Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

24" Full HD-skjerm med AMD FreeSync-teknologi

HP 24fh

  Art.nr: 1008658
  • 24" Full HD (1920 x 1080)
  • AMD FreeSync-teknologi
  • Stativ med justerbar høyde
  • IPS-panel
  • 178°/178° visningsvinkel

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Ta del i skarp og tydelig bildekvalitet med en 24" Full HD-skjerm fra HP, som med AMD FreeSync-teknologi og klare farger passer utmerket for både arbeid og underholdning. IPS-teknologien gir deg et tydelig bilde fra nesten hvilken vinkel som helst, visningsvinkelen på 178° gjør at du kan se skjermens innhold selv fra sidene. Tynt design og enkel tilkobling gir deg mer plass, alt for en bra dataopplevelse.

Full HD-oppløsning (1920 x 1080)

HP 24fh har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Det er den høyeste oppløsningen for HD-kilder og tilbyr en rik og levende bildekvalitet. Du får ta del i skarpe detaljer, høy lysstyrke og realistiske farger.

AMD FreeSync-teknologi

AMD FreeSync-teknologi er utformet for å forhindre at bildet hakker og/eller brytes når du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer gjennom at skjermens oppdateringsintervall låses til skjermkortets bildefrekvens. Uansett om du løper gjennom eksplosjoner eller befinner deg i miljøer med styrtregn i spill så kommer du ikke til å merke tearing eller input lag. 

Stativ med justerbar høyde

Stativets gassflaske-design gir en smidig og nøyaktig høydejustering på opptil 130 mm sånn at skjermen din alltid er i den mest behagelige høyden, uansett hvem som ser på den.

178°/178° visningsvinkel

Skjermen gir en levende, autentisk fargegjengivelse og superskarpe detaljer uansett hvor du ser - fra høyre, venstre, ovenifra eller nedenfra. Med en bred visningsvinkel på 178°/178° kommer du til å se skjermen på en helt ny måte.

1008658 HP HP 24fh 4HZ37AA#ABB Ta del i skarp og tydelig bildekvalitet med en 24" Full HD-skjerm fra HP, som med AMD FreeSync-teknologi og klare farger passer utmerket for både arbeid og underholdning. IPS-teknologien gir deg et tydelig bilde fra nesten hvilken vinkel som helst, visningsvinkelen på 178° gjør at du kan se skjermens innhold selv fra sidene. Tynt design og enkel tilkobling gir deg mer plass, alt for en bra dataopplevelse. Full HD-oppløsning (1920 x 1080) HP 24fh har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler. Det er den høyeste oppløsningen for HD-kilder og tilbyr en rik og levende bildekvalitet. Du får ta del i skarpe detaljer, høy lysstyrke og realistiske farger. AMD FreeSync-teknologi AMD FreeSync-teknologi er utformet for å forhindre at bildet hakker og/eller brytes når du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer gjennom at skjermens oppdateringsintervall låses til skjermkortets bildefrekvens. Uansett om du løper gjennom eksplosjoner eller befinner deg i miljøer med styrtregn i spill så kommer du ikke til å merke tearing eller input lag.  Stativ med justerbar høyde Stativets gassflaske-design gir en smidig og nøyaktig høydejustering på opptil 130 mm sånn at skjermen din alltid er i den mest behagelige høyden, uansett hvem som ser på den. 178°/178° visningsvinkel Skjermen gir en levende, autentisk fargegjengivelse og superskarpe detaljer uansett hvor du ser - fra høyre, venstre, ovenifra eller nedenfra. Med en bred visningsvinkel på 178°/178° kommer du til å se skjermen på en helt ny måte. Gamingskjerm 4,7 3 990 NOK 990 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm