Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kurvet 49" 5K-gamingskjerm med 240 Hz

Samsung LC49G95TSSUXEN

  Art.nr: 1014407
  • 5K-oppløsning (5120 x 1440)
  • 240 Hz oppdateringshastighet
  • G-Sync-kompatibel
  • QLED og HDR 1000

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

12 990,-

Delbetal fra 1 128,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Odyssey G9 fra Samsung kommer til å gi deg helt klare fordeler på den virtuelle slagmarken. Her får du QLED, HDR 1000 og DQHD-oppløsning (5120 x 1440) i 5K, som i kombinasjon med et buet 1000R-design og G-Sync gir deg et bilde som matcher det menneskelige øyet med detaljer. Med andre ord, et stort og krystallklart bilde med raske 240 Hz i oppdateringshastighet som kommer til å blåse deg avgårde.

Fortryllende oppløsning

En kombinasjon av QLED, HDR 1000 og 5K-oppløsning gir klarere og mer realistiske nyanser og skygger som gir det en spillgrafikk som er nær virkeligheten.

Raske, jevne bevegelser

Overvinn alle fiender, også i svimlende hastigheter. 240 Hz RapidCurve eliminerer forsinkelser og gir spillet et løft med en handling som flyter utrolig bra. Angrip fiendene med en gang du oppdager dem med en responstid på 1 ms, presise musebevegelser og bilder uten uskarpheter og ghosting-effekt.

Enestående 1000R-kurve

Livfulle scenes omgir deg enda tettere. Opplev neste nivå av gaming som får hjertet til å slå raskere og overgår alt du tidligere har sett. 

Fremtidsrettet design

I tråd med Samsungs tidligere gamingskjerm-design, har skjermen linjer og former som gir et røft og cleant uttrykk samtidig. Med et Infinity Core Lightning-design får du en fengslende glød med fem forskjellige innstillinger, uansett om du lar standardfargen isblå skinne eller ønsker en mer varierende RGB-fremtoning.

G-Sync og AMD FreeSync Premium Pro

Sømløs hyperaction G-Sync-kompatibilitet sørger for at grafikkprosessoren og panelet er synkronisert for å eliminere hakking og skjermforsinkelse. Komplekse spillscener og scener med rask action blir stabile og uten hakking med AMD FreeSync Premium Pro, og gir deg et konkurransefortrinn.

1014407 1014407 Samsung Samsung LC49G95TSSUXEN LC49G95TSSUXEN Odyssey G9 fra Samsung kommer til å gi deg helt klare fordeler på den virtuelle slagmarken. Her får du QLED, HDR 1000 og DQHD-oppløsning (5120 x 1440) i 5K, som i kombinasjon med et buet 1000R-design og G-Sync gir deg et bilde som matcher det menneskelige øyet med detaljer. Med andre ord, et stort og krystallklart bilde med raske 240 Hz i oppdateringshastighet som kommer til å blåse deg avgårde.Fortryllende oppløsningEn kombinasjon av QLED, HDR 1000 og 5K-oppløsning gir klarere og mer realistiske nyanser og skygger som gir det en spillgrafikk som er nær virkeligheten.Raske, jevne bevegelserOvervinn alle fiender, også i svimlende hastigheter. 240 Hz RapidCurve eliminerer forsinkelser og gir spillet et løft med en handling som flyter utrolig bra. Angrip fiendene med en gang du oppdager dem med en responstid på 1 ms, presise musebevegelser og bilder uten uskarpheter og ghosting-effekt.Enestående 1000R-kurveLivfulle scenes omgir deg enda tettere. Opplev neste nivå av gaming som får hjertet til å slå raskere og overgår alt du tidligere har sett. Fremtidsrettet designI tråd med Samsungs tidligere gamingskjerm-design, har skjermen linjer og former som gir et røft og cleant uttrykk samtidig. Med et Infinity Core Lightning-design får du en fengslende glød med fem forskjellige innstillinger, uansett om du lar standardfargen isblå skinne eller ønsker en mer varierende RGB-fremtoning.G-Sync og AMD FreeSync Premium ProSømløs hyperaction G-Sync-kompatibilitet sørger for at grafikkprosessoren og panelet er synkronisert for å eliminere hakking og skjermforsinkelse. Komplekse spillscener og scener med rask action blir stabile og uten hakking med AMD FreeSync Premium Pro, og gir deg et konkurransefortrinn. Gamingskjerm 3 6 12990 NOK 12990 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm