Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

24" Full HD-gamingskjerm med 1 ms responstid

Samsung LS24D330HSX/EN

  Art.nr: 1007417
  • 24" Full HD (1920x1080)
  • 60 Hz oppdateringsfrekvens
  • 1 ms responstid (GTG)
  • Game Mode (optimerer kontrast)
  • Flicker Free- og Eco Saving-teknologi

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung LS24D330HSX/EN er en 24" Full HD-gamingskjerm som kommer til å gjøre alt for å gi deg jevne bilder uten bevegelsesforstyrrelser eller rykninger i bildet. Skjermen har blant annet blitt laget med smarte funksjoner som Game Mode og Flicker Free-teknologi, som optimerer skjermens kontrast samt reduserer forstyrrende flimmer. Denne skjermen har også kun 1 ms responstid som gjør at spillene dine flyter bedre uten forvrengning, uansett spilltype. Dessuten har du muligheten til å spare energi og redusere miljøpåvirkningen med Eco Saving-teknologien. 

1 ms responstid

Skjermen er produsert med en responstid på bare 1 ms (GtG). Raske bevegelser og overganger kommer til å bli smidigere uten de irriterende effektene av spøkelsesbilder. Med denne skjermen slipper du uskarpe bevegelser og forvrengning i bildet, hvilket er ekstra viktig i skyte- og bilspill med mye action.

Game Mode

Game Mode optimerer umiddelbart skjermens kontrast sånn at du får en fordel over motstanderne dine. Gjennom å selektivt øke kontrasten i scenene avslører Game Mode flere detaljer på de mørke områdene sånn at du kan oppdage fiendene dine raskere og vinne krigen.

Flicker Free-teknologi

Med Samsungs Flicker Free-teknologi reduseres forstyrrende flimmer på skjermen hvilket gjør at du kan arbeide og spille over lengre tid med høy komfort for øynene. Reduser belastningen på øynene dine og nyt lange spillsesjoner.

Eco Saving-teknologi

Eco Saving-teknologien minimerer skjermens lysstyrke for å gi økt energieffektivitet. Utenom de to standardinnstillingene finnes det nå en helt ny auto-innstilling som minimerer energiforbruket med 10%. Lysstyrken på skjermen endres jevnt mens mindre energi brukes.

VGA og HDMI

Skjermens VGA- og HDMI-innganger gir deg friheten og fleksibiliteten til å koble til en datamaskin eller spillkonsoll.

1007417 Samsung Samsung LS24D330HSX/EN LS24D330HSX/EN Samsung LS24D330HSX/EN er en 24" Full HD-gamingskjerm som kommer til å gjøre alt for å gi deg jevne bilder uten bevegelsesforstyrrelser eller rykninger i bildet. Skjermen har blant annet blitt laget med smarte funksjoner som Game Mode og Flicker Free-teknologi, som optimerer skjermens kontrast samt reduserer forstyrrende flimmer. Denne skjermen har også kun 1 ms responstid som gjør at spillene dine flyter bedre uten forvrengning, uansett spilltype. Dessuten har du muligheten til å spare energi og redusere miljøpåvirkningen med Eco Saving-teknologien.  1 ms responstid Skjermen er produsert med en responstid på bare 1 ms (GtG). Raske bevegelser og overganger kommer til å bli smidigere uten de irriterende effektene av spøkelsesbilder. Med denne skjermen slipper du uskarpe bevegelser og forvrengning i bildet, hvilket er ekstra viktig i skyte- og bilspill med mye action. Game Mode Game Mode optimerer umiddelbart skjermens kontrast sånn at du får en fordel over motstanderne dine. Gjennom å selektivt øke kontrasten i scenene avslører Game Mode flere detaljer på de mørke områdene sånn at du kan oppdage fiendene dine raskere og vinne krigen. Flicker Free-teknologi Med Samsungs Flicker Free-teknologi reduseres forstyrrende flimmer på skjermen hvilket gjør at du kan arbeide og spille over lengre tid med høy komfort for øynene. Reduser belastningen på øynene dine og nyt lange spillsesjoner. Eco Saving-teknologi Eco Saving-teknologien minimerer skjermens lysstyrke for å gi økt energieffektivitet. Utenom de to standardinnstillingene finnes det nå en helt ny auto-innstilling som minimerer energiforbruket med 10%. Lysstyrken på skjermen endres jevnt mens mindre energi brukes. VGA og HDMI Skjermens VGA- og HDMI-innganger gir deg friheten og fleksibiliteten til å koble til en datamaskin eller spillkonsoll. Gamingskjerm 3,7 3 1188 NOK 1188 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm