Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Stor gamingmusematte med sydde kanter

SteelSeries QcK Edge - Large

  Art.nr: 1009261
  • Mål: 450 x 400 x 2 mm
  • Stoffmaterial av høy kvalitet
  • Sydde kanter for god holdbarhet
  • Underside med anti-skli gummi

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Klassikeren SteelSeries QcK, i en modell med sydde kanter. En stor musematte i stoff av høy kvalitet og med en underside med anti-skli gummi som hjelper deg med å ta spillingen til neste nivå. Musematten er optimert for både lasersensorer og optiske sensorer og fungerer like bra uansett om du bruker høy eller lav sensitivitet på datamusen din.

Ekstrem holdbarhet med sydde kanter

Glem problemer med musematter der stoffet slipper i kantene. De sydde kantene på QcK Edge garanterer en frynsefri opplevelse og fantastisk holdbarhet. Med sydde kanter kan du også vaske musematten uten risiko for at noen frynser skal oppstå.

Mål (B x D x H): 450 x 400 x 2 mm

1009261 1009261 SteelSeries SteelSeries QcK Edge - Large 63823 Klassikeren SteelSeries QcK, i en modell med sydde kanter. En stor musematte i stoff av høy kvalitet og med en underside med anti-skli gummi som hjelper deg med å ta spillingen til neste nivå. Musematten er optimert for både lasersensorer og optiske sensorer og fungerer like bra uansett om du bruker høy eller lav sensitivitet på datamusen din. Ekstrem holdbarhet med sydde kanter Glem problemer med musematter der stoffet slipper i kantene. De sydde kantene på QcK Edge garanterer en frynsefri opplevelse og fantastisk holdbarhet. Med sydde kanter kan du også vaske musematten uten risiko for at noen frynser skal oppstå. Mål (B x D x H): 450 x 400 x 2 mm Gamingmusematte 5 7 309 NOK 309 NewCondition Discontinued
  1. Gaming
  2. Gamingmusematte