Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

24" FHD-spillskjerm med IPS-panel og 165 Hz

Acer Nitro VG240Y (Sbmiipx)

  Art.nr: 1013259
  • 24" Full HD og IPS-panel
  • 165 Hz oppdateringsfrekvens
  • 1 ms responstid (VRB)
  • AMD FreeSync™
  • Acer BlueLightShield

Internett

Forventet på lager: 21.01.2021
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 290,-

Delbetal fra 236,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer Nitro VG240Y er en 24" spillskjerm med en responstid på 1 ms og Full HD-oppløsning som gir deg en skjerm tilpasset spill. Du får også tilgang til funksjoner som: AMD Radeon ™ FreeSync ™, Acer Flicker-less og Acer BlueLightShield, alt for å sikre komfort under lange spillmaraton. Vær også oppmerksom på at Nitro VG240Y har en full oppdateringsfrekvens på 165 Hz, slik at hvert bilde kan vises skarpt og jevnt. Nyt en spillskjerm med rask ytelse og smarte funksjoner.

Full HD-oppløsning og IPS-panel

Med en oppløsning på 1920 x 1080 får du en skjerm som viser alle detaljer, egnet så vel for spill som for multimedia og arbeid. Og med skjermens IPS-panel får du glede av fantasifulle og klare farger. Det er også bra for de som ønsker et stort arbeidsområde ved å bruke flere skjermer, dette er fordi rammene er veldig tynne og ikke forstyrrer når du plasserer flere skjermer ved siden av hverandre.

165 Hz oppdateringsfrekvens

Med oppdateringsfrekvens på 165 Hz er raske bilder i bevegelse ikke noe problem for Acer Nitro VG240Y. Du vil glede deg over silkemykt gameplay, slik at du kan svare direkte på hva som skjer på skjermen. Med oppdateringsfrekvens på 165 Hz er hvert bilde gjengitt skarpt og jevnt, slik at du kan sikte deg godt i skytspill og virkelig sette pris på de nyeste racingspillene.

AMD Radeon FreeSync

AMD FreeSync-teknologi eliminerer riving i bilder og hakkete bildefrekvenser for å gi deg sømløs grafikk og glatte spillopplevelser. Dette gir deg overtaket i FPS, racing og strategispill i sanntid. AMD FreeSync sørger for at bildefrekvensen bestemmes av grafikkortet ditt og ikke begrenses av skjermen, noe som betyr at bildefrekvensen til grafikkortet og skjermen reduseres som gir et jevnt og skarpt resultat.

1 ms responstid (VRB)

VRB (Visual Response Boost) -teknologi skaper effekten av 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time). Dette gjøres ved raskt å slå av bakgrunnsbelysningen eller sette inn et tomt, svart bilde mellom rammene, også kjent som en "blink". Dette resulterer i mindre merkbar uskarphet når bildene skifter raskt.

Acer Flicker-less og Acer BlueLightShield

Acer Flickerless ™ -teknologi eliminerer flimring av skjermen ved å gi en stabil strømforsyning til skjermen. Dette forhindrer trette øyne etter å ha sittet lenge foran en datamaskin, for en hyggelig datamaskinopplevelse. Denne skjermen har også Acer BlueLightShield som beskytter deg mot skadelig blått lys.

178°/178° betraktningsvinklar

Skjermen gir livlig, autentisk fargegjengivelse og skarpe detaljer uansett hvor du ser - fra høyre, venstre, over og under. Med brede visningsvinkler på 178 ° / 178 ° vil du se skjermen på en ny måte.

1013259 1013259 Acer Acer Nitro VG240Y (Sbmiipx) UM.QV0EE.S01 Acer Nitro VG240Y er en 24" spillskjerm med en responstid på 1 ms og Full HD-oppløsning som gir deg en skjerm tilpasset spill. Du får også tilgang til funksjoner som: AMD Radeon ™ FreeSync ™, Acer Flicker-less og Acer BlueLightShield, alt for å sikre komfort under lange spillmaraton. Vær også oppmerksom på at Nitro VG240Y har en full oppdateringsfrekvens på 165 Hz, slik at hvert bilde kan vises skarpt og jevnt. Nyt en spillskjerm med rask ytelse og smarte funksjoner. Full HD-oppløsning og IPS-panel Med en oppløsning på 1920 x 1080 får du en skjerm som viser alle detaljer, egnet så vel for spill som for multimedia og arbeid. Og med skjermens IPS-panel får du glede av fantasifulle og klare farger. Det er også bra for de som ønsker et stort arbeidsområde ved å bruke flere skjermer, dette er fordi rammene er veldig tynne og ikke forstyrrer når du plasserer flere skjermer ved siden av hverandre. 165 Hz oppdateringsfrekvensMed oppdateringsfrekvens på 165 Hz er raske bilder i bevegelse ikke noe problem for Acer Nitro VG240Y. Du vil glede deg over silkemykt gameplay, slik at du kan svare direkte på hva som skjer på skjermen. Med oppdateringsfrekvens på 165 Hz er hvert bilde gjengitt skarpt og jevnt, slik at du kan sikte deg godt i skytspill og virkelig sette pris på de nyeste racingspillene. AMD Radeon FreeSync AMD FreeSync-teknologi eliminerer riving i bilder og hakkete bildefrekvenser for å gi deg sømløs grafikk og glatte spillopplevelser. Dette gir deg overtaket i FPS, racing og strategispill i sanntid. AMD FreeSync sørger for at bildefrekvensen bestemmes av grafikkortet ditt og ikke begrenses av skjermen, noe som betyr at bildefrekvensen til grafikkortet og skjermen reduseres som gir et jevnt og skarpt resultat. 1 ms responstid (VRB) VRB (Visual Response Boost) -teknologi skaper effekten av 1 ms MPRT (Moving Picture Response Time). Dette gjøres ved raskt å slå av bakgrunnsbelysningen eller sette inn et tomt, svart bilde mellom rammene, også kjent som en "blink". Dette resulterer i mindre merkbar uskarphet når bildene skifter raskt. Acer Flicker-less og Acer BlueLightShield Acer Flickerless ™ -teknologi eliminerer flimring av skjermen ved å gi en stabil strømforsyning til skjermen. Dette forhindrer trette øyne etter å ha sittet lenge foran en datamaskin, for en hyggelig datamaskinopplevelse. Denne skjermen har også Acer BlueLightShield som beskytter deg mot skadelig blått lys. 178°/178° betraktningsvinklar Skjermen gir livlig, autentisk fargegjengivelse og skarpe detaljer uansett hvor du ser - fra høyre, venstre, over og under. Med brede visningsvinkler på 178 ° / 178 ° vil du se skjermen på en ny måte. Gamingskjerm 3,5 8 2290 NOK 2290 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm