Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingmusematte av høy kvalitet fra Mission SG

Mission SG GSM 3.7 - XXL

  Art.nr: 236192
  • Mål: 900 x 450 x 3 mm
  • Stabilt gummiunderlag
  • Sydde kanter
  • Kan vaskes i maskin

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Produktbeskrivelse

Mission SG GSM 3.7 - XXL

Ekstra stor musematte for gaming med overflate av tekstil som gir perfekt friksjon og nøyaktighet med musen. Den er også utrustet med et stabilt gummiunderlag som gjør at den ligger sikkert på alle typer underlag. Perfekt for lange og intensive gamingøkter.

Mål: 900 x 450 x 3 mm

Sydde kanter

Alle musemattens kanter er sydde slik at de ikke bare holder lenger og tåler tøffere bruk, men også er mer skånsom mot hud som stadig sveiper over kantene. Dette er en spesielt god nyhet for de som liker å "brette opp ermene" under en skikkelig gamingsesjon.  

Kan vaskes i vaskemaskin

Begynner musematten å bli litt skitten? Vask den da vel! Det går til og med utmerket å vaske musematten i vaskemaskin på 30 grader slik att du alltid kan ha et rent og fresh underlag når det er tid for gaming.

Mission SG Mission SG GSM 3.7 - XXL GSM 3.7 - XXL Mission SG GSM 3.7 - XXL Ekstra stor musematte for gaming med overflate av tekstil som gir perfekt friksjon og nøyaktighet med musen. Den er også utrustet med et stabilt gummiunderlag som gjør at den ligger sikkert på alle typer underlag. Perfekt for lange og intensive gamingøkter.Mål: 900 x 450 x 3 mm Sydde kanter Alle musemattens kanter er sydde slik at de ikke bare holder lenger og tåler tøffere bruk, men også er mer skånsom mot hud som stadig sveiper over kantene. Dette er en spesielt god nyhet for de som liker å "brette opp ermene" under en skikkelig gamingsesjon.   Kan vaskes i vaskemaskin Begynner musematten å bli litt skitten? Vask den da vel! Det går til og med utmerket å vaske musematten i vaskemaskin på 30 grader slik att du alltid kan ha et rent og fresh underlag når det er tid for gaming. Gamingmusematte 5 2 189 NOK 189 NewCondition InStock
  1. Gaming
  2. Gamingmusematte