Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

65" 4K gamingskjerm med 144 Hz oppdateringsfrekvens

ASUS PG65UQ

  Art.nr: 1011225
  • 65" UHD 4K (3840 x 2160)
  • 144 Hz oppdateringsfrekvens
  • NVIDIA G-SYNC
  • UHD Premium-sertifisert
  • Aura Sync & fjernkontroll

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 
 

ASUS PG65UQ er en 65" stor 4K UHD-gamingskjerm (3840 x 2160) som lar deg fortsette å spille dine favorittspill, men nå med 4K oppløsning og 144 Hz oppdateringsfrekvens. Du kan også dra nytte av NVIDIA G-SYNC skjermteknologi som leverer jevnere bilde, G-SYNC synkroniserer oppdateringsfrekvensen med NVIDIA GeForce grafikkort og i tillegg til det ovennevnte har ASUS PG65UQ også blitt utstyrt med funksjoner som: 1000 cd/m² lysstyrke, gjenskinn beskyttelse for uønsket refleksjoner, Aura Sync og fjernkontroll.

65" 4K-oppløsning (3840 x 2160)

 

Dra nytte av en 4K-oppløsning (3840 x 2160) skjerm som gir deg realistiske bilder og avspilling av 4K-materiale. ASUS PG65UQ er også sertifisert av UHD Premium. UHD Premium utfører tester som dekker en rekke funksjoner i tillegg til oppløsning, for eksempel: High Dynamic Range (HDR), fargespekter, fargedybde, lyd og mer. De strenge testene sikrer en høyere standard på flere punkter.

LED-bakgrunnsbelysning (FALL)

 

ASUS PG65UQ er utstyrt med dynamisk LED-bakgrunnsbelysning på over 384 soner for mer realistiske bilder og DisplayHDR 1000-sertifiseringen gir deg en lysstyrke på 1000 nits i hver sone. Dette gir skjermen enestående kontrast for rikere scener med detaljerte skygger. LED-bakgrunnsbelysningsfunksjonen kalles Full Array Local Dimming (FALD).

ASUS PG65UQ er utstyrt med dynamisk LED-bakgrunnsbelysning på over 384 soner for mer realistiske bilder og DisplayHDR 1000-sertifiseringen gir deg en lysstyrke på 1000 nits i hver sone.
G-SYNC synkroniserer oppdateringsfrekvensen på skjermen med NVIDIA GeForce-grafikkortet på datamaskinen din.

NVIDIA G-SYNC

NVIDIA G-SYNC er en skjermteknologi som leverer den jevneste og raskeste spillopplevelsen. G-SYNC synkroniserer oppdateringsfrekvensen på skjermen med NVIDIA GeForce-grafikkortet på datamaskinen din og eliminerer screen tearing, minimerer hakking og forsinkelse av input lag.

144 Hz oppdateringsfrekvens

 

Utstyr deg med dobbel skjermhastighet sammenlignet med mange andre skjermer. Nå unngår du hakking og uskarpe bevegelser. Med en oppdateringsfrekvens på 144 Hz er hver ramme gjengitt skarpt og jevnt, slik at du kan sikte deg godt i skytspill og virkelig sette pris på de nyeste racingspillene.

Aura Sync

 

Med ASUS Aura Sync-belysningsteknologi gir PG65UQ deg belysning som kan synkroniseres med dine andre Aura Sync-aktiverte komponenter. Velg favorittfargene dine og nyt lys som puls til favorittmusikken din eller andre kule effekter.

Lyd og fjernkontroll

 

To innebygde 15W-høyttalere sammen med ASUS SonicMaster-teknologi gir deg rik og kvalitetslyd. Du kan nå også angi lyder for flere forskjellige scenarier, inkludert avspillingsmodus og filmmodus. Den kommer også med PG65UQ fjernkontroll som gjør det enkelt å justere lysstyrken og gjøre andre skjermjusteringer mens du sitter i sofaen.

1011225 ASUS ASUS PG65UQ 90LM0460-B01370    ASUS PG65UQ er en 65" stor 4K UHD-gamingskjerm (3840 x 2160) som lar deg fortsette å spille dine favorittspill, men nå med 4K oppløsning og 144 Hz oppdateringsfrekvens. Du kan også dra nytte av NVIDIA G-SYNC skjermteknologi som leverer jevnere bilde, G-SYNC synkroniserer oppdateringsfrekvensen med NVIDIA GeForce grafikkort og i tillegg til det ovennevnte har ASUS PG65UQ også blitt utstyrt med funksjoner som: 1000 cd/m² lysstyrke, gjenskinn beskyttelse for uønsket refleksjoner, Aura Sync og fjernkontroll. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 65" 4K-oppløsning (3840 x 2160)   Dra nytte av en 4K-oppløsning (3840 x 2160) skjerm som gir deg realistiske bilder og avspilling av 4K-materiale. ASUS PG65UQ er også sertifisert av UHD Premium. UHD Premium utfører tester som dekker en rekke funksjoner i tillegg til oppløsning, for eksempel: High Dynamic Range (HDR), fargespekter, fargedybde, lyd og mer. De strenge testene sikrer en høyere standard på flere punkter. LED-bakgrunnsbelysning (FALL)   ASUS PG65UQ er utstyrt med dynamisk LED-bakgrunnsbelysning på over 384 soner for mer realistiske bilder og DisplayHDR 1000-sertifiseringen gir deg en lysstyrke på 1000 nits i hver sone. Dette gir skjermen enestående kontrast for rikere scener med detaljerte skygger. LED-bakgrunnsbelysningsfunksjonen kalles Full Array Local Dimming (FALD). NVIDIA G-SYNC NVIDIA G-SYNC er en skjermteknologi som leverer den jevneste og raskeste spillopplevelsen. G-SYNC synkroniserer oppdateringsfrekvensen på skjermen med NVIDIA GeForce-grafikkortet på datamaskinen din og eliminerer screen tearing, minimerer hakking og forsinkelse av input lag. 144 Hz oppdateringsfrekvens   Utstyr deg med dobbel skjermhastighet sammenlignet med mange andre skjermer. Nå unngår du hakking og uskarpe bevegelser. Med en oppdateringsfrekvens på 144 Hz er hver ramme gjengitt skarpt og jevnt, slik at du kan sikte deg godt i skytspill og virkelig sette pris på de nyeste racingspillene. Aura Sync   Med ASUS Aura Sync-belysningsteknologi gir PG65UQ deg belysning som kan synkroniseres med dine andre Aura Sync-aktiverte komponenter. Velg favorittfargene dine og nyt lys som puls til favorittmusikken din eller andre kule effekter. Lyd og fjernkontroll   To innebygde 15W-høyttalere sammen med ASUS SonicMaster-teknologi gir deg rik og kvalitetslyd. Du kan nå også angi lyder for flere forskjellige scenarier, inkludert avspillingsmodus og filmmodus. Den kommer også med PG65UQ fjernkontroll som gjør det enkelt å justere lysstyrken og gjøre andre skjermjusteringer mens du sitter i sofaen. Gamingskjerm 29900 NOK 29900 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm