Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

27" gamingskjerm med 280 Hz oppdateringsfrekvens

ASUS VG279QM

  Art.nr: 1011853
  • 27" Full HD (1920 x 1080)
  • 280 Hz oppdateringsfrekvens
  • 1 ms responstid
  • ASUS FastIPS
  • DisplayHDR 400 og Shadow Boost

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 890,-

Delbetal fra 369,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS VG279QM er en stor 27" Full HD gamingskjerm som med superrask oppdateringsfrekvens på 280 Hz gir deg utrolig jevn og skarp gameplay. For å øke hastigheten ytterliggere, er VG279QM utstyrt med FastIPS, som er en raskere variant av IPS, som muliggjør en rask responstid på 1 ms (GTG). Andre funksjoner inkluderer ELMB Sync (Extreme Low Motion Blur), DisplayHD 400, ASUS Ultra-low Blue Light filter og Flimmerfri teknologi. 

280 Hz oppdateringsfrekvens

VG279QM er utstyrt med med dobbel skjermhastighet sammenlignet med mange andre skjermer. Nå unngår du hakking og uskarpe bevegelser. Med en oppdateringsfrekvens på 280 Hz er hver frame gjengitt skarpt og jevnt, slik at du kan sikte deg godt i skytspill og virkelig sette pris på de nyeste racingspillene. Nå har du muligheten til å eliminere fiendene dine uten ghosting eller screen tearing. 

ASUS FastIPS

ASUS FastIPS lar skjermens krystallelement skifte opptil 4 ganger raskere enn hastigheten på konvensjonelle IPS-paneler. Dette gir deg en responstid på 1 ms (GTG), som kombinert med ELMB (Extreme Low Motion Blur) teknologi som gjør at objekter i bevegelse forblir skarpe. Spesielt verdsatt i raske FPS-spill.

G-Sync kompatibel med Geforce GTX 10- og RTX 20

Skjermen er utstyrt med Adaptive-Sync (FreeSync), men den er også NVIDIA G-Sync kompatibel, det betyr at den leverer en grunnleggende VRR-opplevelse (Variable Refresh Rate) på Geforce GTX 10- og RTX 20. Dette kun for å kunne gi deg sømløse bilder når du spiller de nyeste sport- og actionspillene. Vil du lese mer om G-sync kompatible skjermen, kan du gjøre det på NVIDIAs hjemmeside

Shadow Boost

ASUS Shadow Boost-teknologi gjør mørke områder av spillet tydeligere og uten å avsløre lysere områder. Dette gjør det lettere å oppdage fiender som camper i mørke områder på kartet.

DisplayHDR 400 

DisplayHDR 400 (High Dynamic Range) muliggjør en bred fargeskala og kontrast som overstiger SDR (Standard Dynamic Range). Du får lysere hvit og mørkere svar, samt en lysstyrke på 400 nits. For høyere bildekvalitet med fantastiske farger. 

Ergonomisk design

Med et ergonomisk designet stativ kan du gjøre justeringer for tilt, rotasjon og høyde med VG279QM. Finn den perfekte posisjonen på bordet eller monter den på veggen (VESA: 100 x 100 mm).

ASUS Ultra-low Blue Light filter

VG279QM-gamingskjermen er spesielt designet for lange spilløkter med sin low blue ligth-teknologi. ASUS Ultra-low Blue Light-filter er der for å beskytte øynene dine mot skadelig blått lys. Fra skjermmenyen kan du velge mellom fire forskjellige filterinnstillinger for å justere lyset etter øynene.

Flimmerfri teknologi

Flimmerfri teknologi bidrar til å redusere flimmer på skjermen og gir deg et mer komfortabelt spillmiljø tilpasset spillmaraton. Det er designet for å redusere risikoen for belastning i øyet, hodepine og tretthet i øynene. Ideell for å sitte i lange spilløkter.

1011853 1011853 ASUS ASUS VG279QM 90LM05H0-B01370 ASUS VG279QM er en stor 27" Full HD gamingskjerm som med superrask oppdateringsfrekvens på 280 Hz gir deg utrolig jevn og skarp gameplay. For å øke hastigheten ytterliggere, er VG279QM utstyrt med FastIPS, som er en raskere variant av IPS, som muliggjør en rask responstid på 1 ms (GTG). Andre funksjoner inkluderer ELMB Sync (Extreme Low Motion Blur), DisplayHD 400, ASUS Ultra-low Blue Light filter og Flimmerfri teknologi.  280 Hz oppdateringsfrekvens VG279QM er utstyrt med med dobbel skjermhastighet sammenlignet med mange andre skjermer. Nå unngår du hakking og uskarpe bevegelser. Med en oppdateringsfrekvens på 280 Hz er hver frame gjengitt skarpt og jevnt, slik at du kan sikte deg godt i skytspill og virkelig sette pris på de nyeste racingspillene. Nå har du muligheten til å eliminere fiendene dine uten ghosting eller screen tearing.  ASUS FastIPS ASUS FastIPS lar skjermens krystallelement skifte opptil 4 ganger raskere enn hastigheten på konvensjonelle IPS-paneler. Dette gir deg en responstid på 1 ms (GTG), som kombinert med ELMB (Extreme Low Motion Blur) teknologi som gjør at objekter i bevegelse forblir skarpe. Spesielt verdsatt i raske FPS-spill. G-Sync kompatibel med Geforce GTX 10- og RTX 20 Skjermen er utstyrt med Adaptive-Sync (FreeSync), men den er også NVIDIA G-Sync kompatibel, det betyr at den leverer en grunnleggende VRR-opplevelse (Variable Refresh Rate) på Geforce GTX 10- og RTX 20. Dette kun for å kunne gi deg sømløse bilder når du spiller de nyeste sport- og actionspillene. Vil du lese mer om G-sync kompatible skjermen, kan du gjøre det på NVIDIAs hjemmeside.  Shadow Boost ASUS Shadow Boost-teknologi gjør mørke områder av spillet tydeligere og uten å avsløre lysere områder. Dette gjør det lettere å oppdage fiender som camper i mørke områder på kartet. DisplayHDR 400  DisplayHDR 400 (High Dynamic Range) muliggjør en bred fargeskala og kontrast som overstiger SDR (Standard Dynamic Range). Du får lysere hvit og mørkere svar, samt en lysstyrke på 400 nits. For høyere bildekvalitet med fantastiske farger.  Ergonomisk design Med et ergonomisk designet stativ kan du gjøre justeringer for tilt, rotasjon og høyde med VG279QM. Finn den perfekte posisjonen på bordet eller monter den på veggen (VESA: 100 x 100 mm). ASUS Ultra-low Blue Light filter VG279QM-gamingskjermen er spesielt designet for lange spilløkter med sin low blue ligth-teknologi. ASUS Ultra-low Blue Light-filter er der for å beskytte øynene dine mot skadelig blått lys. Fra skjermmenyen kan du velge mellom fire forskjellige filterinnstillinger for å justere lyset etter øynene. Flimmerfri teknologi Flimmerfri teknologi bidrar til å redusere flimmer på skjermen og gir deg et mer komfortabelt spillmiljø tilpasset spillmaraton. Det er designet for å redusere risikoen for belastning i øyet, hodepine og tretthet i øynene. Ideell for å sitte i lange spilløkter. Gamingskjerm 3,9 16 3890 NOK 3890 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm