Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

27" FHD gamingskjerm med 240 Hz og 1 ms respondstid

Acer Predator XB273 (GXbmiiprzx)

  Art.nr: 1011199
  • 27" Full HD med IPS-panel
  • 240 Hz oppdateringsfrekvens
  • 1 ms responstid
  • VESA DisplayHDR 400
  • Ergonomiskt stativ

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer Predator XB273 er en 27" Full HD gamingskjerm (1920x1080), som med kraftfulle spesifikasjoner gir deg en spillopplevelsen utover det vanlige. Den kommer blant annet med 240 Hz oppdateringsfrekvens, som sammen med 1 ms responstid og G-Sync kompatibilitet, gjør at du får silkeaktig gameplay med realistiske bilder. Predator XB273 er ​​pent designet med tynne kanter og stativet gjør at du kan finne akkurat den rette vinkelen for maksimal komfort.

240 Hz oppdateringfrekvens 

Acer Predator XB273 har en oppdateringfrekvens på 240 Hz, det betyr dobbelt så høy skjermhastighet sammenlignet med mange andre 120 Hz skjermer. Du slipper hakkete bilder og uskarpe bevegelser, hver piksel gjengis skarpt og med jevn flyt, sånn at du kan sikte nøyaktig i skytespill og virkelig få fullt utnytte av de nyeste bilspillene. Nå har du muligheten til å eliminere fiendene dine med ultrajevne bevegelser, uten uskarpheter og tearing.

1 ms responstid (GTG)

Acer Predator XB273 er rask i sin klasse med en responstid fra grå-til-grå på 1 ms. Det gjør at uskarphet ved bevegelser forhindres og at skjermen egner seg godt til spill med et høyt tempo. Som blant annet FPS-, racing og sportsspill.

VESA DisplayHDR 400

VESA DisplayHDR 400 (High Dynamic Range) er et begrep som skjermer får når de oppfyller visse krav, blant annet en topplysstyrke på 400 nits. Du får også ta del av 99% sRGB som hjelper deg med å holde fargene nøyaktige og bevarer de originale fargene, perfekt for deg som driver med fotoredigering.

Ergonomiskt stativ 

Acer Predator XB273 er spesialdesignet for lange spilløkter. Det ergonomisk utformede stativet lar deg justere høyden, dreie (rotasjon), dens roterbare sokkel og helning, slik at du alltid finner din ideelle posisjonen. 

1011199 Acer Acer Predator XB273 (GXbmiiprzx) UM.HX3EE.X07 Acer Predator XB273 er en 27" Full HD gamingskjerm (1920x1080), som med kraftfulle spesifikasjoner gir deg en spillopplevelsen utover det vanlige. Den kommer blant annet med 240 Hz oppdateringsfrekvens, som sammen med 1 ms responstid og G-Sync kompatibilitet, gjør at du får silkeaktig gameplay med realistiske bilder. Predator XB273 er ​​pent designet med tynne kanter og stativet gjør at du kan finne akkurat den rette vinkelen for maksimal komfort. 240 Hz oppdateringfrekvens  Acer Predator XB273 har en oppdateringfrekvens på 240 Hz, det betyr dobbelt så høy skjermhastighet sammenlignet med mange andre 120 Hz skjermer. Du slipper hakkete bilder og uskarpe bevegelser, hver piksel gjengis skarpt og med jevn flyt, sånn at du kan sikte nøyaktig i skytespill og virkelig få fullt utnytte av de nyeste bilspillene. Nå har du muligheten til å eliminere fiendene dine med ultrajevne bevegelser, uten uskarpheter og tearing. 1 ms responstid (GTG) Acer Predator XB273 er rask i sin klasse med en responstid fra grå-til-grå på 1 ms. Det gjør at uskarphet ved bevegelser forhindres og at skjermen egner seg godt til spill med et høyt tempo. Som blant annet FPS-, racing og sportsspill. VESA DisplayHDR 400 VESA DisplayHDR 400 (High Dynamic Range) er et begrep som skjermer får når de oppfyller visse krav, blant annet en topplysstyrke på 400 nits. Du får også ta del av 99% sRGB som hjelper deg med å holde fargene nøyaktige og bevarer de originale fargene, perfekt for deg som driver med fotoredigering. Ergonomiskt stativ  Acer Predator XB273 er spesialdesignet for lange spilløkter. Det ergonomisk utformede stativet lar deg justere høyden, dreie (rotasjon), dens roterbare sokkel og helning, slik at du alltid finner din ideelle posisjonen.  Gamingskjerm 4,5 2 3990 NOK 3990 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm