Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

32" kurvet WQHD-skjerm med 240 Hz

Samsung LC32G75TQSUXEN

  Art.nr: 1014406
  • Buet 32" WQHD (2560 x 1440)
  • 240 Hz oppdateringshastighet
  • NVIDIA G-SYNC-kompatibel
  • 1000R bue

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

Variant 32''
32''
27''

7 990,-

Delbetal fra 711,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Odyssey leverer kraft som gjør den visuelle reisen mer spennende og oppslukende enn noensinne, gjenspeiler morgendagens gamingverden og personifiserer neste generasjons design. Odyssey inspirerer mot i enhver gamers bryst til å gå løs på alle mulige utfordringer.

Fortryllende oppløsning

En kombinasjon av QLED, HDR600 og WQHD-oppløsning gir klarere og mer realistiske nyanser og skygger som gir det en spillgrafikk som er nær virkeligheten.

Raske, jevne bevegelser

240 Hz RapidCurve eliminerer forsinkelser og gir spillet et løft med en handling som flyter superbra med 1 ms.

Enestående 1000R-kurve

Livfulle scenes omgir deg enda tettere. Opplev neste nivå av gaming som får hjertet til å slå raskere og overgår alt du tidligere har sett. 

Fremtidsrettet design

I tråd med Samsungs tidligere gamingskjerm-design, har skjermen linjer og former som gir et røft og cleant uttrykk samtidig.

G-Sync og AMD FreeSync Premium Pro

Sømløs hyperaction G-Sync-kompatibilitet sørger for at grafikkprosessoren og panelet er synkronisert for å eliminere hakking og skjermforsinkelse. Komplekse spillscener og scener med rask action blir stabile og uten hakking med AMD FreeSync Premium Pro, og gir deg et konkurransefortrinn.

1014406 1014406 Samsung Samsung LC32G75TQSUXEN LC32G75TQSUXEN Odyssey leverer kraft som gjør den visuelle reisen mer spennende og oppslukende enn noensinne, gjenspeiler morgendagens gamingverden og personifiserer neste generasjons design. Odyssey inspirerer mot i enhver gamers bryst til å gå løs på alle mulige utfordringer.Fortryllende oppløsningEn kombinasjon av QLED, HDR600 og WQHD-oppløsning gir klarere og mer realistiske nyanser og skygger som gir det en spillgrafikk som er nær virkeligheten.Raske, jevne bevegelser240 Hz RapidCurve eliminerer forsinkelser og gir spillet et løft med en handling som flyter superbra med 1 ms.Enestående 1000R-kurveLivfulle scenes omgir deg enda tettere. Opplev neste nivå av gaming som får hjertet til å slå raskere og overgår alt du tidligere har sett. Fremtidsrettet designI tråd med Samsungs tidligere gamingskjerm-design, har skjermen linjer og former som gir et røft og cleant uttrykk samtidig.G-Sync og AMD FreeSync Premium ProSømløs hyperaction G-Sync-kompatibilitet sørger for at grafikkprosessoren og panelet er synkronisert for å eliminere hakking og skjermforsinkelse. Komplekse spillscener og scener med rask action blir stabile og uten hakking med AMD FreeSync Premium Pro, og gir deg et konkurransefortrinn. Gamingskjerm 4 1 7990 NOK 7990 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm