Buet 32" gamingsskjerm med 144 Hz oppdateringsfrekvens

ASUS ROG Strix XG32VQ

  Art.nr: 1002444
  • Buet 32" skjerm (2560 x 1440)
  • Oppdateringsfrekvens: 144 Hz
  • 125% sRGB-fargegjengivelse
  • RGB lys og lyssignatur
  • Adaptive-Sync (FreeSync)

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS XG32VQ er en 32"spillmonitor med en oppdateringshastighet på 144Hz, designet for profesjonelle spillere. Du får tilgang til 125% sRGB-fargegjengivelser for et bredt aspekter av både levende og livlige bilder. Samt at Adaptive-Sync (FreeSync) gir deg visuelle bilder. Det unike designet med RGB-belysning og skjermens lys signatur gjør at den ser bra ut, både hjemme og på LAN-fester. XG32VQ er også utstyrt med ergonomisk utformet stativ som gir vridning, tilt og høydejustering.

God opplevelse

ASUS XG32VQ har en buet 32" skjerm som bidrar til å utvider ditt synsfelt og gjør at du forsvinne inn i spillet eller filmen. Buen på skjermen gir deg en komfortabel visningsopplevelse, selv under lengre spilletid. Med denne skjermen kan du også nyte brede synsvinkler med minimal forvrengning og fargeskifting.

144 Hz oppdateringsfrekvens

ASUS XG32VQ har en oppdateringsfrekvens på 144 Hz, noe som gjør at dine spill flyter uten forstyrrelser. Det gjør at du får myk og følsom grafikk som gir deg overtaket i FPS-, racing-, strategi- og sportsspill. Du frigjør nå avbrudd midt i spenningen.

Flicker-Free-teknologi

Flicker-Free-teknologi reduserer flimmer og gir deg en behagelig spillopplevelse. Den minimerer også risikoen for trøtte øyne og andre skadelige effekter under lange økter.

Adaptiv synkronisering (FreeSync)

Den omtalte teknologien FreeSync™ fra AMD synkroniserer skjermens oppdatering med den innebygde grafikkprosessoren. Slik får du en rask, jevn og støyfri opplevelse uansett om du ser på film eller spiller de nyeste spillene med den høyeste grafikken.

1002444 ASUS ASUS ROG Strix XG32VQ 90LM03S0-B01170 ASUS XG32VQ er en 32"spillmonitor med en oppdateringshastighet på 144Hz, designet for profesjonelle spillere. Du får tilgang til 125% sRGB-fargegjengivelser for et bredt aspekter av både levende og livlige bilder. Samt at Adaptive-Sync (FreeSync) gir deg visuelle bilder. Det unike designet med RGB-belysning og skjermens lys signatur gjør at den ser bra ut, både hjemme og på LAN-fester. XG32VQ er også utstyrt med ergonomisk utformet stativ som gir vridning, tilt og høydejustering. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> God opplevelse ASUS XG32VQ har en buet 32" skjerm som bidrar til å utvider ditt synsfelt og gjør at du forsvinne inn i spillet eller filmen. Buen på skjermen gir deg en komfortabel visningsopplevelse, selv under lengre spilletid. Med denne skjermen kan du også nyte brede synsvinkler med minimal forvrengning og fargeskifting. 144 Hz oppdateringsfrekvens ASUS XG32VQ har en oppdateringsfrekvens på 144 Hz, noe som gjør at dine spill flyter uten forstyrrelser. Det gjør at du får myk og følsom grafikk som gir deg overtaket i FPS-, racing-, strategi- og sportsspill. Du frigjør nå avbrudd midt i spenningen. Flicker-Free-teknologi Flicker-Free-teknologi reduserer flimmer og gir deg en behagelig spillopplevelse. Den minimerer også risikoen for trøtte øyne og andre skadelige effekter under lange økter. Adaptiv synkronisering (FreeSync) Den omtalte teknologien FreeSync™ fra AMD synkroniserer skjermens oppdatering med den innebygde grafikkprosessoren. Slik får du en rask, jevn og støyfri opplevelse uansett om du ser på film eller spiller de nyeste spillene med den høyeste grafikken. Gamingskjerm 4,6 7 5399 NOK 5399 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm