Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

27" gamingskjerm full av spillfunksjoner

AOC C27G1

  Art.nr: 1005739
  • 27" buet skjerm
  • 144 Hz oppdateringsfrekvens
  • 1 ms responstid
  • AMD FreeSync
  • Rammeløs

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

AOC C27G1 er en 27" buet skjerm som gir deg en fantastisk opplevelse. Den kommer med Full HD-oppløsning med 144 Hz oppdateringsfrekvens og 1 ms responstid, som passer perfekt for spill og andre type multimedia. AOC C27G1 har blitt oppgradert med FreeSync og en rekke andre spill funksjoner.

27" VA-panel 

AOC C27G1 har en buet 27" skjerm som bidrar til å utvider ditt synsfelt og gjør at du forsvinne inn i spillet eller filmen. Den ser både moderne og attraktiv ut, med rammeløse utforming. Dine markører / vinduer vil ikke lenger gå tapt i mørket når mange skjermer er plassert side ved side.

144 Hz oppdateringsfrekvens

AOC C27G1 kommer med dobbel skjermhastighet i forhold til andre skjermer. Med en oppdateringsfrekvens på 144 Hz, ser du alt tydelig på skjermen, inkludert fiendens bevegelser i ultrajevne bevegelser uten uskarpheter. Nå kan du se alt mens du spiller.

FreeSync og 1 ms responstid

Den omtalte teknologien FreeSync™ fra AMD synkroniserer skjermens oppdatering med den innebygde grafikkprosessoren. Slik får du en rask, jevn og støyfri opplevelse uansett om du ser på film eller spiller de nyeste spillene med den høyeste grafikken.  

Med en responstid på 1 ms kan du være sikker på at skjermen fungerer optimalt til bilder med raske bevegelser. Den imponerende teknologien forbedrer gjengivelsen av filmer, spill og streaming uten etterslep, uklarheter og skygger som fort kan oppstå.

Flicker-Free-teknologi

Flicker-Free-teknologi reduserer flimmer og gir deg en behagelig spillopplevelse. Den minimerer også risikoen for trøtte øyne og andre skadelige effekter under lange økter.

1005739 AOC AOC C27G1 C27G1 AOC C27G1 er en 27" buet skjerm som gir deg en fantastisk opplevelse. Den kommer med Full HD-oppløsning med 144 Hz oppdateringsfrekvens og 1 ms responstid, som passer perfekt for spill og andre type multimedia. AOC C27G1 har blitt oppgradert med FreeSync og en rekke andre spill funksjoner. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> 27" VA-panel  AOC C27G1 har en buet 27" skjerm som bidrar til å utvider ditt synsfelt og gjør at du forsvinne inn i spillet eller filmen. Den ser både moderne og attraktiv ut, med rammeløse utforming. Dine markører / vinduer vil ikke lenger gå tapt i mørket når mange skjermer er plassert side ved side. 144 Hz oppdateringsfrekvens AOC C27G1 kommer med dobbel skjermhastighet i forhold til andre skjermer. Med en oppdateringsfrekvens på 144 Hz, ser du alt tydelig på skjermen, inkludert fiendens bevegelser i ultrajevne bevegelser uten uskarpheter. Nå kan du se alt mens du spiller. FreeSync og 1 ms responstid Den omtalte teknologien FreeSync™ fra AMD synkroniserer skjermens oppdatering med den innebygde grafikkprosessoren. Slik får du en rask, jevn og støyfri opplevelse uansett om du ser på film eller spiller de nyeste spillene med den høyeste grafikken.   Med en responstid på 1 ms kan du være sikker på at skjermen fungerer optimalt til bilder med raske bevegelser. Den imponerende teknologien forbedrer gjengivelsen av filmer, spill og streaming uten etterslep, uklarheter og skygger som fort kan oppstå. Flicker-Free-teknologi Flicker-Free-teknologi reduserer flimmer og gir deg en behagelig spillopplevelse. Den minimerer også risikoen for trøtte øyne og andre skadelige effekter under lange økter. Gamingskjerm 4,6 9 2689 NOK 2689 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm