Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kurvet 27" WQHD-gamingskjerm med 144 Hz og HDR

Samsung LC27G55TQWUXEN

  Art.nr: 1014403
  • Kurvet 27" WQHD (2560 x 1440)
  • 144 Hz oppdateringshastighet
  • 1 ms responstid
  • AMD FreeSync Premium

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
Variant 27"
32"
27"

3 790,-

Delbetal fra 361,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Odyssey leverer kraft som gjør den visuelle reisen mer spennende og oppslukende enn noensinne, gjenspeiler morgendagens gamingverden og personifiserer neste generasjons design. Odyssey inspirerer mot i enhver gamers bryst til å gå løs på alle mulige utfordringer.

Optimal bue

Livlige scener utspiller seg rundt deg. Den altomfattende 1000R-skjermen fyller alle deler av synsfeltet og trekker deg rett inn i spillkarakterens ståsted. Opplev et som er mer nervepirrende enn noen gang.

144 Hz

Med oppdateringsfrekvens på 144 Hz slipper du etterslep i spill og bevegelser, for en spennende spillopplevelse med jevn spillgrafikk og briljant skarphet.

Fortryllende oppløsning

Når du får 1,7 ganger pikseletettheten til Full HD, kan WQHD-oppløsningen være utrolig detaljert med knivskarpe bilder. Opplev bedre utsikt med mer plass til å ta del i handlingen.

Virkelighetstro HDR

Utrolig grafikk med HDR10. Et kaleidoskop av nyanser gjør spillscenene mer levende enn noensinne. Avslør hemmelighetene som skjuler seg i skyggene med dyp mørk svart, lysende hvit, og enestående detaljert oppløsning.

1 ms responstid

Med en responstid på 1 ms, teller alle trekk du gjør. Ta sjansen og overrask motstanderne så snart du ser dem, og ligg alltid et skritt foran med hjelp av raske og presise bevegelser. Skjermen holder samme tempo som din egen reaksjonsevne.

AMD FreeSync Premium

Fantastisk spillgrafikk for uavbrutt action. AMD FreeSync byr på adaptiv synkroniseringsteknologi som reduserer etterslep, hakkete bevegelser og inngangsforsinkelse. Kompensasjon for svak bildefrekvens sikrer dessuten at alle spillscener flyter sømløst.

Fremtidsrettet design

I tråd med Samsungs tidligere gamingskjerm-design, har skjermen linjer og former som gir et røft og cleant uttrykk samtidig.

1014403 1014403 Samsung Samsung LC27G55TQWUXEN LC27G55TQWUXEN Odyssey leverer kraft som gjør den visuelle reisen mer spennende og oppslukende enn noensinne, gjenspeiler morgendagens gamingverden og personifiserer neste generasjons design. Odyssey inspirerer mot i enhver gamers bryst til å gå løs på alle mulige utfordringer.Optimal bueLivlige scener utspiller seg rundt deg. Den altomfattende 1000R-skjermen fyller alle deler av synsfeltet og trekker deg rett inn i spillkarakterens ståsted. Opplev et som er mer nervepirrende enn noen gang.144 HzMed oppdateringsfrekvens på 144 Hz slipper du etterslep i spill og bevegelser, for en spennende spillopplevelse med jevn spillgrafikk og briljant skarphet.Fortryllende oppløsningNår du får 1,7 ganger pikseletettheten til Full HD, kan WQHD-oppløsningen være utrolig detaljert med knivskarpe bilder. Opplev bedre utsikt med mer plass til å ta del i handlingen.Virkelighetstro HDRUtrolig grafikk med HDR10. Et kaleidoskop av nyanser gjør spillscenene mer levende enn noensinne. Avslør hemmelighetene som skjuler seg i skyggene med dyp mørk svart, lysende hvit, og enestående detaljert oppløsning.1 ms responstidMed en responstid på 1 ms, teller alle trekk du gjør. Ta sjansen og overrask motstanderne så snart du ser dem, og ligg alltid et skritt foran med hjelp av raske og presise bevegelser. Skjermen holder samme tempo som din egen reaksjonsevne.AMD FreeSync PremiumFantastisk spillgrafikk for uavbrutt action. AMD FreeSync byr på adaptiv synkroniseringsteknologi som reduserer etterslep, hakkete bevegelser og inngangsforsinkelse. Kompensasjon for svak bildefrekvens sikrer dessuten at alle spillscener flyter sømløst.Fremtidsrettet designI tråd med Samsungs tidligere gamingskjerm-design, har skjermen linjer og former som gir et røft og cleant uttrykk samtidig. Gamingskjerm 4,1 9 3790 NOK 3790 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm