Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

27" Gamingskjerm i Full HD med 1 ms responstid

ASUS VG279Q1A

  Art.nr: 1015408
  • 27" Full HD (1920 x 1080)
  • 165 Hz oppdateringsfrekvens
  • FreeSync Premium
  • 1 ms responstid
  • Shadow Boost og GamePlus

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

2 790,-

Delbetal fra 278,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

TUF Gaming VG279Q1A er en 27" Full HD-skjerm i et stilig design, med ultrakjappe 165 Hz i oppdateringsfrekvens som gir deg alt du trenger for en god spillopplevelse. VG279Q1A har 1 ms responstid og AMD FreeSync som hindrer uskarphet, hakking og screentearing. Her er det også funksjoner som f.eks. GamePlus, Shadow Boost og ASUS Ultra-low Blue Light-filter, som sørger for at du får en så god opplevelse som overhodet mulig.

165 Hz oppdateringshastighet

VG279Q1A har kjemperask oppdateringshastighet, som sørger for at spill med høyt tempo flyter uten lagging. Her presenteres hvert eneste bilde skarpt i jevn flyte, slik at du kan få et godt sikte på fienden i FPS-spill og virkelig sette pris på de nyeste racingspillene. Glem hakking og blurrete bevegelser!

1 ms responstid

Med kun 1 ms responstid (MPRT) kombinert med Extreme Low Motion Blur-teknologi (ELMB), forblir ting i bevegelse på skjermen skarpt, som gjør at spillet er mer flytende og responsivt.

Shadow Boost og Game Plus

Med Shadow Boost-funskjonen forsterkes detaljer i mørke områder og gir deg større mulighet til å legge merke til hva som skjer på et nytt nivå. Det fungerer slik at lysstyrken økes uten å overeksponere de allerede lyse punktene på skjermen.

Den ASUS-eksklusive, integrerte GamePlus-hurtigtasten tilbyr verktøy som programmerbart sikte, timer og FPS-teller. Funksjonene er utviklet sammen med innspill fra profesjonelle gamere og kan brukes til å øve og forbedre ferdighetene.

ASUS Ultra-low Blue Light filter

VG279Q1A er spesielt designet for lange spillmaraton med sin Ultra-Low blue light-teknologi. ASUS Ultra-low Blue Light-filter er der for å beskytte øynene dine mot skadelig blått lys. Fra skjermmenyen kan du velge mellom fire forskjellige filterinnstillinger for å justere lyset etter øynene.

Støtter flere grafikkort

Med Adaptive Sync, støttes både grafikkort fra både NVIDIA GeForce og AMD Radeon. Det vil si at skjermen støtter NVIDIA GeForce GTX 10-, GTX 16-, RTX 20-serien og nyere grafikkort. 

1015408 1015408 ASUS ASUS VG279Q1A 90LM05X0-B01170 TUF Gaming VG279Q1A er en 27" Full HD-skjerm i et stilig design, med ultrakjappe 165 Hz i oppdateringsfrekvens som gir deg alt du trenger for en god spillopplevelse. VG279Q1A har 1 ms responstid og AMD FreeSync som hindrer uskarphet, hakking og screentearing. Her er det også funksjoner som f.eks. GamePlus, Shadow Boost og ASUS Ultra-low Blue Light-filter, som sørger for at du får en så god opplevelse som overhodet mulig.165 Hz oppdateringshastighetVG279Q1A har kjemperask oppdateringshastighet, som sørger for at spill med høyt tempo flyter uten lagging. Her presenteres hvert eneste bilde skarpt i jevn flyte, slik at du kan få et godt sikte på fienden i FPS-spill og virkelig sette pris på de nyeste racingspillene. Glem hakking og blurrete bevegelser!1 ms responstidMed kun 1 ms responstid (MPRT) kombinert med Extreme Low Motion Blur-teknologi (ELMB), forblir ting i bevegelse på skjermen skarpt, som gjør at spillet er mer flytende og responsivt.Shadow Boost og Game PlusMed Shadow Boost-funskjonen forsterkes detaljer i mørke områder og gir deg større mulighet til å legge merke til hva som skjer på et nytt nivå. Det fungerer slik at lysstyrken økes uten å overeksponere de allerede lyse punktene på skjermen.Den ASUS-eksklusive, integrerte GamePlus-hurtigtasten tilbyr verktøy som programmerbart sikte, timer og FPS-teller. Funksjonene er utviklet sammen med innspill fra profesjonelle gamere og kan brukes til å øve og forbedre ferdighetene.ASUS Ultra-low Blue Light filterVG279Q1A er spesielt designet for lange spillmaraton med sin Ultra-Low blue light-teknologi. ASUS Ultra-low Blue Light-filter er der for å beskytte øynene dine mot skadelig blått lys. Fra skjermmenyen kan du velge mellom fire forskjellige filterinnstillinger for å justere lyset etter øynene.Støtter flere grafikkortMed Adaptive Sync, støttes både grafikkort fra både NVIDIA GeForce og AMD Radeon. Det vil si at skjermen støtter NVIDIA GeForce GTX 10-, GTX 16-, RTX 20-serien og nyere grafikkort.  Gamingskjerm 2790 NOK 2790 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm