Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

27" Full HD-skjerm med 1 ms responstid og AMD FreeSync

Acer Nitro QG271bii

  Art.nr: 1012769
  • 27" Full HD (1920 x 1080)
  • 75 Hz oppdateringsfrekvens
  • 1 ms responstid (VRB)
  • AMD FreeSync™
  • Acer Flicker-less og Acer BlueLightShield

Internett

Kun i lagershop
1 790,-

Delbetal fra 194,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer Nitro QG271Ybii er en 27" stor gamingmonitor med Full HD-oppløsning og en rask responstid på bare 1 ms (VRB) som sørger for at den er klar for spill i raske action- og racingspill. Nitro QG271Ybii har også blitt utstyrt med AMD FreeSync Du kan også dra nytte av funksjoner som Acer Flicker-less og Acer BlueLightShield, noe som reduserer belastningen på øynene og sørger for komfort selv under lange spillmaraton.

Full HD-oppløsning (1920 x 1080)

Med en oppløsning på 1920 x 1080 vil du se alle detaljer. Du får oppleve en lysstyrke på 250 cd / m², god kontrast og realistiske farger som gir et realistisk bilde.

AMD Radeon FreeSync

AMD FreeSync-teknologi eliminerer riving i bildet og hakkete bildefrekvenser for å gi deg sømløs grafikk og jevne spillopplevelser. Dette gir deg overtaket i FPS, racing og strategispill i sanntid. AMD FreeSync sørger for at bildehastigheten bestemmes av grafikkortet ditt og ikke er begrenset av skjermen, dette betyr at bildeshastigheten til grafikkortet og skjermen synkroniseres for et jevnt og skarpt resultat.

1 ms responstid (VRB)

VRB (Visual Response Boost) -teknologien skaper effekten av 1 ms Moving Picture Response Time (MPRT). Dette gjøres ved å raskt slå av bakgrunnsbelysningen eller sette inn et tomt, svart bilde mellom rammene, også kjent som en "blink". Dette resulterer i mindre merkbar uskarphet når bilder endres raskt.

Acer Flicker-less og Acer BlueLightShield

Acer Flickerless-teknologi eliminerer skjermflimmer ved å gi en stabil strømforsyning til skjermen. Dette motvirker slitne øyne etter å ha sittet lenge foran en datamaskin for en behagelig datamaskinopplevelse. Denne skjermen har også Acer BlueLightShield som beskytter deg mot skadelig blått lys.

178°/178° visningsvinkel

Skjermen gir en levende, autentisk fargegjengivelse og skarpe detaljer uansett hvor du ser - fra høyre, venstre, over og under. Med brede visningsvinkel på 178 ° / 178 °, vil du se på skjermen på en ny måte.

1012769 1012769 Acer Acer Nitro QG271bii UM.HQ1EE.001 Acer Nitro QG271Ybii er en 27" stor gamingmonitor med Full HD-oppløsning og en rask responstid på bare 1 ms (VRB) som sørger for at den er klar for spill i raske action- og racingspill. Nitro QG271Ybii har også blitt utstyrt med AMD FreeSync Du kan også dra nytte av funksjoner som Acer Flicker-less og Acer BlueLightShield, noe som reduserer belastningen på øynene og sørger for komfort selv under lange spillmaraton.Full HD-oppløsning (1920 x 1080)Med en oppløsning på 1920 x 1080 vil du se alle detaljer. Du får oppleve en lysstyrke på 250 cd / m², god kontrast og realistiske farger som gir et realistisk bilde.AMD Radeon FreeSyncAMD FreeSync-teknologi eliminerer riving i bildet og hakkete bildefrekvenser for å gi deg sømløs grafikk og jevne spillopplevelser. Dette gir deg overtaket i FPS, racing og strategispill i sanntid. AMD FreeSync sørger for at bildehastigheten bestemmes av grafikkortet ditt og ikke er begrenset av skjermen, dette betyr at bildeshastigheten til grafikkortet og skjermen synkroniseres for et jevnt og skarpt resultat.1 ms responstid (VRB)VRB (Visual Response Boost) -teknologien skaper effekten av 1 ms Moving Picture Response Time (MPRT). Dette gjøres ved å raskt slå av bakgrunnsbelysningen eller sette inn et tomt, svart bilde mellom rammene, også kjent som en "blink". Dette resulterer i mindre merkbar uskarphet når bilder endres raskt.Acer Flicker-less og Acer BlueLightShieldAcer Flickerless-teknologi eliminerer skjermflimmer ved å gi en stabil strømforsyning til skjermen. Dette motvirker slitne øyne etter å ha sittet lenge foran en datamaskin for en behagelig datamaskinopplevelse. Denne skjermen har også Acer BlueLightShield som beskytter deg mot skadelig blått lys.178°/178° visningsvinkelSkjermen gir en levende, autentisk fargegjengivelse og skarpe detaljer uansett hvor du ser - fra høyre, venstre, over og under. Med brede visningsvinkel på 178 ° / 178 °, vil du se på skjermen på en ny måte. Gamingskjerm 3,5 2 1790 NOK 1790 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingskjerm