Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ekstra stor gamingmusematte for lange spilløkter

Mission SG GSM 3.8 - XXL

  Art.nr: 1010372
  • Mål: 900 x 350 x 3 mm
  • Tekstiloverflate med god glid
  • Sydde kanter for god holdbarhet
  • Stabilt gummiunderlag
  • Kan vaskes i maskin

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Mission SG GSM 3.8 - XXL
Produkt du ser på: Ekstra stor gamingmusematte for lange spilløkter

299,-


  • pris: 1 497,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Mission SG GSM 3.8 er en ekstra stor musematte med overflate av tekstil som gir perfekt friksjon og nøyaktighet med musen. Den er også utrustet med et stabilt gummiunderlag som gjør at den ligger sikkert på alle typer underlag. Perfekt for lange og intensive gamingøkter.

Sydde kanter

Alle musemattens kanter er sydde slik at de ikke bare holder lenger og tåler tøffere bruk, men også er mer skånsom mot hud som stadig sveiper over kantene. Dette er spesielt gode nyheter for de som liker å "brette opp ermene" under en skikkelig gamingsession.  

Kan vaskes i vaskemaskin

Begynner musematten å bli litt skitten? Vask den da vel! Det går til og med utmerket å vaske musematten i vaskemaskin på 30 grader slik at du alltid kan ha et rent og fresht underlag når det er tid for gaming.

1010372 Mission SG Mission SG GSM 3.8 - XXL Gray mousepad XXL Mission SG GSM 3.8 er en ekstra stor musematte med overflate av tekstil som gir perfekt friksjon og nøyaktighet med musen. Den er også utrustet med et stabilt gummiunderlag som gjør at den ligger sikkert på alle typer underlag. Perfekt for lange og intensive gamingøkter. Sydde kanter Alle musemattens kanter er sydde slik at de ikke bare holder lenger og tåler tøffere bruk, men også er mer skånsom mot hud som stadig sveiper over kantene. Dette er spesielt gode nyheter for de som liker å "brette opp ermene" under en skikkelig gamingsession.   Kan vaskes i vaskemaskin Begynner musematten å bli litt skitten? Vask den da vel! Det går til og med utmerket å vaske musematten i vaskemaskin på 30 grader slik at du alltid kan ha et rent og fresht underlag når det er tid for gaming. Gamingmusematte 299 NOK 299 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmusematte