Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

27" buet gamingskjerm med 165 Hz og 1 ms responstid

ASUS VG27VH1B

  Art.nr: 1014316
  • Buet 27" Full HD (1920 x 1080)
  • 165 Hz
  • AMD FreeSync
  • 1 ms responstid
  • Shadow Boost og GamePlus

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 890,-

Delbetal fra 286,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS VG27VH1B er en buet 27" Full HD-skjerm med ultrakjappe 165 Hz i oppdateringshastighet som gir deg alt du trenger for en god spillopplevelse. VG27VH1B har 1 ms responstid og AMD FreeSync som hindrer uskarphet, hakking og screentearing. Her er det også funksjoner som f.eks. GamePlus, Shadow Boost og ASUS Ultra-low Blue Light-filter, som sørger for at du får en så god opplevelse som overhodet mulig.

Buet 27" Full HD-skjerm

Med stor Full HD-skjerm på 27" (1920 x 1080) får du et fantastisk bilde som ved hjelp av sin 1500R-kurve, gir deg en opplevelse som omringer deg. Her får du høy komfort slik at du kan forsvinne dypt inn i både spill og filmer.

165 Hz oppdateringshastighet

VG27VH1B har kjemperask oppdateringshastighet, som sørger for at spill med høyt tempo flyter uten lagging. Her presenteres hvert eneste bilde skarpt i jevn flyte, slik at du kan få et godt sikte på fienden i FPS-spill og virkelig sette pris på de nyeste racingspillene. Glem hakking og blurrete bevegelser!

1 ms responstid

Med kun 1 ms responstid (MPRT) kombinert med Extreme Low Motion Blur-teknologi (ELMB), forblir ting i bevegelse på skjermen skarpt, som gjør at spillet er mer flytende og responsivt.

AMD FreeSync

AMD FreeSync-teknologien er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt når du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å synkronisere skjermoppdateringsintervallet med grafikkortets bildefrekvens. Enten du kjører gjennom eksplosjoner eller er i regnfulle miljøer i spillene, vil du ikke legge merke til riving i bildet eller lag.

GamePlus

Den ASUS-eksklusive, integrerte GamePlus-hurtigtasten tilbyr verktøy som programmerbart sikte, timer og FPS-teller. Funksjonene er utviklet sammen med innspill fra profesjonelle gamere og kan brukes til å øve og forbedre ferdighetene.

ASUS Ultra-low Blue Light filter

VG27VH1B er spesielt designet for lange spillmaraton med sin Ultra-Low blue light-teknologi. ASUS Ultra-low Blue Light-filter er der for å beskytte øynene dine mot skadelig blått lys. Fra skjermmenyen kan du velge mellom fire forskjellige filterinnstillinger for å justere lyset etter øynene.

1014316 1014316 ASUS ASUS VG27VH1B 90LM0691-B01170 ASUS VG27VH1B er en buet 27" Full HD-skjerm med ultrakjappe 165 Hz i oppdateringshastighet som gir deg alt du trenger for en god spillopplevelse. VG27VH1B har 1 ms responstid og AMD FreeSync som hindrer uskarphet, hakking og screentearing. Her er det også funksjoner som f.eks. GamePlus, Shadow Boost og ASUS Ultra-low Blue Light-filter, som sørger for at du får en så god opplevelse som overhodet mulig.Buet 27" Full HD-skjermMed stor Full HD-skjerm på 27" (1920 x 1080) får du et fantastisk bilde som ved hjelp av sin 1500R-kurve, gir deg en opplevelse som omringer deg. Her får du høy komfort slik at du kan forsvinne dypt inn i både spill og filmer.165 Hz oppdateringshastighetVG27VH1B har kjemperask oppdateringshastighet, som sørger for at spill med høyt tempo flyter uten lagging. Her presenteres hvert eneste bilde skarpt i jevn flyte, slik at du kan få et godt sikte på fienden i FPS-spill og virkelig sette pris på de nyeste racingspillene. Glem hakking og blurrete bevegelser!1 ms responstidMed kun 1 ms responstid (MPRT) kombinert med Extreme Low Motion Blur-teknologi (ELMB), forblir ting i bevegelse på skjermen skarpt, som gjør at spillet er mer flytende og responsivt.AMD FreeSyncAMD FreeSync-teknologien er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt når du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å synkronisere skjermoppdateringsintervallet med grafikkortets bildefrekvens. Enten du kjører gjennom eksplosjoner eller er i regnfulle miljøer i spillene, vil du ikke legge merke til riving i bildet eller lag.GamePlusDen ASUS-eksklusive, integrerte GamePlus-hurtigtasten tilbyr verktøy som programmerbart sikte, timer og FPS-teller. Funksjonene er utviklet sammen med innspill fra profesjonelle gamere og kan brukes til å øve og forbedre ferdighetene.ASUS Ultra-low Blue Light filterVG27VH1B er spesielt designet for lange spillmaraton med sin Ultra-Low blue light-teknologi. ASUS Ultra-low Blue Light-filter er der for å beskytte øynene dine mot skadelig blått lys. Fra skjermmenyen kan du velge mellom fire forskjellige filterinnstillinger for å justere lyset etter øynene. Gamingskjerm 4,2 4 2890 NOK 2890 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm