Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

24,5" Full HD-skjerm med 240 Hz oppdateringsfrekvens

Acer Nitro VG252 (QXbmiipx)

  Art.nr: 1011197
  • 24,5" Full HD med IPS-panel
  • 240 Hz oppdateringsfrekvens
  • 1 ms responstid
  • G-Sync-kompatibel
  • VESA DisplayHDR 400

Internett

Forventet på lager: 09.02.2021
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 990,-

Delbetal fra 294,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer Nitro VG252 er en 24,5" Full HD-gamingskjerm (1920 x 1080) som med blant annet en oppdateringsfrekvens på 240 Hz gir deg en rask spillskjerm uten hakking, ghosting eller uskarp bevegelse. Skjermen er også G-Sync-kompativel, har 1 ms responstid samt funksjoner som reduserer slitne øyne. Nitro VG252 er VESA DisplayHDR 400-sertifisert og gir mer realistiske farger og en lysstyrke på 400 nits.

240 Hz oppdateringsfrekvens

Nitro VG252 har noe de fleste andre gamingskjermer ikke har, nemlig oppdateringsfrekvens på hele 240 Hz. Det gjør skjermen nesten dobbelt så rask som andre 144 Hz-skjermer. Opplev fantastisk jevne og flytende bevegelser og få overtaket i alle typer spill, fra FPS til sport- og racingspill.

Full HD og IPS-panel

Med oppløsning på 1920 x 1080 får du en skjerm som viser hver eneste lille detalj, noe som er like fint til spill som til multimedia og grafisk arbeid. Skjermens IPS-panel leverer levende og klare farger. Den er også god for deg som vil ha muligheten til å bruke flere skjermer da rammene er smale og lite forstyrrende om man setter skjermene ved siden av hverandre.

VESA DisplayHDR 400

DisplayHDR 400 (High Dynamic Range) muliggjør en bred fargeskala og kontrast som overstiger SDR (Standard Dynamic Range). Du får lysere hvit og mørkere svart, samt en lysstyrke på 400 nits for høyere bildekvalitet med fantastiske 99% sRGB-farger.

1 ms responstid

Med en responstid på 1 ms får du raske hastigheter uten at det blir uskarpt for en smudere spillopplevelse. Raske bevegelser og overganger blir mer flytende og du slipper de irriterende effektene av spøkelsesbilder.

G-Sync-kompatibel med GeForce GTX 10 og RTX 20-seriens grafikkort

Skjermen er NVIDIA G-Sync-kompatibel som innebærer at den leverer en grunnleggende VRR-opplevelse (Variable Refresh Rate) på GeForce GTX 10- og GeForce RTX 20-seriens grafikkort. Dette er for å gi deg sømløse bilder når du spiller de nyeste sports- og actionspillene. Om du vil lese mer om G-Sync-kompatible skjermer kan du gjøre det på NVIDIAs hjemmeside.

Acer BlueLightShield & Flicker-less

Acer Nitro VG252 kommer med Acer BlueLightShield-teknologi, som lar deg justere fargemetning og lysstyrke, og dermed filtrere ut blått lys som kan skade øynene dine.

Acer Flickerless-teknologi eliminerer flimring av skjermen ved å gi en stabil strømforsyning til skjermen. Dette unngår trette øyne etter å ha sittet lenge foran en datamaskin.

1011197 1011197 Acer Acer Nitro VG252 (QXbmiipx) UM.KV2EE.X01 Acer Nitro VG252 er en 24,5" Full HD-gamingskjerm (1920 x 1080) som med blant annet en oppdateringsfrekvens på 240 Hz gir deg en rask spillskjerm uten hakking, ghosting eller uskarp bevegelse. Skjermen er også G-Sync-kompativel, har 1 ms responstid samt funksjoner som reduserer slitne øyne. Nitro VG252 er VESA DisplayHDR 400-sertifisert og gir mer realistiske farger og en lysstyrke på 400 nits. 240 Hz oppdateringsfrekvens Nitro VG252 har noe de fleste andre gamingskjermer ikke har, nemlig oppdateringsfrekvens på hele 240 Hz. Det gjør skjermen nesten dobbelt så rask som andre 144 Hz-skjermer. Opplev fantastisk jevne og flytende bevegelser og få overtaket i alle typer spill, fra FPS til sport- og racingspill. Full HD og IPS-panel Med oppløsning på 1920 x 1080 får du en skjerm som viser hver eneste lille detalj, noe som er like fint til spill som til multimedia og grafisk arbeid. Skjermens IPS-panel leverer levende og klare farger. Den er også god for deg som vil ha muligheten til å bruke flere skjermer da rammene er smale og lite forstyrrende om man setter skjermene ved siden av hverandre. VESA DisplayHDR 400 DisplayHDR 400 (High Dynamic Range) muliggjør en bred fargeskala og kontrast som overstiger SDR (Standard Dynamic Range). Du får lysere hvit og mørkere svart, samt en lysstyrke på 400 nits for høyere bildekvalitet med fantastiske 99% sRGB-farger. 1 ms responstid Med en responstid på 1 ms får du raske hastigheter uten at det blir uskarpt for en smudere spillopplevelse. Raske bevegelser og overganger blir mer flytende og du slipper de irriterende effektene av spøkelsesbilder. G-Sync-kompatibel med GeForce GTX 10 og RTX 20-seriens grafikkort Skjermen er NVIDIA G-Sync-kompatibel som innebærer at den leverer en grunnleggende VRR-opplevelse (Variable Refresh Rate) på GeForce GTX 10- og GeForce RTX 20-seriens grafikkort. Dette er for å gi deg sømløse bilder når du spiller de nyeste sports- og actionspillene. Om du vil lese mer om G-Sync-kompatible skjermer kan du gjøre det på NVIDIAs hjemmeside. Acer BlueLightShield & Flicker-less Acer Nitro VG252 kommer med Acer BlueLightShield-teknologi, som lar deg justere fargemetning og lysstyrke, og dermed filtrere ut blått lys som kan skade øynene dine.Acer Flickerless-teknologi eliminerer flimring av skjermen ved å gi en stabil strømforsyning til skjermen. Dette unngår trette øyne etter å ha sittet lenge foran en datamaskin. Gamingskjerm 3,9 7 2990 NOK 2990 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm