Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gamingmusematte med tekstiloverflate og RGB-belysning

Marvo MG010 gaming mousepad RGB

  Art.nr: 1008609
  • 800 x 310 x 4 mm
  • Tekstiloverflate med god glid
  • RGB-belysning
  • Underside i gummi
  • Kompatibel med alle sensorer

Tilbehør

Produktanmeldelser

Produktbeskrivelse

Marvo G010 Scorpion er en 800 mm bred gamingmusematte med tekstiloverflate for å kontrollere gliden, slik at du øker sjansen for å vinne. Med belyst kant blir gamingmusematten en effektfull tilgang til gamingrommet ditt. 

Uansett hvilken type sensor gamingmusematten bruke, er Marvo G15 kompatibel med tekstiloverflater av mikrofiber. Gamingmusematten er optimert for både hastighet og kontroll, noe som både krever og drar nytte av i fartsfylte situasjoner.

Belysning rundt kantene 

Med belysning på kanten rundt Marvo Scorpion G010 gir en effektiv atmosfære til ditt gaming-setup. Du kan velge mellom syv forskjellige farger og tre forskjellige effekter, for eksempel at det vil skifte mellom farger.

Farge- og effektinnstillinger håndteres raskt og enkelt med kontrollen på siden av spillmusmatten. Dette lar deg enkelt endre farge eller effekt når du er opptatt med å game. For å dra nytte av lys og effekter, må musematten kobles via USB til datamaskinen.

Underside i gummi

Under musematten finner du et gummiert belegg som gjør at den ligger stabilt og ikke flytter seg, uansett hva slags underlag selve musematten har.

RGB kontroll

Med kontrollen på siden av spillmusmatten Marvo Scorpion G010 kan du enkelt styre de syv ulike fargene samt de tre effektmoduser for å få det presist slik du vil ha det. Cool effekt eller å passe inn i fargeskjemaet til andre RGB-produkter som mus, tastaturer eller headset.

Ekstra lang ledning

Gamingmusematten drives via USB-porten på datamaskinen din og kobles til via den 2 meter lange kabelen, som også er flettet for å unngå sammenfiltring. Dette gjør musematten egnet for deg som har lengre avstand fra hvor du sitter til datamaskinen.

1008609 Marvo Marvo MG010 gaming mousepad RGB MG010 Marvo G010 Scorpion er en 800 mm bred gamingmusematte med tekstiloverflate for å kontrollere gliden, slik at du øker sjansen for å vinne. Med belyst kant blir gamingmusematten en effektfull tilgang til gamingrommet ditt.  Uansett hvilken type sensor gamingmusematten bruke, er Marvo G15 kompatibel med tekstiloverflater av mikrofiber. Gamingmusematten er optimert for både hastighet og kontroll, noe som både krever og drar nytte av i fartsfylte situasjoner. Belysning rundt kantene  Med belysning på kanten rundt Marvo Scorpion G010 gir en effektiv atmosfære til ditt gaming-setup. Du kan velge mellom syv forskjellige farger og tre forskjellige effekter, for eksempel at det vil skifte mellom farger. Farge- og effektinnstillinger håndteres raskt og enkelt med kontrollen på siden av spillmusmatten. Dette lar deg enkelt endre farge eller effekt når du er opptatt med å game. For å dra nytte av lys og effekter, må musematten kobles via USB til datamaskinen. Underside i gummi Under musematten finner du et gummiert belegg som gjør at den ligger stabilt og ikke flytter seg, uansett hva slags underlag selve musematten har. RGB kontroll Med kontrollen på siden av spillmusmatten Marvo Scorpion G010 kan du enkelt styre de syv ulike fargene samt de tre effektmoduser for å få det presist slik du vil ha det. Cool effekt eller å passe inn i fargeskjemaet til andre RGB-produkter som mus, tastaturer eller headset. Ekstra lang ledning Gamingmusematten drives via USB-porten på datamaskinen din og kobles til via den 2 meter lange kabelen, som også er flettet for å unngå sammenfiltring. Dette gjør musematten egnet for deg som har lengre avstand fra hvor du sitter til datamaskinen. Gamingmusematte 4 1 249 NOK 249 NewCondition PreOrder
  1. Gaming
  2. Gamingmusematte