Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

24" Full HD-gaminskjerm med 165 Hz

Acer Nitro XZ242QPbmiiphx

  Art.nr: 1014088
  • 24" Full HD
  • 165 Hz oppdateringsfrekvens
  • AMD FreeSync

Internett

Forventet på lager: 19.01.2021
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 390,-

Delbetal fra 244,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer Nitro XZ242QP er en gamingskjerm på 24" med 165 Hz i oppdateringsfrekvens og AMD FreeSync, som sørger for at gamingkvelden går flytende. Her får du Full HD-oppløsning og fantastiske farger, ved hjelp av DisplayHDR 400. Du kan dessuten velge mellom tre forskjellige gamingmodes for å få en god fargeprofil, uansett om det er racing-, action- eller sportsspill.

AMD FreeSync

Glem hakkete bilder og screen tears, AMD FreeSync sørger for at skjermens oppdateringsfrekvens går jevnt og og synkront med din stasjonære spillmaskin.

Full HD-oppløsning og 165 Hz 

Med FHD-oppløsning kan du se alle detaljene klart og fint, i tillegg til nøyaktige og virkelighetstro farger på skjermen. Du slipper dessuten forsinkelser ved hjelp av en høy oppdateringsfrekvens på 165 Hz. For at det som skjer på skjermen skal gå ekstra jevnt og sømløst, har den en responstid på 4 ms.

DisplayHDR 400

Med VESA-sertifisert DisplayHDR 400 som setter standarden for HDR-kvalitet innen luminans, fargeskala og dybde får du forbedret fargepresisjon og økt kontrast.

Kurvet design

La spillverdenen omringe deg med den buede 1500R-skjermen og et bildeforhold på 16:9. Ved hjelp av det nærmest rammeløse ZeroFrame-designet, vil du føle at skjermen er kjempestor.

Justeringer på farten og flere oppsettsmoduser

Ved hjelp av programvaren Display Widget kan du enkelt endre skjerminnstillinger, helt uten å styre med en masse knapper.

I tillegg kan du velge mellom en mengde forskjellige skjermoppsett som alle har sin egne og unike fargeprofil. Her kan du velge mellom profiler for action, racing, sport og mye mer. Du kan tilpasse skjermens egenskaper til å automatisk kjøre i den modusen du selv foretrekker.

Ergonomisk overlegenhet

For deg som liker å spille langt ut i de små timer, er det viktig å ta vare på øynene. Derfor har skjermen funksjoner som nettopp hjelper deg med å beskytte øynene.

En skjerm skal hverken forårsake belastning eller ubehag. Skjermen kan justeres 360° på stativet, justeres opptil 125 mm i høyde og lutning på -5°-25°, for å passe på at nakken din ikke går i kink. 

1014088 1014088 Acer Acer Nitro XZ242QPbmiiphx UM.UX2EE.P01 Acer Nitro XZ242QP er en gamingskjerm på 24" med 165 Hz i oppdateringsfrekvens og AMD FreeSync, som sørger for at gamingkvelden går flytende. Her får du Full HD-oppløsning og fantastiske farger, ved hjelp av DisplayHDR 400. Du kan dessuten velge mellom tre forskjellige gamingmodes for å få en god fargeprofil, uansett om det er racing-, action- eller sportsspill.AMD FreeSyncGlem hakkete bilder og screen tears, AMD FreeSync sørger for at skjermens oppdateringsfrekvens går jevnt og og synkront med din stasjonære spillmaskin.Full HD-oppløsning og 165 Hz Med FHD-oppløsning kan du se alle detaljene klart og fint, i tillegg til nøyaktige og virkelighetstro farger på skjermen. Du slipper dessuten forsinkelser ved hjelp av en høy oppdateringsfrekvens på 165 Hz. For at det som skjer på skjermen skal gå ekstra jevnt og sømløst, har den en responstid på 4 ms.DisplayHDR 400Med VESA-sertifisert DisplayHDR 400 som setter standarden for HDR-kvalitet innen luminans, fargeskala og dybde får du forbedret fargepresisjon og økt kontrast.Kurvet designLa spillverdenen omringe deg med den buede 1500R-skjermen og et bildeforhold på 16:9. Ved hjelp av det nærmest rammeløse ZeroFrame-designet, vil du føle at skjermen er kjempestor.Justeringer på farten og flere oppsettsmoduserVed hjelp av programvaren Display Widget kan du enkelt endre skjerminnstillinger, helt uten å styre med en masse knapper.I tillegg kan du velge mellom en mengde forskjellige skjermoppsett som alle har sin egne og unike fargeprofil. Her kan du velge mellom profiler for action, racing, sport og mye mer. Du kan tilpasse skjermens egenskaper til å automatisk kjøre i den modusen du selv foretrekker.Ergonomisk overlegenhetFor deg som liker å spille langt ut i de små timer, er det viktig å ta vare på øynene. Derfor har skjermen funksjoner som nettopp hjelper deg med å beskytte øynene.En skjerm skal hverken forårsake belastning eller ubehag. Skjermen kan justeres 360° på stativet, justeres opptil 125 mm i høyde og lutning på -5°-25°, for å passe på at nakken din ikke går i kink.  Gamingskjerm 2 1 2390 NOK 2390 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm