Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingstol for den beste spillopplevelsen!

Mission SG RGC 3.0 Gaming Chair Black

  Art.nr: 235128
  • Mange justeringsmuligheter
  • Tøft design
  • Nakke og korsryggpute
  • Maksimal vekt: 160 kg

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

MIssion SG RGC 3.0 

Mission SG RGC 3.0 er en stilig og solid gamingstol som passer like godt i et kontorlandskap som den gjør for de lange spilløktene. Med mange justeringsmuligheter og materialer av høy kvalitet, kan du sitte i en komfortabel stol som passer deg perfekt og som kommer til å holde i flere år med mye gaming.

Slitesterkt materiale

Med behagelig syntetisk lær og ekstra myk innmat kan du helt uten problemer sitte i lange perioder uten å bli for svett eller stiv i rygg og ledd. Alle materialene som er med på å forme Mission SG RGC 3.0 er nøye satt sammen for å gi deg en mer behagelig gamingøkt.

Justerbare armstøtter

Akkurat som det illustrerende bildet til venstre viser, så kan du justere armstøttene akkurat etter dine behov. Opp, ned, fram og tilbake!

Stødig metallfot med fem hjul

Mission RGC 3.0 har en stabil fot i metall. På grunn av materialet er den ekstra holdbar og stabil når du flytter eller bytter sitteposisjoner.

Justerbar ryggstøtte

Alle er vi ulike, og ønsket sittevinkel varierer fra person til person. Med Mission RGC 3.0 går det ann å justere og låse ryggen i ønsket vinkel. Det medfølger i tillegg en ekstra nakke og og korsryggstøtte for en enda mer ergonomisk komfort.

Tekniske spesifikasjoner:

  • Mål: 75,5 x 68 x 135-145 cm
  • Egenvekt: 23,9 kg
  • Maksvekt: 160 kg
235128 Mission SG Mission SG RGC 3.0 Gaming Chair Black RGC 3.0 - Black MIssion SG RGC 3.0  Mission SG RGC 3.0 er en stilig og solid gamingstol som passer like godt i et kontorlandskap som den gjør for de lange spilløktene. Med mange justeringsmuligheter og materialer av høy kvalitet, kan du sitte i en komfortabel stol som passer deg perfekt og som kommer til å holde i flere år med mye gaming. Slitesterkt materiale Med behagelig syntetisk lær og ekstra myk innmat kan du helt uten problemer sitte i lange perioder uten å bli for svett eller stiv i rygg og ledd. Alle materialene som er med på å forme Mission SG RGC 3.0 er nøye satt sammen for å gi deg en mer behagelig gamingøkt. Justerbare armstøtter Akkurat som det illustrerende bildet til venstre viser, så kan du justere armstøttene akkurat etter dine behov. Opp, ned, fram og tilbake! Stødig metallfot med fem hjul Mission RGC 3.0 har en stabil fot i metall. På grunn av materialet er den ekstra holdbar og stabil når du flytter eller bytter sitteposisjoner. Justerbar ryggstøtte Alle er vi ulike, og ønsket sittevinkel varierer fra person til person. Med Mission RGC 3.0 går det ann å justere og låse ryggen i ønsket vinkel. Det medfølger i tillegg en ekstra nakke og og korsryggstøtte for en enda mer ergonomisk komfort. Tekniske spesifikasjoner: Mål: 75,5 x 68 x 135-145 cmEgenvekt: 23,9 kgMaksvekt: 160 kg Mission SG 4,2 16 1790 NOK 1790 NewCondition Discontinued
  1. Datakomponenter
  2. Kampanjer
  3. Mission SG