Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

24" gamingskjerm med AMD FreeSync og 144 Hz

Acer VG240Y (PBIIPF)

  Art.nr: 1011884
  • 24" Full HD og IPS-panel
  • 144 Hz oppdateringsfrekvens
  • 1 ms responstid (VRB)
  • AMD FreeSync
  • Acer Flicker-less & Black boost

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer Nitro VG240Y er en 24" stor spillskjerm med 144 Hz oppdateringsfrekvens i Full HD-oppløsning som gir deg en rask skjerm tilpasset gaming. Du kan også glede deg over funksjoner som: AMD Radeon FreeSync, Acer Flicker-less og Acer BlueLightShield, alt for å sikre komfort selv under lange spilløkter. Dra fordel av en spillskjerm med rask responstid, men med minimal uskarphet og screen tearing i bildet.

144 Hz oppdateringsfrekvens

Utstyr deg med dobbel skjermhastighet sammenlignet med mange andre skjermer. Nå unngår du hakking og uskarpe bevegelser. Med en oppdateringsfrekvens på 144 Hz er hver ramme gjengitt skarpt og jevnt, slik at du kan sikte godt i skytspill og virkelig sette pris på de nyeste racingspillene. Nå har du muligheten til å eliminere fiendene dine med ekstremt jevne bevegelser, uten å oppleve uskarpe bilder eller screen tearing.

Full HD-oppløsning

Med en oppløsning på 1920 x 1080 får du en skjerm som viser alle detaljer, passende like bra for spill som for multimedia og arbeid. Med skjermens IPS-panel får du glede deg over levende og klare farger. Det er også bra for deg som ønsker et stort arbeidsområde ved å bruke flere skjermer, dette fordi rammene er veldig tynne og ikke forstyrrer når du plasserer flere skjermer ved siden av hverandre.

AMD Radeon FreeSync

AMD FreeSync-teknologi eliminerer screen tearing og hakkete bildefrekvenser for å gi deg sømløs grafikk og glatt spillopplevelse. Dette gir deg overtaket i FPS, racing og strategispill i sanntid. AMD FreeSync sørger for at bildefrekvensen blir bestemt av grafikkortet ditt og ikke begrenset av skjermen, noe som betyr at bildekortets og skjermbildets bildefrekvens reduseres for et jevnt og skarpt resultat.

1 ms responstid (VRB)

VRB (Visual Response Boost) -teknologi skaper effekten av 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time). Dette gjøres ved raskt å slå av bakgrunnsbelysningen eller sette inn et tomt, svart bilde mellom rammene, også kjent som en "blinking". Dette resulterer i mindre merkbar uskarphet når bildene skifter raskt.

Acer Flicker-less og Acer BlueLightShield

Acer Flickerless -teknologi eliminerer flimring av skjermen ved å gi en stabil strømforsyning til skjermen. Dette unngår trette øyne etter å ha sittet lenge foran en datamaskin som gir en hyggelig datamaskinopplevelse. Denne skjermen har også Acer BlueLightShield som beskytter deg mot skadelig blått lys.

Black boost

Acer Nitro VG240Y har en innebygd funksjon som kalles Black boost, som du kan bruke til å justere mørke områder på skjermen og gjøre dem lysere. Perfekt for raskt å finne fiender som gjemmer seg i mørket.

178 ° / 178 ° synsvinkler

Skjermen gir en levende, autentisk fargegjengivelse og skarpe detaljer uansett hvor du ser - fra høyre, venstre, over og under. Med brede visningsvinkler på 178 ° / 178 ° vil du se skjermen på en ny måte.

1011884 1011884 Acer Acer VG240Y (PBIIPF) UM.QV0EE.P04 Acer Nitro VG240Y er en 24" stor spillskjerm med 144 Hz oppdateringsfrekvens i Full HD-oppløsning som gir deg en rask skjerm tilpasset gaming. Du kan også glede deg over funksjoner som: AMD Radeon FreeSync, Acer Flicker-less og Acer BlueLightShield, alt for å sikre komfort selv under lange spilløkter. Dra fordel av en spillskjerm med rask responstid, men med minimal uskarphet og screen tearing i bildet. 144 Hz oppdateringsfrekvens Utstyr deg med dobbel skjermhastighet sammenlignet med mange andre skjermer. Nå unngår du hakking og uskarpe bevegelser. Med en oppdateringsfrekvens på 144 Hz er hver ramme gjengitt skarpt og jevnt, slik at du kan sikte godt i skytspill og virkelig sette pris på de nyeste racingspillene. Nå har du muligheten til å eliminere fiendene dine med ekstremt jevne bevegelser, uten å oppleve uskarpe bilder eller screen tearing. Full HD-oppløsning Med en oppløsning på 1920 x 1080 får du en skjerm som viser alle detaljer, passende like bra for spill som for multimedia og arbeid. Med skjermens IPS-panel får du glede deg over levende og klare farger. Det er også bra for deg som ønsker et stort arbeidsområde ved å bruke flere skjermer, dette fordi rammene er veldig tynne og ikke forstyrrer når du plasserer flere skjermer ved siden av hverandre. AMD Radeon FreeSync AMD FreeSync-teknologi eliminerer screen tearing og hakkete bildefrekvenser for å gi deg sømløs grafikk og glatt spillopplevelse. Dette gir deg overtaket i FPS, racing og strategispill i sanntid. AMD FreeSync sørger for at bildefrekvensen blir bestemt av grafikkortet ditt og ikke begrenset av skjermen, noe som betyr at bildekortets og skjermbildets bildefrekvens reduseres for et jevnt og skarpt resultat. 1 ms responstid (VRB) VRB (Visual Response Boost) -teknologi skaper effekten av 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time). Dette gjøres ved raskt å slå av bakgrunnsbelysningen eller sette inn et tomt, svart bilde mellom rammene, også kjent som en "blinking". Dette resulterer i mindre merkbar uskarphet når bildene skifter raskt. Acer Flicker-less og Acer BlueLightShield Acer Flickerless -teknologi eliminerer flimring av skjermen ved å gi en stabil strømforsyning til skjermen. Dette unngår trette øyne etter å ha sittet lenge foran en datamaskin som gir en hyggelig datamaskinopplevelse. Denne skjermen har også Acer BlueLightShield som beskytter deg mot skadelig blått lys. Black boost Acer Nitro VG240Y har en innebygd funksjon som kalles Black boost, som du kan bruke til å justere mørke områder på skjermen og gjøre dem lysere. Perfekt for raskt å finne fiender som gjemmer seg i mørket. 178 ° / 178 ° synsvinkler Skjermen gir en levende, autentisk fargegjengivelse og skarpe detaljer uansett hvor du ser - fra høyre, venstre, over og under. Med brede visningsvinkler på 178 ° / 178 ° vil du se skjermen på en ny måte. Gamingskjerm 4,9 7 1990 NOK 1990 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm