Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stor og vaskbar musmatte med sydde kanter og NiP-logo

Xtrfy XTP1 NiP Italian Large Gaming Mousepad

  Art.nr: 223679
  • Perfekt glid og presisjon
  • Ninjas in Pyjamas-design
  • Vaskbar
  • Sydde kanter
  • 460 x 400 x 4 mm

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Xtrfy XTP1-L4-NiP-LI er testet og godkjent av spillere på elitenivå for at du skal være sikker på at musematten holder mål. Matten kan vaskes på 30 grader, slik at den holdes ren og overlaget gir best mulig respons.

Sydde kanter

Musematten har sydde kanter som gir en bedre holdbarhet, samtidig som matten får et fast og stabilt grep på pulten.

Det beste materialet er brukt

Musematten har en avansert overflate som er laget for å gi maksimal glid og presisjon for både optiske- og lasersensorer. Bunnen på musematten er laget i naturgummi, som hindrer at matten glir på pulten, selv under de mest krevende spilløktene.

Xtrfy Xtrfy XTP1 NiP Italian Large Gaming Mousepad XTP1-L4-NiP-IT Xtrfy XTP1-L4-NiP-LI er testet og godkjent av spillere på elitenivå for at du skal være sikker på at musematten holder mål. Matten kan vaskes på 30 grader, slik at den holdes ren og overlaget gir best mulig respons. Sydde kanter Musematten har sydde kanter som gir en bedre holdbarhet, samtidig som matten får et fast og stabilt grep på pulten. Det beste materialet er brukt Musematten har en avansert overflate som er laget for å gi maksimal glid og presisjon for både optiske- og lasersensorer. Bunnen på musematten er laget i naturgummi, som hindrer at matten glir på pulten, selv under de mest krevende spilløktene. Gamingmusematte 149 NOK 149 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingmusematte