Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

27" 240 Hz FHD-gamingskjerm med 0,5 ms responstid

AOC C27G2ZU/BK

  Art.nr: 1013269
  • Buet 27" Full HD (1920 x 1080)
  • 240 Hz oppdateringsfrekvens
  • 0,5 ms responstid
  • NVIDIA G-SYNC
  • AMD FreeSync Premium

Internett

Forventet på lager: 26.01.2021
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

3 690,-

Delbetal fra 352,-/mnd. Info

Info
AOC C27G2ZU/BK
Produkt du ser på: 27" 240 Hz FHD-gamingskjerm med 0,5 ms responstid

3 690,-


  • pris: 4 217,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

AOC C27G2ZU/BK er en buet 27" Full HD-gamingskjerm med en oppdateringsfrekvens på 240 Hz, responstid på 0,5 ms og lav inputforsinkelse. Takket være sitt buede design, muligheter for høydejustering og skjermvinkling, kan dataskjermen fra AOC tilpasses akkurat slik du ønsker. Dessuten er C27G2ZU utstyrt med både NVIDIA G-Sync og FreeSync Premium, for sømløst gameplay uten hakking.

240 Hz

Unn deg selv en utrolig høy oppdateringsfrekvens på 240 Hz og slipp seige bevegelser. Med et skjermbilde som kan oppdateres i opptil 240 Hz skildres hvert bilde skarpt og i jevn flyt med de andre, noe som er ekstra viktig i raske FPS-spill der millisekundene teller.

0,5 ms responstid

En responstid på bare 0,5 ms GTG innebærer gaming uten forsinkelser for en forbedret opplevelse. Raske handlinger og dramatiske overganger blir gjort smidig og uten ghosting.

AMD FreeSync Premium

Nyt skarpe bilder i raske spill. AMD FreeSync Premium-teknologien sørger for at grafikkortet ditt og skjermen synkroniserer hvert bilde som genereres og vises, slik at du får en flytende og hakkefri spillopplevelse.

C27G2ZU har også en LFC-funksjon (Low Framerate Compensation), som eliminerer risikoen for hakking hvis bildehastigheten synker under oppdateringsfrekvensen.

NVIDIA G-Sync

AOC C27G2ZU er også utstyrt med NVIDIAs G-Sync, som også er en teknologi som fortløpende tilpasser skjermens oppdateringsfrekvens etter skjermkortets ytelse. G-Sync kommer særlig godt med hvis du har eller i fremtiden ønsker deg et grafikkort fra NVIDIA. 

Buet design

Med en dyp bue på 1500 R blir innlevelsen optimal. AOC-skjermens bøyde design retter hver piksel mot deg og plasserer deg i sentrum av begivenhetene. Dermed er du sikret en perfekt synsvinkel og spillopplevelse.

1013269 1013269 AOC AOC C27G2ZU/BK C27G2ZU/BK AOC C27G2ZU/BK er en buet 27" Full HD-gamingskjerm med en oppdateringsfrekvens på 240 Hz, responstid på 0,5 ms og lav inputforsinkelse. Takket være sitt buede design, muligheter for høydejustering og skjermvinkling, kan dataskjermen fra AOC tilpasses akkurat slik du ønsker. Dessuten er C27G2ZU utstyrt med både NVIDIA G-Sync og FreeSync Premium, for sømløst gameplay uten hakking.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">240 HzUnn deg selv en utrolig høy oppdateringsfrekvens på 240 Hz og slipp seige bevegelser. Med et skjermbilde som kan oppdateres i opptil 240 Hz skildres hvert bilde skarpt og i jevn flyt med de andre, noe som er ekstra viktig i raske FPS-spill der millisekundene teller.0,5 ms responstidEn responstid på bare 0,5 ms GTG innebærer gaming uten forsinkelser for en forbedret opplevelse. Raske handlinger og dramatiske overganger blir gjort smidig og uten ghosting.AMD FreeSync PremiumNyt skarpe bilder i raske spill. AMD FreeSync Premium-teknologien sørger for at grafikkortet ditt og skjermen synkroniserer hvert bilde som genereres og vises, slik at du får en flytende og hakkefri spillopplevelse.C27G2ZU har også en LFC-funksjon (Low Framerate Compensation), som eliminerer risikoen for hakking hvis bildehastigheten synker under oppdateringsfrekvensen.NVIDIA G-SyncAOC C27G2ZU er også utstyrt med NVIDIAs G-Sync, som også er en teknologi som fortløpende tilpasser skjermens oppdateringsfrekvens etter skjermkortets ytelse. G-Sync kommer særlig godt med hvis du har eller i fremtiden ønsker deg et grafikkort fra NVIDIA. Buet designMed en dyp bue på 1500 R blir innlevelsen optimal. AOC-skjermens bøyde design retter hver piksel mot deg og plasserer deg i sentrum av begivenhetene. Dermed er du sikret en perfekt synsvinkel og spillopplevelse. Gamingskjerm 5 2 3690 NOK 3690 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm