Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Buet 27" 165 Hz gamingskjerm med 1 ms responstid

Mission SG EM27165M

  Art.nr: 1011164
  • Buet 27" Full HD-skjerm (1920 x 1080)
  • 165 Hz oppdateringsfrekvens
  • HDR 400-teknologi
  • 1 ms responstid
  • VESA: 100 x 100 mm

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 790,-

Delbetal fra 278,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Mission SG EM27165M er en buet 27" gamingskjerm med Full HD-oppløsning, som med spesifikasjoner som 165 Hz oppdateringsfrekvens og 1 ms responstid er rå til både gaming og jobb. Skjermen er også utstyrt med HDR-teknologi (High Dynamic Range), som gir bedre kontrast og høyere fargepresisjon. Dette gir deg ikke bare større spillopplevelser, men også et ypperlig verktøy til bilde- og fotoredigering. Mission SGs EM27165M leveres med HDMI- og DisplayPort-kabel inkludert, slik at skjermen er klar til gaming fra første stund.

165 Hz oppdateringsfrekvens

Mens mange skjermer har 60 Hz som standard, og mange gamingskjermer strekker seg til 144 Hz, er EM27165M laget med en oppdateringsfrekvens på hele 165 Hz. Dermed er ikke skjermen noen flaskehals for PC-en din, og kan vise detaljerte bilder uten bevegelsesuskarphet selv når det går fort unna. Dette kommer særlig godt med i FPS-spill og bilspill, hvor alt handler om fart. I kombinasjon med skjermens integrerte Adaptive V-Sync kan du endelig kan du eliminere fiendene dine med ultrajevne bevegelser uten motion blur og screen tearing.

Sylskarpe farger og kontrast med HDR 400

Mission SG-skjermens HDR-støtte gjør det mulig å vise en svært bred fargeskala og kontrast. High Dynamic Range, i motsetning til Standard Dynamic Range (SDR), gir deg lysere hvitfarger og mørkere svartfarger, samt en lyssstyrke på 350 nits. HDR 400 lar deg kort og godt oppleve høyere bildekvalitet med fantastiske farger.

1 ms responstid

Mission SG EM27165M har en svært rask responstid på kun 1 ms. Skjermen beholder dermed den skarpe og tydelige bildekvaliteten selv når omgivelsene i spillet endrer seg raskt.

Full HD-oppløsning

Med en oppløsning på 1920 x 1080p får du en skjerm som viser hver detalj og passer like godt til spill som underholdning og jobb. Siden skjermen har såpass tynne kanter er den også optimal for deg som vil bruke flere skjermer ved siden av hverandre, til hjemmekontor og ekstra heftig gaming.

Justerbart stativ

Skjermen kan justeres i høyden etter dine preferanser, slik at du kan oppnå den perfekte spillkomforten. Den kan også veggmonteres med valgfritt feste (VESA: 100 x 100 mm).

Synsvinkler på 178°/178°

Skjermen yter levende, autentisk fargegjengivelse og skarpe detaljer uansett hvor du ser fra – høyre, venstre, ovenfra eller nedenfra. Med brede synsvinkler på 178°/178° kommer du til å se skjermen din på en helt ny måte.

Både DisplayPort- og HDMI-inngang

Skjermens DisplayPort- og HDMI-inngang gir deg friheten og fleksibiliteten til å tilkoble datamaskinen din eller spillkonsollen din slik du ønsker. Mission SG EM27165M leveres med både en DP- og HDMI-kabel inkludert, slik at du kan komme i gang straks du åpner esken.

1011164 1011164 Mission SG Mission SG EM27165M EM27MOM Mission SG EM27165M er en buet 27" gamingskjerm med Full HD-oppløsning, som med spesifikasjoner som 165 Hz oppdateringsfrekvens og 1 ms responstid er rå til både gaming og jobb. Skjermen er også utstyrt med HDR-teknologi (High Dynamic Range), som gir bedre kontrast og høyere fargepresisjon. Dette gir deg ikke bare større spillopplevelser, men også et ypperlig verktøy til bilde- og fotoredigering. Mission SGs EM27165M leveres med HDMI- og DisplayPort-kabel inkludert, slik at skjermen er klar til gaming fra første stund.165 Hz oppdateringsfrekvensMens mange skjermer har 60 Hz som standard, og mange gamingskjermer strekker seg til 144 Hz, er EM27165M laget med en oppdateringsfrekvens på hele 165 Hz. Dermed er ikke skjermen noen flaskehals for PC-en din, og kan vise detaljerte bilder uten bevegelsesuskarphet selv når det går fort unna. Dette kommer særlig godt med i FPS-spill og bilspill, hvor alt handler om fart. I kombinasjon med skjermens integrerte Adaptive V-Sync kan du endelig kan du eliminere fiendene dine med ultrajevne bevegelser uten motion blur og screen tearing.Sylskarpe farger og kontrast med HDR 400Mission SG-skjermens HDR-støtte gjør det mulig å vise en svært bred fargeskala og kontrast. High Dynamic Range, i motsetning til Standard Dynamic Range (SDR), gir deg lysere hvitfarger og mørkere svartfarger, samt en lyssstyrke på 350 nits. HDR 400 lar deg kort og godt oppleve høyere bildekvalitet med fantastiske farger.1 ms responstidMission SG EM27165M har en svært rask responstid på kun 1 ms. Skjermen beholder dermed den skarpe og tydelige bildekvaliteten selv når omgivelsene i spillet endrer seg raskt.Full HD-oppløsningMed en oppløsning på 1920 x 1080p får du en skjerm som viser hver detalj og passer like godt til spill som underholdning og jobb. Siden skjermen har såpass tynne kanter er den også optimal for deg som vil bruke flere skjermer ved siden av hverandre, til hjemmekontor og ekstra heftig gaming.Justerbart stativSkjermen kan justeres i høyden etter dine preferanser, slik at du kan oppnå den perfekte spillkomforten. Den kan også veggmonteres med valgfritt feste (VESA: 100 x 100 mm).Synsvinkler på 178°/178°Skjermen yter levende, autentisk fargegjengivelse og skarpe detaljer uansett hvor du ser fra – høyre, venstre, ovenfra eller nedenfra. Med brede synsvinkler på 178°/178° kommer du til å se skjermen din på en helt ny måte.Både DisplayPort- og HDMI-inngangSkjermens DisplayPort- og HDMI-inngang gir deg friheten og fleksibiliteten til å tilkoble datamaskinen din eller spillkonsollen din slik du ønsker. Mission SG EM27165M leveres med både en DP- og HDMI-kabel inkludert, slik at du kan komme i gang straks du åpner esken. Gamingskjerm 5 4 2790 NOK 2790 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm