Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

24" Full HD-skjerm med tynne rammer og AMD FreeSync

Samsung LS24R358FHUXEN

  Art.nr: 1011274
  • 24" Full HD (1920 x 1080)
  • 75 Hz oppdateringsfrekvens
  • AMD Radeon FreeSync
  • Eye Saver & Game mode
  • Tynne rammer

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 690,-

Delbetal fra 186,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 
 

Samsung LS24R358FHUXEN er en 24" Full HD-skjerm med minimalistisk design som med sin rammeløse skjerm passer pent inn i hjemmet, og gir deg muligheten til å se alle detaljer med realistiske farger. Skjermen er utstyrt med AMD FreeSync-teknologi som også gir deg tilgang til en spillmodus, noe som gir deg optimale fargeinnstillinger og kontrast for gaming. Takket være Eye Saver Mode får du en jevnere opplevelse på grunn av redusert blått lys og mindre forstyrrende flimmer.

Full HD-skjerm med minimalistisk design som med sin rammeløse skjerm passer pent inn i hjemmet

Full HD opplevelse med tynne rammer

 

Med 1920 x 1080 Full HD-oppløsning får du høy bildekvalitet med god kontrast og realistiske farger som bidrar til et mer levde bilde. Den tynne rammen gjør også LS24R358FHUXEN perfekt for bruk sammen med en annen skjerm. 

AMD FreeSync

 
 

AMD FreeSync-teknologien er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt når du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å synkronisere skjermoppdateringsintervallet med grafikkortets bildefrekvens. Enten du kjører gjennom eksplosjoner eller er i regnfulle miljøer i spillene, vil du ikke legge merke til riving eller lag.

AMD FreeSync-teknologien er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt når du spiller spill og ser på videoer

Eye Saver Mode

 

Ved å redusere blått lys som påvirker øyet mer enn andre lysbølgelengder, reduserer Eye Saver Mode øye belastningen og gir økt komfort. Eye Saver Mode reduserer også flimmer på skjermen, slik at du kan fortsette å være produktiv.

Game Mode

 
 

Samsung LS24R358FHUXEN er utviklet for å hjelpe deg med å vinne. Aktiver spillmodus for å justere kontrast- og fargeinnstillinger for alle spillkategorier (FPS, RTS, RPG) og finne fiender som gjemmer seg i mørket. 

Samsung LS24R358FHUXEN er utviklet for å hjelpe deg med å vinne. Aktiver spillmodus for å justere kontrast- og fargeinnstillinger for alle spillkategorier (FPS, RTS, RPG) og finne fiender som gjemmer seg i mørket.

Tilkobling

 
 

VGA- og HDMI-porten på skjermen gir deg frihet og fleksibilitet til å koble til datamaskinen eller spillkonsollen. LS24R358FHUXEN er i tillegg utstyrt med brede visningsvinkler på 178 ° / 178 °, slik at du kan se innholdet på skjermen uavhengig av hvilken vinkel du ser på den.

VGA- og HDMI-porten på skjermen gir deg frihet og fleksibilitet til å koble til datamaskinen eller spillkonsollen.
1011274 Samsung Samsung LS24R358FHUXEN LS24R358FHUXEN    Samsung LS24R358FHUXEN er en 24" Full HD-skjerm med minimalistisk design som med sin rammeløse skjerm passer pent inn i hjemmet, og gir deg muligheten til å se alle detaljer med realistiske farger. Skjermen er utstyrt med AMD FreeSync-teknologi som også gir deg tilgang til en spillmodus, noe som gir deg optimale fargeinnstillinger og kontrast for gaming. Takket være Eye Saver Mode får du en jevnere opplevelse på grunn av redusert blått lys og mindre forstyrrende flimmer. Full HD opplevelse med tynne rammer   Med 1920 x 1080 Full HD-oppløsning får du høy bildekvalitet med god kontrast og realistiske farger som bidrar til et mer levde bilde. Den tynne rammen gjør også LS24R358FHUXEN perfekt for bruk sammen med en annen skjerm.  AMD FreeSync    AMD FreeSync-teknologien er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt når du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å synkronisere skjermoppdateringsintervallet med grafikkortets bildefrekvens. Enten du kjører gjennom eksplosjoner eller er i regnfulle miljøer i spillene, vil du ikke legge merke til riving eller lag. Eye Saver Mode   Ved å redusere blått lys som påvirker øyet mer enn andre lysbølgelengder, reduserer Eye Saver Mode øye belastningen og gir økt komfort. Eye Saver Mode reduserer også flimmer på skjermen, slik at du kan fortsette å være produktiv. Game Mode    Samsung LS24R358FHUXEN er utviklet for å hjelpe deg med å vinne. Aktiver spillmodus for å justere kontrast- og fargeinnstillinger for alle spillkategorier (FPS, RTS, RPG) og finne fiender som gjemmer seg i mørket.  Tilkobling    VGA- og HDMI-porten på skjermen gir deg frihet og fleksibilitet til å koble til datamaskinen eller spillkonsollen. LS24R358FHUXEN er i tillegg utstyrt med brede visningsvinkler på 178 ° / 178 °, slik at du kan se innholdet på skjermen uavhengig av hvilken vinkel du ser på den. Gamingskjerm 4,7 3 1690 NOK 1690 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm