Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Buet 34" UWQHD-spillskjerm med AMD FreeSync

MSI Optix MAG341CQ

  Art.nr: 1014634
  • Buet 34" UWQHD-skjerm
  • 100 Hz oppdateringsfrekvens
  • AMD FreeSync™
  • Flimmerfri og Low Blue Light
  • 178 ° / 178 ° synsvinkel

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

MSI Optix MAG341CQ er en 34" buet gamingskjerm som gir deg neste nivå av spillopplevelse der du virkelig kan forsvinne inn i spillet. Spillskjermen er utstyrt med en oppløsning på 3440 x 1440 (Ultra Wide QHD) og 100 Hz oppdateringsfrekvens som som gir deg både en ultimate spillopplevelse og økt produktivitet med et større skjermområde. Skjermen kommer også med flere smarte funksjoner som AMD FreeSync-teknologi, Flicker-free og Low Blue Light.

Ultra Wide QHD-oppløsning

3440 x 1440 Ultra Wide QHD-oppløsning med et veldig bredt 21: 9-sideforhold som lar deg se mer innhold med skarpe detaljer. Du får et større arbeidsområde, slik at du kan ha flere vinduer og programmer opp samtidig. 

100 Hz oppdateringsfrekvens

Oppdateringshastigheten på 100 Hz minimerer bildeforsinkelse for å gi deg jevnere spillopplevelse. Sikt godt i skytespill og sett pris på de nyeste racingspillene uten uskarphet eller riving i bildet.

AMD FreeSync

AMD FreeSync-teknologi er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt mens du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å låse skjermoppdateringsintervallet til grafikkortets bildefrekvens. Enten du løper gjennom eksplosjoner eller er i regnfulle omgivelser i spillene, vil du ikke legge merke til riving i bildet eller forsinkelser.

Flimmerfri og Low Blue Light

Denne spillskjermen er spesielt designet for lange spilløkter med lavt low blue light-teknologi. Optix MAG341CQ reduserer det blå lyset for å beskytte øynene dine. I tillegg er det en funksjon som reduserer flimmer på skjermen, noe som minimerer belastningen på øynene dine, og gir deg en mye mer komfortabel spillopplevelse og et par mer våkne øyne.

178 ° / 178 ° visningsvinkel

Skjermen gir en levende, autentisk fargegjengivelse og super skarpe detaljer uansett hvor du ser - fra høyre, venstre, over og under. Med en bred visningsvinkel på 178 ° / 178 °, vil du se på skjermen på en helt ny måte.

1014634 1014634 MSI MSI Optix MAG341CQ Optix MAG341CQ MSI Optix MAG341CQ er en 34" buet gamingskjerm som gir deg neste nivå av spillopplevelse der du virkelig kan forsvinne inn i spillet. Spillskjermen er utstyrt med en oppløsning på 3440 x 1440 (Ultra Wide QHD) og 100 Hz oppdateringsfrekvens som som gir deg både en ultimate spillopplevelse og økt produktivitet med et større skjermområde. Skjermen kommer også med flere smarte funksjoner som AMD FreeSync-teknologi, Flicker-free og Low Blue Light.Ultra Wide QHD-oppløsning3440 x 1440 Ultra Wide QHD-oppløsning med et veldig bredt 21: 9-sideforhold som lar deg se mer innhold med skarpe detaljer. Du får et større arbeidsområde, slik at du kan ha flere vinduer og programmer opp samtidig. 100 Hz oppdateringsfrekvensOppdateringshastigheten på 100 Hz minimerer bildeforsinkelse for å gi deg jevnere spillopplevelse. Sikt godt i skytespill og sett pris på de nyeste racingspillene uten uskarphet eller riving i bildet.AMD FreeSyncAMD FreeSync-teknologi er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt mens du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å låse skjermoppdateringsintervallet til grafikkortets bildefrekvens. Enten du løper gjennom eksplosjoner eller er i regnfulle omgivelser i spillene, vil du ikke legge merke til riving i bildet eller forsinkelser.Flimmerfri og Low Blue Light Denne spillskjermen er spesielt designet for lange spilløkter med lavt low blue light-teknologi. Optix MAG341CQ reduserer det blå lyset for å beskytte øynene dine. I tillegg er det en funksjon som reduserer flimmer på skjermen, noe som minimerer belastningen på øynene dine, og gir deg en mye mer komfortabel spillopplevelse og et par mer våkne øyne.178 ° / 178 ° visningsvinkelSkjermen gir en levende, autentisk fargegjengivelse og super skarpe detaljer uansett hvor du ser - fra høyre, venstre, over og under. Med en bred visningsvinkel på 178 ° / 178 °, vil du se på skjermen på en helt ny måte. Gamingskjerm 4,6 14 3490 NOK 3490 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm