Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Pakkepris

Gamingpakke med mekanisk tastatur

Gamingpakke med mekanisk tastatur

  Art.nr: P518
 • Mekanisk gamingtastatur med røde Kailh-brytere
 • Gamingmus med 6 programmerbare knapper
 • Gamingmusematte: 900 x 450 x 3 mm
 • Gamingheadset med omsluttende lyd

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Viser produktbeskrivelse for :

 • 1 stk
  Mission SG GGK 3.1 Mechanical Gaming Keyboard
 • 1 stk
  Mission SG GGM 2.7
 • 1 stk
  Mission SG GSM 3.7 - XXL
 • 1 stk
  Mission SG GGH 1.2 Gaming Headset
Mission SG Mekanisk gamingtastatur med røde Kailh-brytere

699,-

Opplev forskjellen mellom vanlig og mekanisk tastatur. Mission GGK 3.1 er utstyrt med røde Kailh-brytere som er stille og av høy kvalitet. Tastene er bakgrunnsbelyste og kan stilles inn i fire lysstyrker. WASD- og piltastene er utskiftbare og kan byttes til delvis gjennomsiktige som lyser opp stilig nedenfra. 

Røde Kailh-brytere

GGK 3.1 er bygget for å levere høy ytelse og langvarig bruk.  Derfor er gamingtastaturet produsert med materialer av høy kvalitet og de har valgt å bruke Kailh-brytere som har en levetid på 50 millioner tastetrykk.

Anti-Ghosting

Anti-ghosting gjør det mulig å bruke flere taster samtidig. På de fleste vanlige tastatur kan du kun benytte deg av tre taster samtidig. Spiller du dataspill kreves det ofte at tastaturet må klare flere kommandoer enn kun tre om gangen. Mission SG GGK 3.1 er utstyrt med anti-ghosting og tillater deg å gi datamaskinen flere kommandoer uten at maskinen klager med forstyrrende lyder, eller at knappetrykk ikke blir registrert.

Bakgrunnsbelyste taster i fire styrker

GGK 3,1 har en stemningsfull blå bakgrunnsbelysning og kan justeres i fire trinn. Valgene er 25%, 50%, 75% og 100% lysstyrke. Dette gjør at du kan justere lysstyrken underveis.

Utskiftbare pil- og WASD-taster

Tastaturet kommer med utskiftbare pil- og WASD-taster, slik at du kan sette ditt eget personlige preg på det. Det har også en egen knapp for å senke volumet helt, samt et hjul for å stille volumet. Dermed trenger du ikke gå ut av spillet for å skru ned eller opp lydnivået.

Med eller uten håndleddstøtte

Noen elsker håndstøtten og andre vil absolutt ikke ha den. Derfor velger du selv om du vil bruke håndleddstøtten eller ikke. Men for ergonomiske grunner anbefaler vi at du prøver å bruke den.

Mission SG Gamingmus med 6 programmerbare knapper

299,-

Mission SG GGM 2,7 

Mission SG GGM 2.7 er en prisgunstig gamingmus som har alt du trenger. God følelse og ergonomisk form gir deg ett bra grep som lar deg ta kjappe vendinger med høy presisjon. Medfølgende programvare lar deg skape spillprofiler med ulike makroer og justere innstillinger som LED-belysning, DPI, angle snap og USB polling rate.

Justerbart LED-lys

Med dynamisk LED-lys vil GGM 2.7 lyse opp i lekre farger. Dette gir en heftig effekt når rommet er mørkt. Du kan velge mellom flere farger med den medfølgende programvaren.

Avago presisjonslaser

Forskjellen mellom en laser og optisk mus er at lasermusen har en laserdiode som sender ut en eneste smal lysstråle, noe som gjør at den optimerer sin presisjon betraktelig opp mot en vanlig optisk mus. En laser mus kan også brukes på hvilket som helst underlag og har som oftest høyere DPI.

6 programmerbare knapper

Via medfølgende programvare kan du skape spillprofiler slik at du kan tilpasse musen etter dine ulike favorittspill. Til hvert spill kan du programmere ulike makroer for hver og en av de seks knappene som sitter på musen, gi dem nytt navn, still inn om de skal loopes eller at det skal være en viss tidsforskyvning mellom de ulike tastetrykkene.

USB polling rate

USB polling rate for en mus bestemmer hvor ofte den oppdaterer sin posisjon. En høyere verdi betyr at den oppdaterer seg oftere, for eksempel betyr 500 Hz at den oppdaterer seg hvert andre millisekund i stedet for hvert åttende millisekund som med 125 Hz. Jo høyere Hz på USB polling raten du har - desto mer umiddelbart vises musens minste bevegelse.

Mission SG Gamingmusematte av høy kvalitet fra Mission SG

199,-

Mission SG GSM 3.7 - XXL

Ekstra stor musematte for gaming med overflate av tekstil som gir perfekt friksjon og nøyaktighet med musen. Den er også utrustet med et stabilt gummiunderlag som gjør at den ligger sikkert på alle typer underlag. Perfekt for lange og intensive gamingøkter.

Mål: 900 x 450 x 3 mm

Sydde kanter

Alle musemattens kanter er sydde slik at de ikke bare holder lenger og tåler tøffere bruk, men også er mer skånsom mot hud som stadig sveiper over kantene. Dette er en spesielt god nyhet for de som liker å "brette opp ermene" under en skikkelig gamingsesjon.  

Kan vaskes i vaskemaskin

Begynner musematten å bli litt skitten? Vask den da vel! Det går til og med utmerket å vaske musematten i vaskemaskin på 30 grader slik att du alltid kan ha et rent og fresh underlag når det er tid for gaming.

Mission SG Gamingheadset med omsluttende lyd

249,-

Mission SG GGH 1.2 er et fantastisk gamingheadset laget med skyhøy komfort og omsluttende basstung surroundlyd. Det gjør at du alltid er på tå og spiller på ditt ypperste. Den kompakte mikrofonen gir deg dessuten krystallklar kommunikasjon med dine medspillere samtidig som du enkelt justerer volum, og belysning via fjernkontrollen som sitter på kabelen.  

Justerbar mikrofon

Den justerbare mikrofonen gjør det dessuten lett å kommunisere med kompisene dine når du spiller online. 

Fjernkontroll

Med fjernkontrollen som sitter på kabelen kan du enkelt styre headsetets funksjoner. Hev og senk lyden eller styr styrken på belysningen. 

P518 Gamingpakke med mekanisk tastatur Gamingpakke 999 NOK 999 NewCondition InStock
 1. Gaming
 2. Gamingpakke