du som spiller kommer til å ha en stabil skrivebordoverflate og du kan med den store overflaten kunne navigere lynraskt i diverse ulike spill. Den tilpassede musematten dekker 100% av overflaten og sitter tett inntil det harde materialet. Den kraftige metallbasen er justerbar i høyden, noe som ytterligere øker komforten.

P833 Arozzi Arena Red Arozzi Arena er et stilig skrivebord spesielt tilpasset for gaming. Den store overflaten på 160 x 82 cm, gjør at du får bra med plass for all din hardvare. Hele skrivebordets overflate er trukket med en tilpasset musematte, som lar deg konsentrere deg mer om spillet.MusematteMan merker raskt at Arozzi har laget skrivebordet med input fra mange gamere. Dette merker man blant annet gjennom kvalitetsmusematta, matten sin overflate er en mikrofiberduk som også er vannavisende. Musematten er 5 mm tykk for å maksimere brukerkomforten. Den glatte undersiden reduserer risikoen for at det skjer noen tilfeldige bevegelser på overflaten.DesignSkrivebordet har fått et helt ny design som er utviklet av et svensk designteam, og med hjelp av spillere for å få frem maksimal komfort. Overflaten på 160 cm (bredde) lar deg bruke tre store skjermer, slik at du kan omgi deg og forsvinne inn i spillmiljøet. Og med en dybde på 82 cm får du bra plass for din mus, ditt tastatur og andre enheter.MaterialeDet faste byggematerialet innebærer at du som spiller kommer til å ha en stabil skrivebordoverflate og du kan med den store overflaten kunne navigere lynraskt i diverse ulike spill. Den tilpassede musematten dekker 100% av overflaten og sitter tett inntil det harde materialet. Den kraftige metallbasen er justerbar i høyden, noe som ytterligere øker komforten. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Gamingbord 3491 NOK 3491 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingstoler og bord
  3. Gamingbord