Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

Buet 27" 165 Hz gamingskjerm med AMD FreeSync

ASUS TUF GAMING VG27VQ

  Art.nr: 1010331
  • Buet 27" Full HD (1920 x 1080)
  • 165 Hz oppdateringsfrekvens
  • AMD Radeon FreeSync
  • 1 ms responstid
  • Flere spillfunksjoner

Internett

Leveringstid ikke bekreftet
2 690,-

Delbetal fra 269,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

ASUS TUF GAMING VG27VQ er en buet 27" stor gaming monitor som gir deg alt du trenger for en fantastisk spillopplevelse. I raske FPS-spill der hvert øyeblikkene telles, har skjermen også fått fordelen med AMD FreeSync som eliminerer screen tearing og hakking i bildet.

165 Hz oppdateringsfrekvens

 

Med en overklokkbar oppdateringsfrekvens på 165 Hz så er raske bilder i bevegelse ikke noe problem. Du vil glede deg over jevn spillopplevelse selv med de høyeste visuelle innstillingene slik at du kan svare direkte på hva som skjer på skjermen. Med oppdateringsfrekvens på 165 Hz er hver ramme gjengitt skarpt og jevnt slik at du kan sikte deg godt i skytspill og virkelig sette pris på de siste racingspillene.

Buet full HD-skjerm

27-tommers Full HD (1920 x 1080) -panelet gir fantastiske bilder og takket være 1500R-krumningen gir dette deg en oppslukende opplevelse. Du får en høyere komfort og sjansen til å virkelig forsvinne i favorittspill- eller actionfilmen din.

Skjermen har også funksjoner som Shadow Boost som gjør mørke områder lysere uten å overeksponere lyse områder. Oppdag fiender som gjemmer seg i mørke områder.

Buet full HD skjerm med 165 Hz oppdateringsfrekvens leverer den ultimate gaming opplevlesen

AMD FreeSync ™ -teknologi

 

AMD FreeSync-teknologien er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelegger opplevelsen når du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å låse skjermoppdateringsintervallet til grafikkortets bildefrekvens. Enten du kjører gjennom eksplosjoner eller er i regnfulle omgivelser i spillene, vil du ikke legge merke til screen tearing og input-lag. 

1 ms responstid

VG27VQ kommer med en responstid på bare 1 ms. Når scenene forandrer seg raskt, beholder skjermen den skarpe og klare bildekvaliteten.

GamePlus

 

Den ASUS-eksklusive, integrerte GamePlus-hurtigtasten tilbyr verktøy som Crosshair, timer og FPS-tellere. Funksjonene er utviklet sammen med innspill fra profesjonelle spillere og kan brukes til å øve og forbedre ferdighetene dine på.

Ergonomisk design

 

Med et ergonomisk designet stativ kan du gjøre justeringer for tilt, rotasjon og høyde med VG27VQ. Finn den perfekte posisjonen på bordet eller monter den på veggen (VESA: 100 x 100 mm).

Flimmerfri og Low Blue Light

 

Denne spillskjermen er spesielt designet for lange spilløkter med sin Low Blue Light-teknologi. VG27VQ reduserer det blå lyset for å beskytte øynene dine. I tillegg er det en funksjon som reduserer flimmering på skjermen som minimerer belastningen på øynene og gir deg en mye mer behagelig spillopplevelse og et par penere øyne.

 


1010331 ASUS ASUS TUF GAMING VG27VQ 90LM0510-B01E70   ASUS TUF GAMING VG27VQ er en buet 27" stor gaming monitor som gir deg alt du trenger for en fantastisk spillopplevelse. I raske FPS-spill der hvert øyeblikkene telles, har skjermen også fått fordelen med AMD FreeSync som eliminerer screen tearing og hakking i bildet. 165 Hz oppdateringsfrekvens   Med en overklokkbar oppdateringsfrekvens på 165 Hz så er raske bilder i bevegelse ikke noe problem. Du vil glede deg over jevn spillopplevelse selv med de høyeste visuelle innstillingene slik at du kan svare direkte på hva som skjer på skjermen. Med oppdateringsfrekvens på 165 Hz er hver ramme gjengitt skarpt og jevnt slik at du kan sikte deg godt i skytspill og virkelig sette pris på de siste racingspillene. Buet full HD-skjerm 27-tommers Full HD (1920 x 1080) -panelet gir fantastiske bilder og takket være 1500R-krumningen gir dette deg en oppslukende opplevelse. Du får en høyere komfort og sjansen til å virkelig forsvinne i favorittspill- eller actionfilmen din.Skjermen har også funksjoner som Shadow Boost som gjør mørke områder lysere uten å overeksponere lyse områder. Oppdag fiender som gjemmer seg i mørke områder. AMD FreeSync ™ -teknologi   AMD FreeSync-teknologien er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelegger opplevelsen når du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å låse skjermoppdateringsintervallet til grafikkortets bildefrekvens. Enten du kjører gjennom eksplosjoner eller er i regnfulle omgivelser i spillene, vil du ikke legge merke til screen tearing og input-lag.  1 ms responstid VG27VQ kommer med en responstid på bare 1 ms. Når scenene forandrer seg raskt, beholder skjermen den skarpe og klare bildekvaliteten. GamePlus   Den ASUS-eksklusive, integrerte GamePlus-hurtigtasten tilbyr verktøy som Crosshair, timer og FPS-tellere. Funksjonene er utviklet sammen med innspill fra profesjonelle spillere og kan brukes til å øve og forbedre ferdighetene dine på. Ergonomisk design   Med et ergonomisk designet stativ kan du gjøre justeringer for tilt, rotasjon og høyde med VG27VQ. Finn den perfekte posisjonen på bordet eller monter den på veggen (VESA: 100 x 100 mm). Flimmerfri og Low Blue Light   Denne spillskjermen er spesielt designet for lange spilløkter med sin Low Blue Light-teknologi. VG27VQ reduserer det blå lyset for å beskytte øynene dine. I tillegg er det en funksjon som reduserer flimmering på skjermen som minimerer belastningen på øynene og gir deg en mye mer behagelig spillopplevelse og et par penere øyne.   Gamingskjerm 4,2 16 2690 NOK 2690 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm