Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Episk gamingpakke med alt du trenger for en rå spillopplevelse

Mission SG gamingpakke epic

  Art.nr: C411_1
 • Rå gamingstol for den beste spillopplevelsen!
 • Mus med 18 knapper og RGB musematte
 • Bakgrunnsbelyst tastatur med røde Kailh-brytere
 • Gamingheadset med heftig lyd og vibrasjon

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Viser produktbeskrivelse for :

 • Gamingpakke
 • Mission SG RGC 3.0 - Black
 • Mission SG GGM 3.5
 • Mission SG GSM 3.5 - RGB
 • Mission SG GGK 3.1 Mechanical Gaming Keyboard
 • Mission SG GGH 3.2 Gaming Headset
Episk gamingpakke med alt du trenger for en rå spillopplevelse

3 486,-

Gamingpakke med stol, headset, tastatur, mus og musematte 

Gamingpakke fra Mission SG med gamingstol, gamingheadset, gamingtastatur, gamingmus og gamingmusematte 

Under kan du lese om de ulike produktene i denne gamingpakken.

Gamingpakke fra Mission SG med gamingstol, gamingheadset, gamingtastatur, gamingmus og gamingmusematte

Gamingstol - MIssion SG RGC 3.0 

MIssion SG RGC 3.0 er en stilig og robust gamingstol som passer like godt i et kontorlandskap som den gjør for de lange spilløktene. Med mange justerings-muligheter og materialer av høy kvalitet gjør at du kan sitte i en komfortabel stol som passer deg perfekt og som kommer til å holde i flere år med hard gaming. Mål 75,5 x 68 x 135 - 145 cm. Egenvekt: 23,9 kg. Maks vekt: 160 kg

Slitesterkt materiale

Med behagelig syntetisk lær og ekstra myk innmat kan du helt uten problemer sitte i lange perioder uten å bli for svett eller stiv i rygg og ledd. Alle materialene som er med på å forme Mission SG RGC 3.0 er nøye satt sammen for å gi deg en mer behagelig gamingøkt.

MIssion SG RGC 3.0 gamingstol i slitesterkt materiale

Justerbare armstøtter

Akkurat som det  illustrerende bildet til høyere, så kan du justere armstøttene akkurat etter dine behov. Opp, ned, fram og tilbake!

MIssion SG RGC 3.0 gamingstol med justerbare armstøtter

Justerbar ryggstøtte

Alle er vi ulike, og ønsket sittevinkel varierer fra person til person. Med Mission RGC 3.0 går det ann å justere og låse i ønsket vinkel. Det medfølger i tillegg en ekstra nakke og og korsryggstøtte for en enda mer ergonomisk komfort.

MIssion SG RGC 3.0 gamingstol

Gamingtastatur - Muission SG GGK 3.1 Mechanical Gaming Keyboard

Opplev forskjellen et mellom vanlig og et mekanisk tastatur. Mission GGK 3.1 er utstyrt med røde Kailh-brytere som er stilleog av høy kvalitet. Tastene er bakgrunns-belyste og kan stilles inn i fire lys styrker.  WASD- og piltastene er utskiftbare og kan byttes til delvis gjennomsiktige som lyser opp stilig nedenfra. 

Røde Kailh-brytere

Muission SG GGK 3.1 er bygd for å levere høy ytelse og langvarig bruk.  Derfor er gamingtastaturet produsert et tastatur med materiale av høy kvalitet og de har valgt å bruke Kailh-brytere som har en levetid på 50 millioner tastetrykk.

Gamingtastatur Mission SG GGK-3.1 Mechanical Gaming Keyboard med røde Kailh-brytere

Bakgrunnsbelyste taster i fire styrker

Muission SG GGK 3,1 har en stemningsfull blå bakgrunns-belysning og kan justeres i fire trinn. Valgene er 25%, 50%, 75% og 100% lysstyrke. Dette gjør at du kan justere lysstyrken underveis.

Gamingtastatur Mission SG GGK-3.1 Mechanical Gaming Keyboard med bakgrunnsbelyste tastere

Utskiftbare pil- og WASD-taster

Tastaturet kommer med utbyttbare pil- og WASD-taster, slik at du kan sette ditt eget personlige preg. Det har også en egen knapp for å senke volumet helt, samt et hjul for å stille volumet. Dermed trenger du ikke gå ut av spillet for å sette ned eller opp lydnivået.

Gamingtastatur Mission SG GGK-3.1 Mechanical Gaming Keyboard med utskiftbare pil- og WASD-taster

Gamingmus - Mission SG GGM 3.5 MMO 

Mission SG GGM 3.5 MMO gamingmus hjelper deg å vinne kampen. Juster vekten for hurtighet eller presisjon, og bruk de 18 programmerbare tastene med makrofunksjoner for å justere spillopplevelsen etter dine personlige preferanser. Avago-laser og Omron-switcher gir presise handlinger sammen med musens teflon-belegg på undersiden.

Avago™ presisjonslaser

Forskjellen mellom en laser og optisk mus er at lasermusen har en laser diode som sender ut en eneste smal lysstråle, noe som gjør at den optimerer sin presisjon betraktelig opp mot en vanlig optisk mus. En laser mus kan også brukes på hvilket som helst underlag og har som oftest høyere DPI.

Mission SG GGM 3.5 MMO gamingmus med Avago-presisjonslaser

8 justerbare vekter

Under selve musen kan du skru av et lokk der det finnes 8 små vekter. Disse vektene 2,4 gram per stykk og du kan selv velge hvor mange som skal sitte inne i musen. En lettere mus bidrar til kjappere bevegelse mens en tung mus bidrar til bedre presisjon

Musen har innebygd belysning som du selv bestemmer hvilken farger som skal lyse opp. Velg mellom 16,8 millioner farger fra en unik fargepalett. Du kan også stille inn forhåndsinstallerte lys-effekter og alt konfigureres med den medfølgende programvaren.

Den medfølgende programvaren for GGM 3.5 gjør det enkelt å tilpasse musen etter dine ønsker. Juster akselerasjon nivå, musepekeren og scrollhjulets hastighet - du kan lagre opp til 5 ulike profiler. Macro-innstillinger via Macro Manager lar deg også bestemme hva knappene på siden skal gjøre. Du kan også velge musens følsomhet mellom 50 - 16 400 DPI og endre innstillinger for farge og effekter.

Mission SG GGM 3.5 MMO gamingmus med 8 justerbare vekter

Musematte - Mission SG GSM 3.5 RGB 

Mission SG GSM 3.5 RGB er en heftig RGB-belyst musematte for alle typer datamus. Perfekt til gaming eller kontorarbeid. 

Bytt farge med et trykk

Med Mission SG GSM 3.5 RGB kan du endre fargen på musematten ved å klikke på toppen av den. Du kan velge blant mange ulike farger. 

Gamingheadset - Mission GGH 3.2 Gaming Headset

Mission SG GGH 3.2 er et heftig gamingheadset utrustet med skyhøy komfort og omsluttende basstung surroundlyd og vibrasjoner. Det gjør at du alltid er på tå og spiller ditt ypperste. Den kompakte mikrofonen gir deg dessuten krystallklar kommunikasjon med dine medspillere samtidig som du enkelt justerer volum, vibrasjon og belysning via fjernkontrollen som sitter på kabelen.  

LED-belysning og kraftig lyd

Mission SG GGH 3.2 kobles via to 3,5 mm kabler, eller med USB 2.0 for å få LED-lampene til å lyse og har en 2,4 meters tekstilkabel. Du kan enkelt styre volumet direkte på fjernkontrollen til headsetet. 

Gamingheadset Mission SG GGH 3.2
Mission SG Gamingstol for den beste spillopplevelsen!

1 790,-

MIssion SG RGC 3.0 

Mission SG RGC 3.0 er en stilig og solid gamingstol som passer like godt i et kontorlandskap som den gjør for de lange spilløktene. Med mange justeringsmuligheter og materialer av høy kvalitet, kan du sitte i en komfortabel stol som passer deg perfekt og som kommer til å holde i flere år med mye gaming.

Slitesterkt materiale

Med behagelig syntetisk lær og ekstra myk innmat kan du helt uten problemer sitte i lange perioder uten å bli for svett eller stiv i rygg og ledd. Alle materialene som er med på å forme Mission SG RGC 3.0 er nøye satt sammen for å gi deg en mer behagelig gamingøkt.

Justerbare armstøtter

Akkurat som det illustrerende bildet til venstre viser, så kan du justere armstøttene akkurat etter dine behov. Opp, ned, fram og tilbake!

Stødig metallfot med fem hjul

Mission RGC 3.0 har en stabil fot i metall. På grunn av materialet er den ekstra holdbar og stabil når du flytter eller bytter sitteposisjoner.

Justerbar ryggstøtte

Alle er vi ulike, og ønsket sittevinkel varierer fra person til person. Med Mission RGC 3.0 går det ann å justere og låse ryggen i ønsket vinkel. Det medfølger i tillegg en ekstra nakke og og korsryggstøtte for en enda mer ergonomisk komfort.

Tekniske spesifikasjoner:

 • Mål: 75,5 x 68 x 135-145 cm
 • Egenvekt: 23,9 kg
 • Maksvekt: 160 kg
Mission SG Optimal gamingmus med Avago-laser!

499,-

Mission SG GGM 3.5 MMO gamingmus hjelper deg å vinne kampen. Juster vekten for hurtighet eller presisjon, og bruk de 18 programmerbare tastene med makrofunksjoner for å justere spillopplevelsen etter dine personlige preferanser. Avago-laser og Omron-switcher gir presise handlinger sammen med musens teflonbelegg på undersiden.
Driverrutine for nedlastning

Justerbar RGB-belysning

Musen har innebygd belysning som du selv bestemmer hvilken farger som skal lyse opp. Velg mellom 16,8 millioner farger fra en unik fargepalett. Du kan også stille inn forhåndsinstallerte lyseffekter og alt konfigureres med den medfølgende programvaren.

8 justerbare vekter

Under selve musen kan du skru av et lokk der det finnes 8 små vekter. Disse individuelle vektene, 2,4 gram per stykk, gjør at du selv kan velge hvor mange som skal sitte inne i musen. En lettere mus bidrar til raskere bevegelser, mens en tung mus bidrar til bedre presisjon.

Avago™ presisjonslaser

Forskjellen mellom en laser og optisk mus er at lasermusen har en laserdiode som sender ut en smal lysstråle, noe som gjør at den optimerer sin presisjon betraktelig opp mot en vanlig optisk mus. En laser mus kan også brukes på hvilket som helst underlag og har som oftest høyere DPI.

Medfølgende programvare 

Den medfølgende programvaren for GGM 3.5 gjør det enkelt å tilpasse musen etter dine ønsker. Juster akselerasjons nivå, musepekeren og scrollehjulets hastighet - du kan lagre opp til 5 ulike profiler. Macroninnstillinger via Macro Manager lar deg også bestemme hva knappene på siden skal gjøre. Du kan også velge musens følsomhet mellom 50 - 16 400 DPI og endre innstillinger for farge og effekter.

Teknisk informasjon:

 • Avago-sensor: A9800
 • USB polling rate: 1000 Hz
 • Flettet kabel: 180 cm
 • Mål: 118 x 75 x 39 mm
 • Vekt: 171 g
Mission SG Musematte med RGB-belysning

99,-

Mission SG GSM 3.5 RGB er en heftig RGB-belyst mussematte for alle typer datamus. Perfekt til gaming eller kontorarbeid. 

Musematten har en overflate med lav friksjon. Dette lar deg bevege musen med minimale anstrengelser, slik at du får så presise bevegelser som mulig. Under musematten finner du et gummibelegg som gjør at den ligger stabilt og ikke flytter seg, uansett hva slags underlag som er under musematten.

Bytt farge med et trykk

Med Mission SG GSM 3.5 RGB kan du endre fargen på musematten ved å klikke på toppen av den. Du kan velge blant mange ulike farger. 

Perfekt underlag for alle typer datamus

Overflaten har liten friksjon, samtidig som undersiden holder musematten perfekt på plass på skrivebordet.

Mission SG Mekanisk gamingtastatur med røde Kailh-brytere

699,-

Opplev forskjellen mellom vanlig og mekanisk tastatur. Mission GGK 3.1 er utstyrt med røde Kailh-brytere som er stille og av høy kvalitet. Tastene er bakgrunnsbelyste og kan stilles inn i fire lysstyrker. WASD- og piltastene er utskiftbare og kan byttes til delvis gjennomsiktige som lyser opp stilig nedenfra. 

Røde Kailh-brytere

GGK 3.1 er bygget for å levere høy ytelse og langvarig bruk.  Derfor er gamingtastaturet produsert med materialer av høy kvalitet og de har valgt å bruke Kailh-brytere som har en levetid på 50 millioner tastetrykk.

Anti-Ghosting

Anti-ghosting gjør det mulig å bruke flere taster samtidig. På de fleste vanlige tastatur kan du kun benytte deg av tre taster samtidig. Spiller du dataspill kreves det ofte at tastaturet må klare flere kommandoer enn kun tre om gangen. Mission SG GGK 3.1 er utstyrt med anti-ghosting og tillater deg å gi datamaskinen flere kommandoer uten at maskinen klager med forstyrrende lyder, eller at knappetrykk ikke blir registrert.

Bakgrunnsbelyste taster i fire styrker

GGK 3,1 har en stemningsfull blå bakgrunnsbelysning og kan justeres i fire trinn. Valgene er 25%, 50%, 75% og 100% lysstyrke. Dette gjør at du kan justere lysstyrken underveis.

Utskiftbare pil- og WASD-taster

Tastaturet kommer med utskiftbare pil- og WASD-taster, slik at du kan sette ditt eget personlige preg på det. Det har også en egen knapp for å senke volumet helt, samt et hjul for å stille volumet. Dermed trenger du ikke gå ut av spillet for å skru ned eller opp lydnivået.

Med eller uten håndleddstøtte

Noen elsker håndstøtten og andre vil absolutt ikke ha den. Derfor velger du selv om du vil bruke håndleddstøtten eller ikke. Men for ergonomiske grunner anbefaler vi at du prøver å bruke den.

Mission SG Gamingheadset med omsluttende lyd og vibrasjon

399,-

Mission SG GGH 3.2 er et heftig gamingheadset med skyhøy komfort og omsluttende basstung surroundlyd og vibrasjoner. Det gjør at du alltid kan høre hvor fiendene kommer fra og kan gå til motangrep i tide. Den kompakte mikrofonen gir deg dessuten krystallklar kommunikasjon med dine medspillere samtidig som du enkelt justerer volum, vibrasjon og belysning via fjernkontrollen som sitter på kabelen.  

LED-belysning og kraftig lyd

Mission SG GGH 3.2 kobles via to 3,5 mm kabler, eller med USB 2.0 for å få LED-lampene til å lyse og har en 2,4 meters tekstilkabel. Du kan enkelt styre volumet direkte på fjernkontrollen til headsettet. 

Kraftig basskontroll

Hodetelefonene er utstyrt med kraftige 40 mm lydelementer som leverer basstung actionlyd fra alle retninger. De myke øreputene gir en lydisolerende effekt, samtidig som de sitter godt på hodet. Perfekt for lange spilløkter!

Mikrofon med MUTE-funksjon

Hold kontakten med dine medspillere via den kompakte mikrofonen, plassert på den ene øreklokken og aktiver MUTE-funksjonen via fjernkontrollen når du vil holde noe hemmelig.

C411_1 Mission SG gamingpakke epic Gamingpakke med stol, headset, tastatur, mus og musematte  Gamingpakke fra Mission SG med gamingstol, gamingheadset, gamingtastatur, gamingmus og gamingmusematte Under kan du lese om de ulike produktene i denne gamingpakken. Gamingstol - MIssion SG RGC 3.0  MIssion SG RGC 3.0 er en stilig og robust gamingstol som passer like godt i et kontorlandskap som den gjør for de lange spilløktene. Med mange justerings-muligheter og materialer av høy kvalitet gjør at du kan sitte i en komfortabel stol som passer deg perfekt og som kommer til å holde i flere år med hard gaming. Mål 75,5 x 68 x 135 - 145 cm. Egenvekt: 23,9 kg. Maks vekt: 160 kg Slitesterkt materiale Med behagelig syntetisk lær og ekstra myk innmat kan du helt uten problemer sitte i lange perioder uten å bli for svett eller stiv i rygg og ledd. Alle materialene som er med på å forme Mission SG RGC 3.0 er nøye satt sammen for å gi deg en mer behagelig gamingøkt. Justerbare armstøtter Akkurat som det  illustrerende bildet til høyere, så kan du justere armstøttene akkurat etter dine behov. Opp, ned, fram og tilbake! Justerbar ryggstøtte Alle er vi ulike, og ønsket sittevinkel varierer fra person til person. Med Mission RGC 3.0 går det ann å justere og låse i ønsket vinkel. Det medfølger i tillegg en ekstra nakke og og korsryggstøtte for en enda mer ergonomisk komfort. Gamingtastatur - Muission SG GGK 3.1 Mechanical Gaming Keyboard Opplev forskjellen et mellom vanlig og et mekanisk tastatur. Mission GGK 3.1 er utstyrt med røde Kailh-brytere som er stilleog av høy kvalitet. Tastene er bakgrunns-belyste og kan stilles inn i fire lys styrker.  WASD- og piltastene er utskiftbare og kan byttes til delvis gjennomsiktige som lyser opp stilig nedenfra.  Røde Kailh-brytere Muission SG GGK 3.1 er bygd for å levere høy ytelse og langvarig bruk.  Derfor er gamingtastaturet produsert et tastatur med materiale av høy kvalitet og de har valgt å bruke Kailh-brytere som har en levetid på 50 millioner tastetrykk. Bakgrunnsbelyste taster i fire styrker Muission SG GGK 3,1 har en stemningsfull blå bakgrunns-belysning og kan justeres i fire trinn. Valgene er 25%, 50%, 75% og 100% lysstyrke. Dette gjør at du kan justere lysstyrken underveis. Utskiftbare pil- og WASD-taster Tastaturet kommer med utbyttbare pil- og WASD-taster, slik at du kan sette ditt eget personlige preg. Det har også en egen knapp for å senke volumet helt, samt et hjul for å stille volumet. Dermed trenger du ikke gå ut av spillet for å sette ned eller opp lydnivået. Gamingmus - Mission SG GGM 3.5 MMO  Mission SG GGM 3.5 MMO gamingmus hjelper deg å vinne kampen. Juster vekten for hurtighet eller presisjon, og bruk de 18 programmerbare tastene med makrofunksjoner for å justere spillopplevelsen etter dine personlige preferanser. Avago-laser og Omron-switcher gir presise handlinger sammen med musens teflon-belegg på undersiden. Avago™ presisjonslaser Forskjellen mellom en laser og optisk mus er at lasermusen har en laser diode som sender ut en eneste smal lysstråle, noe som gjør at den optimerer sin presisjon betraktelig opp mot en vanlig optisk mus. En laser mus kan også brukes på hvilket som helst underlag og har som oftest høyere DPI. 8 justerbare vekter Under selve musen kan du skru av et lokk der det finnes 8 små vekter. Disse vektene 2,4 gram per stykk og du kan selv velge hvor mange som skal sitte inne i musen. En lettere mus bidrar til kjappere bevegelse mens en tung mus bidrar til bedre presisjonMusen har innebygd belysning som du selv bestemmer hvilken farger som skal lyse opp. Velg mellom 16,8 millioner farger fra en unik fargepalett. Du kan også stille inn forhåndsinstallerte lys-effekter og alt konfigureres med den medfølgende programvaren.Den medfølgende programvaren for GGM 3.5 gjør det enkelt å tilpasse musen etter dine ønsker. Juster akselerasjon nivå, musepekeren og scrollhjulets hastighet - du kan lagre opp til 5 ulike profiler. Macro-innstillinger via Macro Manager lar deg også bestemme hva knappene på siden skal gjøre. Du kan også velge musens følsomhet mellom 50 - 16 400 DPI og endre innstillinger for farge og effekter. Driver for gamingmus - Mission SG GGM 3.5 MMO Musematte - Mission SG GSM 3.5 RGB  Mission SG GSM 3.5 RGB er en heftig RGB-belyst musematte for alle typer datamus. Perfekt til gaming eller kontorarbeid.  Bytt farge med et trykk Med Mission SG GSM 3.5 RGB kan du endre fargen på musematten ved å klikke på toppen av den. Du kan velge blant mange ulike farger.  Gamingheadset - Mission GGH 3.2 Gaming Headset Mission SG GGH 3.2 er et heftig gamingheadset utrustet med skyhøy komfort og omsluttende basstung surroundlyd og vibrasjoner. Det gjør at du alltid er på tå og spiller ditt ypperste. Den kompakte mikrofonen gir deg dessuten krystallklar kommunikasjon med dine medspillere samtidig som du enkelt justerer volum, vibrasjon og belysning via fjernkontrollen som sitter på kabelen.   LED-belysning og kraftig lyd Mission SG GGH 3.2 kobles via to 3,5 mm kabler, eller med USB 2.0 for å få LED-lampene til å lyse og har en 2,4 meters tekstilkabel. Du kan enkelt styre volumet direkte på fjernkontrollen til headsetet.  Gamingpakke 5 2 3486 NOK 3486 NewCondition Discontinued
 1. Gaming
 2. Gamingpakke