Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

24 "rammeløs IPS-spillskjerm med 1 ms responstid og 144 Hz

AOC 24G2U

  Art.nr: 1010244
 • 24" Full HD-skjerm IPS-panel
 • 144 Hz oppdateringshastighet
 • 1 ms responstid
 • AMD Radeon™ FreeSync™
 • Rammeløs design, Lowblue Light og flimmerfri

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 490,-

Delbetal fra 252,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

 

AOC 24G2U er en 24 "Full HD-gamingmonitor som med spesifikasjoner som 144 Hz oppdateringsfrekvens og 1 ms responstid som sørger for at skjermen holder tritt med raske action- og racingspill evt andre spill med høy hastighet. Du får også FreeSync-støtte som hjelper deg med å eliminere lagging av bilder, for I tillegg har 24G2U en moderne design med veldig tynne kanter, den rammeløse designet tillater sømløs bruk av flere skjermer ved siden av hverandre.

Rammeløse skjermer designet sømløs bruk av flere skjermer ved siden av hverandre

AMD FreeSync

 

Uansett spill eller innstillinger, kan du oppnå den bildegjengivelsen via AMD Free-Sync-teknologi. Det har ikke noe å si om du kjører gjennom eksplosjoner i actionspill eller tar regnvåte kurver i racingspill, AMD Free-Sync sørger for at du kan ta farvel med irriterende lagg spikes.

144 Hz oppdateringsfrekvens

Utstyr deg med den doble oppdateringsfrekvensen sammenlignet med mange andre skjermer og unngå uskarp bevegelse. Med en oppdateringsfrekvens på 144Hz blir hver ramme gjengitt skarpt og jevnt, ekstra viktig i raske FPS-spill der hvert øyeblikk er viktig.

Nå har du muligheten til å eliminere fiendene dine med ekstremt jevne bevegelser uten å oppleve uskarpe bilder og screen tearing

Perfekt for actionspill

1 ms responstid og rammeløs

Med en responstid på 1 ms får du raske hastigheter uten uskarphet for en forbedret spillopplevelse. Raske bevegelser og overganger vil bli gjort jevnt uten forstyrrende effekter av ghosting.

I tillegg til den moderne og attraktive AOC 24G2U, muliggjør den rammeløse designent sømløse innstillinger for flere skjermer. Plasser dem side om side for en optimal spillopplevelse.

1ms responstid

Lowblue Light og flimmerfri

 

AOC Lowblue Light beskytter deg mot skadelig blått lys som under lange spilløkter har vist seg å forårsake belastning i øyet, hodepine og søvnforstyrrelser. Skjermens Lowblue Light-funksjon reduserer de skadelige bølgelengdene som slippes ut uten å ofre fargesammensetningen, noe som gjør opplevelsen fri for øyeskader.

 

AOC flimmerfri teknologi bruker en DC-belysning (likestrøm), noe som reduserer flimrende lysnivåer. Med minimal belastning og tretthet i øynene kan du glede deg over det lange og intense spillmaratonet.

AOC Lowblue Light beskytter deg mot skadelig blått lys som under lange spilløkter har vist seg å forårsake belastning i øyet, hodepine og søvnforstyrrelser.

Tekniske spesifikasjoner

 • Paneltype: IPS
 • Bildeforhold: 16: 9
 • Pikselhøyde: 0,2745 mm
 • Lysstyrke: 250 cd/m²
 • Kontrast: 1000: 1/80000000: 1
 • Vippevinkel: -3,5 / + 21,5
 • Høyttaler: Stereo - 2 watt
 • VESA: 100 x 100 mm
 • Vekt: 4,25 kg
1010244 AOC AOC 24G2U 24G2U/BK   AOC 24G2U er en 24 "Full HD-gamingmonitor som med spesifikasjoner som 144 Hz oppdateringsfrekvens og 1 ms responstid som sørger for at skjermen holder tritt med raske action- og racingspill evt andre spill med høy hastighet. Du får også FreeSync-støtte som hjelper deg med å eliminere lagging av bilder, for I tillegg har 24G2U en moderne design med veldig tynne kanter, den rammeløse designet tillater sømløs bruk av flere skjermer ved siden av hverandre. AMD FreeSync   Uansett spill eller innstillinger, kan du oppnå den bildegjengivelsen via AMD Free-Sync-teknologi. Det har ikke noe å si om du kjører gjennom eksplosjoner i actionspill eller tar regnvåte kurver i racingspill, AMD Free-Sync sørger for at du kan ta farvel med irriterende lagg spikes. 144 Hz oppdateringsfrekvens Utstyr deg med den doble oppdateringsfrekvensen sammenlignet med mange andre skjermer og unngå uskarp bevegelse. Med en oppdateringsfrekvens på 144Hz blir hver ramme gjengitt skarpt og jevnt, ekstra viktig i raske FPS-spill der hvert øyeblikk er viktig.Nå har du muligheten til å eliminere fiendene dine med ekstremt jevne bevegelser uten å oppleve uskarpe bilder og screen tearing 1 ms responstid og rammeløs Med en responstid på 1 ms får du raske hastigheter uten uskarphet for en forbedret spillopplevelse. Raske bevegelser og overganger vil bli gjort jevnt uten forstyrrende effekter av ghosting.I tillegg til den moderne og attraktive AOC 24G2U, muliggjør den rammeløse designent sømløse innstillinger for flere skjermer. Plasser dem side om side for en optimal spillopplevelse. Lowblue Light og flimmerfri   AOC Lowblue Light beskytter deg mot skadelig blått lys som under lange spilløkter har vist seg å forårsake belastning i øyet, hodepine og søvnforstyrrelser. Skjermens Lowblue Light-funksjon reduserer de skadelige bølgelengdene som slippes ut uten å ofre fargesammensetningen, noe som gjør opplevelsen fri for øyeskader.   AOC flimmerfri teknologi bruker en DC-belysning (likestrøm), noe som reduserer flimrende lysnivåer. Med minimal belastning og tretthet i øynene kan du glede deg over det lange og intense spillmaratonet. Tekniske spesifikasjoner Paneltype: IPSBildeforhold: 16: 9Pikselhøyde: 0,2745 mmLysstyrke: 250 cd/m²Kontrast: 1000: 1/80000000: 1Vippevinkel: -3,5 / + 21,5Høyttaler: Stereo - 2 wattVESA: 100 x 100 mmVekt: 4,25 kg Gamingskjerm 4,8 13 2490 NOK 2490 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingskjerm