Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingstol med racingdetaljer fra Mission SG

Mission SG RGC 1.6 Gaming Chair Black/Blue

  Art.nr: 246811
  • Slitesterkt PU-lær
  • Ryggstøtte: 80 cm
  • Justerbare 2D armstøtter
  • Nakke- og skulderpute
  • Maksimal vekt: 130 kg
1 190,-

Delbetal fra 144,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Mission SG RGC 1.6 er en behagelig gamingstol som passer like bra foran dataen som på kontoret. Juster rygg- og armstøtte for en behagelig og ergonomisk sittestilling og få ekstra støtte med de medfølgende nakke- og ryggputene. RGC 1.6 har et racinginspirert design som innebærer at stolen er utstyrt med et noe fastere sete og opphøyde sidekanter. Ryggstøtten er bygget rundt en stålramme som gir deg ekstra stabilitet når du spiller. 

Se monteringsanvisning (åpnes i nytt vindu)

Slitesterkt PU-lær

Stolens design i svart kunstlær med blå racingdetaljer gir en stilig og behagelig gamingopplevelse.

Justerbare 2D armstøtter

Det justerbare armstøtten er utformet for at du skal få en så behagelig opplevelse som mulig. Støttene er hev- og senkbare og kan også justeres frem- og bakover for å passe akkurat din sittestilling. Det innebærer mindre belastning for armer og skuldre - perfekt for deg som vil kunne konsentrere deg fullt om gamingen. 

Klasse 4 gassfjærer

Med stolen sin gassfjær stiller du enkelt inn ønsket sittehøyde mellom 42 - 52 cm. Klasse 4 innebærer at fjæren er behandlet for minimal lekkasje av luft, som igjen garanterer en stabil og korrekt sittehøyde. 

Gamingstol Mission SG RGC 1.6
Mission SG Mission SG RGC 1.6 Gaming Chair Black/Blue Mission SG RGC 1.6 er en behagelig gamingstol som passer like bra foran dataen som på kontoret. Juster rygg- og armstøtte for en behagelig og ergonomisk sittestilling og få ekstra støtte med de medfølgende nakke- og ryggputene. RGC 1.6 har et racinginspirert design som innebærer at stolen er utstyrt med et noe fastere sete og opphøyde sidekanter. Ryggstøtten er bygget rundt en stålramme som gir deg ekstra stabilitet når du spiller. Se monteringsanvisning (åpnes i nytt vindu) Slitesterkt PU-lær Stolens design i svart kunstlær med blå racingdetaljer gir en stilig og behagelig gamingopplevelse. Justerbare 2D armstøtter Det justerbare armstøtten er utformet for at du skal få en så behagelig opplevelse som mulig. Støttene er hev- og senkbare og kan også justeres frem- og bakover for å passe akkurat din sittestilling. Det innebærer mindre belastning for armer og skuldre - perfekt for deg som vil kunne konsentrere deg fullt om gamingen.  Klasse 4 gassfjærer Med stolen sin gassfjær stiller du enkelt inn ønsket sittehøyde mellom 42 - 52 cm. Klasse 4 innebærer at fjæren er behandlet for minimal lekkasje av luft, som igjen garanterer en stabil og korrekt sittehøyde.  Gamingstoler 3,3 3 1190 NOK 1190 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Kampanjer
  3. Gamingstoler