Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Buet gamingskjerm med 144 Hz og 1 ms responstid

Mission SG EM32144CQHD

  Art.nr: 1004341
  • Buet 31,5" QHD (2560 x 1440)
  • 144 Hz oppdateringshastighet
  • 1 ms responstid
  • Brede visningsvinkler
  • DisplayPort- og HDMI-kabel inkludert
2 690,-

Delbetal fra 269,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

En 31,5" QHD-gamingskjerm fra Mission SG gir deg fordelen av 144 Hz oppdateringshastighet samt en responstid på bare 1 ms, alt for å gi deg raske hastigheter i hvert game. 144 Hz oppdateringshastighet gir jevne bevegelser og sørger for at du slipper hakkete bilder og uskarpe bevegelser. En oppløsning på 2560 x 1440 gjør at du kan nyte en fantastisk høy bildekvalitet, bare koble gamingskjermen til datamaskinen med den medfølgende DisplayPort- eller HDMI-kabelen og hopp rett inn i krigens hete.

QHD-oppløsning

Med 2560 x 1440 oppløsning tilbyr Quad HD (QHD) overlegen bildekvalitet og skarpe bilder som avslører hver minste detalj. Widescreen 16:9-bildeformatet gir deg godt med plass til å spre deg ut og arbeide, pluss at du kan nyte spill og filmer i dere original format.

144 Hz oppdateringshastighet

Med denne skjermen utruster du deg selv med dobbelt så høy skjermhastighet sammenlignet med mange andre skjermer. Her slipper du hakkete bilder og uskarpe bevegelser. Med en 144 Hz oppdateringshastighet (via DisplayPort) gjengis hver piksel skarpt og med jevn flyt, sånn at du kan sikte nøyaktig i skytespill og virkelig få fullt utnytte av de nyeste bilspillene. Nå har du muligheten til å eliminere fiendene dine med ultrajevne bevegelser, uten uskarpheter og tearing.

1 ms responstid

Med en responstid på bare 1 ms får du raske hastighet uten uskarpheter, for en forbedret spillopplevelse. Raske bevegelser og overganger kommer til å bli smidigere uten de irriterende effektene av spøkelsesbilder.

DisplayPort og HDMI

Skjermens DisplayPort- og HDMI-inngang gir deg friheten og fleksibiliteten til å koble til nesten hvilken som helst datamaskin eller spillkonsoll. Både DP- og HDMI-kabel er inkludert i forpakningen sammen med skjermen din.

Brede visningsvinkler

Få levende, autentisk fargegjengivning og superskarpe detaljer uansett hvor du ser - fra høyre, venstre, ovenfra eller nedenfra. Med en bred visningsvinkel på 178°/178° kommer du til å se skjermen din på en helt ny måte.

1004341 Mission SG Mission SG EM32144CQHD En 31,5" QHD-gamingskjerm fra Mission SG gir deg fordelen av 144 Hz oppdateringshastighet samt en responstid på bare 1 ms, alt for å gi deg raske hastigheter i hvert game. 144 Hz oppdateringshastighet gir jevne bevegelser og sørger for at du slipper hakkete bilder og uskarpe bevegelser. En oppløsning på 2560 x 1440 gjør at du kan nyte en fantastisk høy bildekvalitet, bare koble gamingskjermen til datamaskinen med den medfølgende DisplayPort- eller HDMI-kabelen og hopp rett inn i krigens hete. QHD-oppløsning Med 2560 x 1440 oppløsning tilbyr Quad HD (QHD) overlegen bildekvalitet og skarpe bilder som avslører hver minste detalj. Widescreen 16:9-bildeformatet gir deg godt med plass til å spre deg ut og arbeide, pluss at du kan nyte spill og filmer i dere original format. 144 Hz oppdateringshastighet Med denne skjermen utruster du deg selv med dobbelt så høy skjermhastighet sammenlignet med mange andre skjermer. Her slipper du hakkete bilder og uskarpe bevegelser. Med en 144 Hz oppdateringshastighet (via DisplayPort) gjengis hver piksel skarpt og med jevn flyt, sånn at du kan sikte nøyaktig i skytespill og virkelig få fullt utnytte av de nyeste bilspillene. Nå har du muligheten til å eliminere fiendene dine med ultrajevne bevegelser, uten uskarpheter og tearing. 1 ms responstid Med en responstid på bare 1 ms får du raske hastighet uten uskarpheter, for en forbedret spillopplevelse. Raske bevegelser og overganger kommer til å bli smidigere uten de irriterende effektene av spøkelsesbilder. DisplayPort og HDMI Skjermens DisplayPort- og HDMI-inngang gir deg friheten og fleksibiliteten til å koble til nesten hvilken som helst datamaskin eller spillkonsoll. Både DP- og HDMI-kabel er inkludert i forpakningen sammen med skjermen din. Brede visningsvinkler Få levende, autentisk fargegjengivning og superskarpe detaljer uansett hvor du ser - fra høyre, venstre, ovenfra eller nedenfra. Med en bred visningsvinkel på 178°/178° kommer du til å se skjermen din på en helt ny måte. Gamingskjerm 4,3 16 2690 NOK 2690 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm