Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

27 "spillskjerm med IPS-panel, 144 Hz og 1 ms responstid

MSI Optix G271

  Art.nr: 1013194
  • 27" Full HD og IPS-panel
  • 144 Hz oppdateringsfrekvens
  • 1 ms responstid
  • AMD FreeSync™
  • Flimmerfri og MSI Night Vision

Internett

Ikke på lager. (Utgående modell)
2 290,-

Delbetal fra 236,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

MSI Optix G271 er en 27" spillskjerm som har blitt utstyrt med spesifikasjoner som for eksempel 144 Hz oppdateringsfrekvens på Full HD (1920 x 1080), dette sammen med 1 ms responstid gir deg en veldig rask skjerm som holder tritt med action og racingspill. Skjermen får også støtte for AMD FreeSync, som hjelper deg med å eliminere hakking av bilder for best mulig reproduksjon av bilder. Andre funksjoner inkluderer: blålysreduksjon, MSI Anti-Flicker og MSI Night Vision.

Full HD-oppløsning og IPS-panel

Med en oppløsning på 1920 x 1080 får du en skjerm som viser alle detaljer, velegnet så vel for spill som for multimedia og arbeid. Og med skjermens IPS-panel får du glede av fantasifulle og klare farger. Det er også bra for deg som ønsker et stort arbeidsområde ved å bruke flere skjermer, dette er fordi rammene er veldig tynne og ikke forstyrrer når du plasserer flere skjermer ved siden av hverandre.

144 Hz oppdateringsfrekvens

Utstyr deg med dobbel skjermhastighet sammenlignet med mange andre skjermer, nå unngår du hakking av bilder og uskarpe bevegelser. Med en oppdateringshastighet på 144 Hz er hvet bilde gjengitt skarpt og jevnt, slik at du kan sikte deg godt i skytspill og virkelig sette pris på de nyeste racingspillene. Nå har du muligheten til å eliminere fiendene dine med jevne bevegelser, uten uskarpe eller riving i bilder.

1 ms responstid

MSI Optix G271 er veldig rask med en responstid på bare 1 ms. Når scenene forandrer seg raskt, beholder skjermen den skarpe og tydelige bildekvaliteten.

AMD FreeSync

AMD FreeSync-teknologien er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt når du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å låse skjermens oppdateringsintervall til grafikkortets bildefrekvens. Enten du kjører gjennom eksplosjoner eller er i regnfulle miljøer i spillene, så vil du ikke legge merke til riving i bildet eller input lag.

Flimmerfri og Low Blue Light

Denne spillskjermen er spesielt designet for lange spilløkter med sin lite blålys-teknologi. Optix G271 reduserer det blå lyset for å beskytte øynene. I tillegg er det en funksjon som reduserer flimmer på skjermen, som minimerer belastningen på øynene og gir deg en mye mer behagelig spillopplevelse og et par gjennomtenkte øyne.

178 ° / 178 ° synsvinkler

Skjermen gir livlig, autentisk fargegjengivelse og skarp detalj uansett hvor du ser - fra høyre, venstre, over og under. Med brede visningsvinkler på 178 ° / 178 ° vil du se skjermen på en ny måte.

MSI Night Vision

Enten hele skjermen er mørk eller bare noen få deler, kan MSI Night Vision belyse og avsløre alle detaljene som skjuler seg i mørket.

1013194 MSI MSI Optix G271 Optix G271 MSI Optix G271 er en 27" spillskjerm som har blitt utstyrt med spesifikasjoner som for eksempel 144 Hz oppdateringsfrekvens på Full HD (1920 x 1080), dette sammen med 1 ms responstid gir deg en veldig rask skjerm som holder tritt med action og racingspill. Skjermen får også støtte for AMD FreeSync, som hjelper deg med å eliminere hakking av bilder for best mulig reproduksjon av bilder. Andre funksjoner inkluderer: blålysreduksjon, MSI Anti-Flicker og MSI Night Vision.Full HD-oppløsning og IPS-panelMed en oppløsning på 1920 x 1080 får du en skjerm som viser alle detaljer, velegnet så vel for spill som for multimedia og arbeid. Og med skjermens IPS-panel får du glede av fantasifulle og klare farger. Det er også bra for deg som ønsker et stort arbeidsområde ved å bruke flere skjermer, dette er fordi rammene er veldig tynne og ikke forstyrrer når du plasserer flere skjermer ved siden av hverandre.144 Hz oppdateringsfrekvensUtstyr deg med dobbel skjermhastighet sammenlignet med mange andre skjermer, nå unngår du hakking av bilder og uskarpe bevegelser. Med en oppdateringshastighet på 144 Hz er hvet bilde gjengitt skarpt og jevnt, slik at du kan sikte deg godt i skytspill og virkelig sette pris på de nyeste racingspillene. Nå har du muligheten til å eliminere fiendene dine med jevne bevegelser, uten uskarpe eller riving i bilder.1 ms responstidMSI Optix G271 er veldig rask med en responstid på bare 1 ms. Når scenene forandrer seg raskt, beholder skjermen den skarpe og tydelige bildekvaliteten.AMD FreeSyncAMD FreeSync-teknologien er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt når du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å låse skjermens oppdateringsintervall til grafikkortets bildefrekvens. Enten du kjører gjennom eksplosjoner eller er i regnfulle miljøer i spillene, så vil du ikke legge merke til riving i bildet eller input lag.Flimmerfri og Low Blue LightDenne spillskjermen er spesielt designet for lange spilløkter med sin lite blålys-teknologi. Optix G271 reduserer det blå lyset for å beskytte øynene. I tillegg er det en funksjon som reduserer flimmer på skjermen, som minimerer belastningen på øynene og gir deg en mye mer behagelig spillopplevelse og et par gjennomtenkte øyne.178 ° / 178 ° synsvinklerSkjermen gir livlig, autentisk fargegjengivelse og skarp detalj uansett hvor du ser - fra høyre, venstre, over og under. Med brede visningsvinkler på 178 ° / 178 ° vil du se skjermen på en ny måte.MSI Night VisionEnten hele skjermen er mørk eller bare noen få deler, kan MSI Night Vision belyse og avsløre alle detaljene som skjuler seg i mørket.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy"> Gamingskjerm 4,7 3 2290 NOK 2290 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm